Waar vandaan: SenNet Magazine > Verkiezingen 2004, taaltip, belastingen 2004, snel mailen

SenNetMagazine

Seniorennet Nieuwsbrief

1.  Verkiezingen 2004

Op 13 juni is het zover: Vlaamse en Europese verkiezingen!  SeniorenNet wil ook dit jaar zijn Vlaamse bezoekers zo goed mogelijk informeren over de verkiezingen.  Via SeniorenNet kan je alle kieslijsten van alle provincies en partijen raadplegen, met bijzondere aandacht naar de 50-plussers in de politiek.  Bovendien houden we je op de hoogte met verkiezingsnieuws en persberichten van de politieke partijen.  Je kunt ook zelf proberen te voorspellen hoe de uitslag zal zijn op 13 juni met de verkiezingsvoorspeller.  Ook worden er 8 chatsessies georganiseerd met politiekers van de diverse partijen.  

Surf naar http://www.seniorennet.be/verkiezingen2004 of klik in het menu onder "Nieuws" op "Verkiezingen 2004".

 

2.  Taaltip & woord van de week

Nieuw in de rubriek "De Dag" kan je onder de kop "Weetjes" een wekelijkse "taaltip" en een "woord" van de week lezen.  In de "taaltip" doen we een taalprobleem uit de doeken en vertellen we hoe je een bepaald woord, uitdrukking of zin correct moet gebruiken.  In het "woord" van de week leggen we de betekenis uit van een minder gebruikt of onbekend woord.

Lees deze weetjes op de homepage van SeniorenNet bij "Taaltip" of "Woord", samen met de vele andere weetjes zoals een wekelijkse legende, dagelijkse computertip en dagelijkse grapjes en cartoon.

 

Advertentie:

Met een abonnement op De Standaard Online zit u goed!
De abonnees van onze nieuwsbrief kunnen tot 30 juni 2004 genieten van een korting van 26% op een jaarabonnement op De Standaard Online. Wanneer u nu via deze mail intekent op dit aanbod betaalt u immers slechts 89 euro (0,24 euro per dag) voor een jaarabonnement i.p.v. 120 euro.  Lees meer hierover: http://www.standaard.be/SeniorenNet


 

3.  Snel Mailen op reis

Als je binnenkort op reis gaat is het altijd leuk om tijdens je vakantie iets van je te laten weten door een e-mailtje te sturen naar je familie, vrienden en kennissen in België.  Het versturen van een berichtje is snel en eenvoudig dankzij de gratis dienst "Snel mailen" van SeniorenNet: geen speciaal programma, paswoord, gebruikersnaam of iets anders nodig.  Geef gewoon je eigen e-mail adres in, de ontvanger, een onderwerp en typ je berichtje in om het vervolgens eenvoudig te laten versturen!

Stuur op reis vanuit eender welk cybercafé, bibliotheek of je hotelkamer snel een berichtje door te surfen naar http://www.SeniorenNet.be/snelmailen .  Vergeet dus niet dit adres op zak te steken!

 

4.  Belastingsberekening 2004

De "bruine enveloppe" valt binnenkort weer in de bus.  Wil je flink wat geld besparen door je belastingsbrief optimaal in te vullen, dan kan je gebruik maken van Tax Web 2004 door via SeniorenNet te surfen naar de rubriek "Geld & Werk" en vervolgens te klikken op "gratis online belastingsberekening 2004" of rechtstreeks te surfen naar http://www.seniorennet.be/belastingsberekening .

 

5.  Zelf webmaster?
Heb je zélf een heuse website gemaakt, of ben je de trotse maker van een eigen homepage?  Dan zouden we het prettig vinden mocht je hierop een verwijzing maken naar SeniorenNet. 
Wil je op je site het SeniorenNet logo vermelden, dan kan je dit van een speciale pagina afhalen op het gewenste formaat en voor de gewenste achtergrond. 
Ook indien je bvb. een krantje onderhoudt of een andere vorm van communicatie en je wilt SeniorenNet vermelden, kan je gebruik maken van de logo's!
Je kunt ze vinden in het menu "Varia" en vervolgens "Logo SeniorenNet", of rechtstreeks:
http://www.seniorennet.be/logo

 


Start elke dag met SeniorenNet: klik hier!
Neem SeniorenNet op in uw Favorieten: klik hier!
Wenst u ons graag een financieel steuntje te geven? 035-4726192-05

Met vriendelijke groeten,
Pascal Vyncke
Webmaster
www.Seniorennet.be