Waar vandaan: SenNet Magazine > NIEUWSBRIEF SENIORENNET MEI 2002

SenNetMagazine

1. Samenkomst bezoekers seniorennet

Via seniorennet werden reeds veel cyber-vriendschappen opgebouwd.

Op vraag van onze chatters en uit vele reacties van onze trouwe bezoekers leek het ons een goed idee om een gratis bijeenkomst te organiseren op zaterdag 25 mei te Antwerpen op de Keyserlei van 9:00u tot 17:00u. Dit op een plaats die zeer eenvoudig te bereiken is met het openbaar vervoer (trein, tram, bus) en de wagen.

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met Elixia, de Fitness & Wellness Club dat aandacht heeft voor senioren.

Zij stellen niet alleen de nodige ruimte ter beschikking, zorgen voor een drankje en een hapje maar bieden ook een uitgebreid assortiment aan sportieve informatie, deelname aan oefeningen, edm..

Surf naar http://www.seniorennet.be/bijeenkomst.php; voor meer informatie en inschrijvingen.

2. Bereken online uw belastingen

Het is weer zover, tijd om uw belastingaangifte in te vullen. Niet meteen je aangenaamste bezigheid dus.

Uiteraard wordt het al een stuk aangenamer indien je er voordeel uit kan halen. En dat kán via Seniorennet! Door Seniorennet kan je zelf gratis je belastingen berekenen waardoor je meteen weet hoeveel je zult moeten bijbetalen of terugtrekken.

Ook krijgt u te zien waar u eventueel op de belastingen kan besparen.

Surf naar Seniorennet en klik dan in de rubriek Geld & Werk op "Gratis online belastingsberekening" of klik op deze directe link.

3. Snel mailen
www.seniorennet.be geeft u nu de mogelijkheid om binnen enkele seconden een e-mail te versturen zonder registratie, inlogprocedure of speciale software.

Heeft u de beschikking over een computer in bv. een internetcafé, bij vrienden of kennissen, de bibliotheek of eventueel in het buitenland? Dan kunt u toch zeer snel een mail.

Zelf krijgt u in uw postbus als afzender ook steeds een kopie, dit om te voorkomen dat anderen uw e-mail adres gebruiken.

Probeer het op www.seniorennet.be, surf naar "Thuis op Internet" en klik op "Snel Mailen", of klik op deze directe link.

4. Poll (peiling)

Wekelijks stellen wij een vraag aan onze bezoekers. De bedoeling hiervan is om u beter te leren kennen en hierdoor meer te kunnen voldoen aan jullie wensen.

Tot nu toe werd hier al massaal op gereageerd, waarvoor onze dank.
Wij zouden het erg op prijs stellen als u in de toekomst wekelijks even onze vraag beantwoordt. U vindt de vraag links onder het menu van élke pagina van Seniorennet.
Na het stemmen krijgt u ook steeds de resultaten te zien van al onze vragen.

Met vriendelijke groeten,
Pascal Vyncke & Redactie www.Seniorennet.be