Waar vandaan: SenNet Magazine > SeniorenNet december 2002

SenNetMagazine

1. Seniorennet is genomineerd als “site van het jaar” door de redactie van Clickx-magazine.

Hèt jaarlijkse internet-evenement, de verkiezing "Site van het Jaar" is er weer. Aan u om uw favoriete site in onze eeuwige hall of fame te stemmen. Er wacht u bovendien een heerlijk prijzenpakket: voor méér dan 14.000 Euro aan fantastische prijzen. Waar wacht u op? Surf naar http://www.seniorennet.be/stemmen om te stemmen op Seniorennet natuurlijk!!

Seniorennet dankt u alvast!


2. Cybersenior van het jaar

Gedurende de voorbije maanden heeft u massaal gestemd voor de websites van cybersenioren, senioren die een persoonlijke website hebben gemaakt.


Uit de sites die dit jaar al aan bod gekomen zijn kunt u nu dé “cybersenior van het jaar” kiezen.


Druk uw appreciatie uit voor het vele werk en de prestaties van onze cybersenioren. Bezoek de sites en kies nu de: “Cybersenior van het jaar 2002”.

Vanaf 3 december kan u stemmen op http://www.seniorennet.be/cybersenior !


3. Anekdotes

De feestdagen naderen snel. Dit is een periode waar in familie en vriendenkring dikwijls anekdotes van het voorbije jaar uitgewisseld worden.

Laat ook de bezoekers van seniorennet meegenieten en vereeuwig uw anekdote of fantastisch verhaal door dit te publiceren op seniorennet.


Dit kan zeer eenvoudig door te surfen naar http://www.seniorennet.be/anekdote


4. Verkiezingen

De voorbije twee weken heeft u al massaal deelgenomen aan ons initiatief om bij de volgende verkiezingen een gemotiveerde stem uit te brengen op de partij en kandidaat die het dichtst aanleunt bij uw eigen ideeën.


De antwoorden van de partijen op 6 van de voorgelegde vragen werden al gepubliceerd. Voldoende dus om een eerste tussenstand te krijgen van hoe de senioren zouden stemmen.


Uiteraard is dit nog maar een begin. Wekelijks worden de partijen bestookt met meer vragen waarop ze een kort en bondig antwoord moeten geven. Zou u nog willen meedoen, geen probleem, schrijf u snel in. U kunt stemmen op alle vragen en antwoorden die al gepubliceerd werden.


Voor verkiezingen, surf naar http://www.seniorennet.be/verkiezingen


5. Verslag ontmoetingsdag 23 november 2002

De ontmoetingsdag was een groot succes. Wij danken alle bezoekers en we hebben het verslag, gemaakt door Marleentje en de foto’s genomen door Dark Angel op onze site geplaatst als herinnering aan deze toffe namiddag.


Voor het verslag, surf naar http://www.seniorennet.be/verslag231102


Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke & Seniorennet Redactie www.Seniorennet.be | webmaster@seniorennet.be