Waar vandaan: SenNet Magazine > Nieuwsbrief 20/05/2002

SenNetMagazine

1. Seniorenontmoetingsdag NU zaterdag 25 mei te Antwerpen

De ontmoetingsdag die we organiseren op vraag van onze bezoekers is nu reeds een succes en langs deze weg willen we antwoorden op enkele veel gestelde vragen:

Uiteraard kan u vrienden, kennissen en familie meebrengen, maak er een gezellige uitstap van.
Neen, u moet niet ouder dan 50 zijn; iedereen is welkom!
Neen, u bent niet verplicht de hele dag te blijven, wij zullen aanwezig zijn van 9 tot 17 uur, u kunt zo lang of kort blijven als u wenst.
De locatie is volledig toegankelijk voor mindervaliden.
U bent niet verplicht u in te schrijven, maar graag hadden we toch geweten met hoeveel bezoekers we rekening moeten houden. Om u in te schrijven: stuur een e-mail naar inschrijven@seniorennet.be met gewoon het aantal personen in vermeld.
Alle geïnteresseerden mogen hun sportkledij meebrengen om gratis van de club te genieten.
De bijeenkomst is in het "Keyser Center", Keyserlei 13-15. Dit is het gebouw waar ook de UGC Cinema (ex-Gaumont) is, op het 1e verdiep.

Plus en actief ?

Sportieve 50-plussers die willen sporten in een Fitness & Wellness Club waar senioren welkom zijn, waar een toffe sfeer hangt en een speciaal programma voor hen is ontwikkeld zijn ook welkom op 23, 24 en 25 mei (open van 9 tot 17 uur), de bezoekers van seniorennet kunnen dan gratis van de club genieten; inclusief sauna, relaxatie, fitness en deelname aan de intro klassen: BBB, Body Pump, Callenetics, Pilates en Tai Chi en massage demo's

Surf naar http://www.seniorennet.be/bijeenkomst.php; voor meer informatie over deze bijeenkomst!


2. Houvast

Deze maand stellen wij als houvast de zelfstandige thuisverpleegkundigen voor. De ‘doorsnee’ hulpzoekende is nog steeds te weinig bekend met de ‘zelfstandig thuisverpleegkundige’ (hoe contacteren?, moet ik dat betalen?, …)

Zoals u weet verkeren thuisverpleegkundigen niet in de mogelijkheid om persoonlijke reclame te voeren voor de uitoefening van hun beroep. Enkel een vermelding op de eigen wagen of in de gele gids is toegestaan.

We helpen de zelfstandig verpleegkundigen mee om uit de anonimiteit te treden en meer in de spotlights te komen van iedereen die op zoek is naar de best mogelijke verzorging.

Surf naar www.Seniorennet.be en klik op de homepage op "Houvast", of klik op deze directe link.
3. Verklarende woordenlijst

Browser, URL, ADSL, Jpg, account… Voor een doorwinterde computergebruiker klare taal, maar voor velen onverstaanbaar.

Seniorennet probeert steeds haar bezoekers goed en eenvoudig te begeleiden in de Internetwereld via cursussen, helpfuncties en duidelijke taal.

Toch kan je typische Internettermen niet vermijden. Kom je op Seniorennet of een andere site een moeilijke term tegen?
Zoek het dan op in onze "verklarende woordenlijst" in de rubriek "Thuis op Internet", of klik op deze directe link.

4. Tevredenheid opleidingen

We krijgen veel vragen over computeropleidingen voor senioren. Om onze bezoekers beter te kunnen informeren over het aanbod en de kwaliteit van de opleidingen vragen wij uw medewerking.

Hebt u onlangs ergens een opleiding gevolgd en bent u tevreden, of juist niet, meld het ons dan op redactie@seniorennet.be zo kunnen wij uw ervaring meedelen aan toekomstige internauten.

Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke & Seniorennet Redactie www.Seniorennet.be | webmaster@seniorennet.be