Waar vandaan: SenNet Magazine > Nieuwsbrief Februari 2003

SenNetMagazine

1. SeniorenNetClub

Beter (een beetje) laat dan nooit: de SeniorenNetClub-lidkaarten werden met enige vertraging verstuurd. Daar staat tegenover dat in de enveloppe een gratis toegangskaart zit (waarde €8,5) voor het hobbysalon. Dat is de enige echte hobbybeurs boordevol creatieve voorjaarsindeeën. U komt tussen woensdag 19 en zondag 23 maart toch ook een kijkje nemen in het Bouwcentrum van Antwerpen?


Bent u nog geen lid van de SeniorenNetClub (neen toch)? Dan verwijzen we u naar www.hobbysalon.be. Daar kan u een kortingsbon aanvragen van €1,5.
Het zou ons plezier doen als u daarbij ook SeniorenNet vermeldt.
Nog geen lid? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/club !


2. Beleef je eigen ‘Gentse Waterzooi’

Interesse in een zinnenprikkelende culinaire ervaring met Gčne Bervoets ?

Kom dan op 11 februari 2003 van 19u30 tot 23u00 uur naar Leuven.

SeniorenNet biedt u een interessante korting op dit exclusief evenement.
Lees meer op http://www.seniorennet.be/gentse_waterzooi


3. Het loopt storm voor de Cybersenior 2002

Seniorennet hield voor de eerste keer de verkiezing van de beste website gemaakt door een senior. Ruim 10.000 senioren brachten hun stem uit. De 64-jarige Roger Diepvents uit Wijnegem sleepte een kwart van de stemmen binnen. Daarmee wordt de webmaster van Soconiphin's Homepage ook onze “Cybersenior 2002”.


De winnaar stuurde ons een enthousiaste e-mail. Zijn bedanking richt zich uiteraard ook tot alle bezoekers van SeniorenNet:

“ Dit berichtje alleen maar om jullie van harte te bedanken voor de vele reacties die ik via jullie site mocht ontvangen. Op dit ogenblik bereikt het bezoekersaantal op mijn homepage pieken van zo'n 270 per dag uit alle hoeken van de wereld. Ge moet niet vragen hoe bekend jullie dan wel zijn. Ik zal dan ook mijn uiterste best blijven doen om Seniorennet te promoten. Tot op vandaag zijn er interviews afgenomen over Soconiphin's Homepage door: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, De Gazet van Antwerpen, Radio2 Antwerpen, ATV. Ook een massa e-mail met verzoeken, vragen etc ... Wat mij betreft mag het nu wel wat rustiger worden, het is en blijft voor mij nog altijd een grote hobby waar ik veel plezier aan beleef en dat zou ik graag zo houden. Bedankt voor de digital awards van Nov2002 en voor de Jaar award 2002. Vriendelijke groeten en het ga jullie goed in 2003. Roger. “


Roger Diepvents deelt het podium met Wilfried Driessens en Frans Bekaert.

Wilfried Driessens is een 62-jarige gepensioneerde beroepsmilitair uit Oostende.
Hij kaapt de zilveren award weg met zijn familiesite.
Brons gaat naar de ‘Frans Ferrari’ website van Frans Bekaert, 56 jaar uit Antwerpen.


Natuurlijk bent u ook nieuwsgierig naar deze drie en de 12 andere webpareltjes.

De volledige uitslag met de handige doorklikadressen vindt u op: http://www.seniorennet.be/cybersenior2002


4. Dag van de seksuele gezondheid

De seksuele activiteit binnen een koppel is een afspiegeling van hun gezondheid. Dat is in een notendop de bevinding van enkele Europese studies. De Belgen horen bij de landen waar partners regelmatig seksuele betrekkingen hebben en dus de kunst van het ontspannen beheersen.


Helaas gooien erectiestoornissen soms roet in het eten. Alhoewel zonder objectieve reden, is het niet gemakkelijk hier met uw arts over te praten. De Dag van de Seksuele Gezondheid heeft tot doel erectiestoornissen bespreekbaar te maken. Het is hoog tijd dat het taboe wordt doorbroken zodat patiënten durven inlichtingen te winnen bij hun gezondheidsspecialist: de huisarts.

Seniorennet besteedt uitgebreid aandacht aan dit probleem op de volgende pagina: http://www.seniorennet.be/erectiestoornissen
Ofwel komt u er via Gezond Leven > Gezondheid > Ouder worden > Erectiestoornissen.


Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke & Seniorennet Redactie www.Seniorennet.be |