Waar vandaan: SenNet Magazine > Nieuwsbrief 10 september 2002

SenNetMagazine

1. Sibille Duffeler draagt kroontje ‘Cybersenior van de maand augustus’

Dat jullie voeling hebben met het Internet, bewijzen jullie elke dag. Enkelen onder jullie gaan zelfs verder door het maken van een eigen webstek. Jullie stemden massaal op onze Cybersenioren verkiezing, waarvoor onze dank. Op het hoogste schavotje staat Sibille Duffeler. Met haar website brengt ze kleur aan het motto ‘don’t worry be happy’. Ook Evelien v Velse en Michel Christiaens verdienen een eervolle vermelding met hun tweede en derde plaats. Het waren allemaal neusjes van de zalm!

Kijk zeker naar de inzendingen van de maand september en breng uw stem uit.

Surf naar www.Seniorennet.be en klik bij “Cybersenioren” om te kunnen stemmen. Om de winnaars te bekijken, ga helemaal onderaan de pagina voor de Top 3. Of rechtstreeks via: http://www.seniorennet.be/cybersenioren .


2. NIEUW!!! Seniorennet.be lanceert haar eigen E-Cards


Vanaf nu vindt u op de website de rubriek E-Cards, een verzameling van meer dan 670 elektronische kaartjes. Met de seniorennet E-Cards brengt u uw gelukwensen over met één druk op de knop. U selecteert de gelegenheid (vb. verjaardag), u personaliseert het kaartje en klaar is kees. Een snelle en eenvoudige manier om iemand te tonen dat je om hem geeft. U kan zelfs tot drie maanden op voorhand uw kaartje laten klaarzetten voor verzending.

Surf naar www.Seniorennet.be en klik op “E-cards” in het menu, of surf er rechtstreeks naartoe via http://www.seniorennet.be/ecards .


3. NIEUW!!! Forum


Discussieer on-line via seniorennet.be over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het moet niet steeds een hevige discussie zijn, een gezellige virtuele babbel kan uiteraard ook! U geeft niet alleen uw mening maar u kan ook zelf onderwerpen aanbrengen.

Surf naar www.Seniorennet.be en klik op “Forum” in het menu, of rechtstreeks via http://www.seniorennet.be/forum/ .


4. NIEUW!!! Mailgroepen


Met de Seniorennet mailgroepen kan u via e-mail nieuwe vrienden maken, maar ook heel wat bijleren. Bovendien kan u ook uw kennis en ervaring uitwisselen. Of wat dacht u van discussiëren over bepaalde onderwerpen?
De e-mailtjes ontvangt u in uw mailbox, ze versturen doet u gewoon via seniorennet.be. Ieder e-mailtje dat u verstuurt wordt automatisch verstuurd naar de andere leden. Reeds honderden bezoekers wisselden hierdoor al informatie uit. Als u een prangende vraag hebt en niet meteen het antwoord vindt, probeer het dan eens via een mailgroep. Ook vrienden maken kan je via één van de mailgroepen die hiervoor speciaal gemaakt zijn.

Surf naar www.Seniorennet.be en klik op “Mailgroepen” in het menu, of ga er rechtstreeks naartoe via http://www.seniorennet.be/mailgroepen .


5. NIEUW!!! Weerkaarten


Dagelijks vindt u vanaf nu weerkaarten op Seniorennet.be. U krijgt er de weersvoorspelling voor België en Nederland en dit voor vandaag, morgen, overmorgen en zelfs de dag daarna. Omdat de kaarten meerdere malen per dag worden bijgewerkt, vindt u hier een zo nauwkeurig mogelijke weergave van hoe het er buiten aan toe gaat.

Surf naar www.Seniorennet.be en klik op “Weerkaarten” in het menu, of rechtstreeks via http://www.seniorennet.be/weer .


Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke & Seniorennet Redactie www.Seniorennet.be | webmaster@seniorennet.be

______