Waar vandaan: SenNet Magazine > Vernieuwde homepage, forum, e-cards, lettergrootte

SenNetMagazine

Seniorennet Nieuwsbrief

1. Vernieuwde homepage
Als je nu naar www.SeniorenNet.be surft en de beginpagina ziet, zal je het verschil snel zien!
De homepage kreeg een nieuw uitzicht en werd terug herschikt om de beginpagina nog eenvoudiger en overzichtelijker te maken.   Het laat ons ook toe om in de nabije toekomst nog meer tips, informatie, weetjes en andere zaken te integreren op SeniorenNet.
 
2.  Wat is er gewijzigd en wat is nieuw?
Bovenaan de homepage zie je de nieuwe rubriek "Uitgesproken".  Hier lees je dagelijks een opmerkelijke (grappige) zin.  Ideaal om de dag mee te beginnen.  Ook vind je er de weerspreuk van de dag en binnenkort ook nog andere "uitgesproken" zinnen...
 
4 keer per dag (voormiddag, namiddag, avond en nacht) kan je een editie lezen van onze rubriek "De dag". 
Hier vind je het nieuws heet van de naald inclusief beurs, sport en weerbericht.
 
Als tweede onderdeel in de nieuwe rubriek staan de "artikels".  Per editie van "De dag" komen hier nieuwe artikels in de verschillende rubrieken: internet, gezondheid, wonen, huisdieren, enz.
 
Als laatste onderdeel in "De dag" zijn de "weetjes".  Hier serveren we je dagelijkse grapjes, cartoons, computertips, wekelijkse legende en een maandelijkse horoscoop. 
Ontdek het snel zelf en surf naar SeniorenNet: http://www.SeniorenNet.be
 
3.  Forum: 2000ste lid + nieuwe onderwerpen
Begin april vierden we het 2.000 ste lid (Coppey genaamd).  Intussen zijn we al met meer dan 2.250!  De toffe groep en de uitgebreide mogelijkheden waardoor er voor elk wat wils is, maken het forum een groot succes.
Op vraag van de bezoekers en in samenspraak met de moderators zijn er nieuwe onderwerpen bijgekomen: "klassieke muziek", "film en montage", "spelletjes" en als laatste "oproepen".
Om naar het forum te gaan: klik in het menu "Interactief" op "Forum" of surf rechtstreeks naar
http://www.seniorennet.be/forum/
Voor alle duidelijkheid: het forum lezen, berichten plaatsen en registreren is uiteraard volledig gratis.
 
4.  Onze nieuwe partner: Het symfonieorkest Vlaanderen
Wellicht ben je vertrouwd met de kwaliteit van dit orkest.  Een loyaal publiek en gesmaakte concerten bewijzen dit.
Voor het seizoen 2004-2005 hebben ze een veelzijdig programma samengesteld.
Op SeniorenNet kan je nu de volledige concertagenda vinden samen met andere uitgebreide informatie zodat je dit orkest volledig zal kunnen leren kennen.
Als eerste publiceren wij een dubbelinterview: aan tafel met David Angus & Etienne Siebens (dirigenten).
Surf naar http://www.seniorennet.be/klassiekemuziek
ofwel op de homepage rechts klikken op de knop "Orkest Vlaanderen".
 
5.  Verdere vernieuwingen/uitbreidingen
* E-cards
Op vraag van onze bezoekers hebben we een hele reeks nieuwe melodietjes toegevoegd bij de rubiek e-cards.  Er zijn 1001 redenen om iemand blij te verrassen met een electronische kaart, eenvoudig te versturen en volledig gratis. 
Met een keuze uit meer dan 1.000 kaarten aangevuld met je eigen tekst en 143 melodietjes moet het je zeker lukken er iets origineels van te maken!
De e-cards zijn te vinden door in het menu "Interactief" op "E-cards" te klikken of rechtstreeks te surfen naar
http://www.seniorennet.be/ecards/
* Lettergrootte
Omdat we nog m? bezoekers op een comfortabele manier willen laten surfen op SeniorenNet, hebben we naast de reeds bestaande mogelijkheid om de lettergrootte aan te passen, 2 nieuwe functies toegevoegd:
-  normale grootte en vette letters
-  grotere letters en sterk contrast
Voor de grote letters: surf naar
www.SeniorenNet.be en klik op de homepage op "AANPASSEN LETTERGROOTTE, KLIK HIER!" of surf rechtstreeks naar http://www.seniorennet.be/grote_letters.php
* Trivia: terug van weggeweest
Trivia is een chatbox waar je kunt quizzen met andere mensen.  De quizmaster (de computer) stelt een vraag en wie het eerst het juiste antwoord geeft, krijgt het punt.  Test je kennis aan de hand van de meer dan 8.000 vernieuwde vragen.  De trivia kan je spelen door naar de chatpagina te gaan: http://www.seniorennet.be/chat
* Nieuwe chatbox!
Op SeniorenNet is er een 4de chatbox bijgekomen, "De Slanke Lijners" genoemd naar de gelijknamige mailgroep.  Iedereen kan zo met elkaar praten over afslanken, dieten, enz.  De mailgroep "De Slanke Lijners" is een mailgroep die via het "SN streepjes"-systeem en de goede teamgeest ervoor zorgt dat je kunt afslanken.  Inschrijven op deze mailgroep, maar ook op de vele andere mailgroepen, kan op http://www.seniorennet.be/mailgroepen

6.  SeniorenNet
Omdat we het heel belangrijk vinden dat SeniorenNet steeds uitgebreid, vernieuwd en dagelijks geupdated wordt, is geen moeite ons teveel.  Maar datatrafic, hosting en software kosten veel geld.  Uw financiele steun is zeer welkom op rekeningnummer 035-4726192-05.  Alvast bedankt.
PS: zet uw e-mail adres erbij zodat we je nog persoonlijk kunnen bedanken!
 

Start elke dag met SeniorenNet: klik hier!
Neem SeniorenNet op in uw Favorieten: klik hier!

 

Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke
www.Seniorennet.be | webmaster@seniorennet.be