Waar vandaan: SenNet Magazine > Nieuwsbrief half februari 2003

SenNetMagazine

1. Tuinkriebels

Op de hoofdpagina van www.seniorennet.be
is een nieuwe rubriek bijgekomen: "Tuinkriebels". Hier krijg je wekelijks een nieuw kwaliteitsartikel over de siertuin, kuipplanten, snoeien, de vijver of een plant in de kijker, geschreven door mensen met vakkennis.


Tegelijkertijd bereiden we een gloednieuwe rubriek voor: Seniorentuinen. We doen daarom ook nu een oproep: bent u fier op uw mooie tuin, heeft u foto’s over uw tuin... Stuur dan uw (digitale) foto’s, verhalen, wetenswaardigheden, anekdotes edm. naar ons door op webmaster@seniorennet.be

Misschien wordt je tuin uitgekozen en zie je hem binnenkort verschijnen in onze maandelijkse rubriek ‘Seniorentuinen’.


2. Een goudmijn aan informatie


SeniorenNet staat nooit stil. Sinds de vorige nieuwsbrief beschikt u over 500 pagina’s extra informatie. Met onderwerpen die u nauw aan het hart liggen: een complete thuiszorggids, extra gezondheidsinfo en vele nieuwe preventietips tegen ozon, inbraak, intoxicatie, enz.


SeniorenNet bracht alle ombudsdiensten van België en Nederland samen. Zo weet u meteen bij wie u terecht kan bij vragen of klachten over verzekeringen, uw pensioen, de banksector, de Post, de NMBS, Aquafin, enz.

Wat nog? Een massa extra informatie over de Belgische pensioenregeling. Met de voorzieningen voor zeevarenden, mijnwerkers, journalisten en mensen met deeltijdse arbeid. Maar ook met alles wat u moet weten over uw overlevingspensioen, aanvullend pensioen, inkomensgarantie voor ouderen en werken in het buitenland.


3. Weerbericht zonder omwegen


Heeft u het ook al opgemerkt? Op de SeniorenNet homepage staat nu rechts ook het weerbericht voor België en Nederland. Handig, toch?

Maar klikt u er ook eens op! Dan krijgt u meteen de provinciale weersvoorspellingen voor de komende dagen en de weerkaarten. Het weerbericht wordt 9 keer per dag bijgewerkt.
Zo komt u nooit voor verrassingen te staan (alhoewel, met ons Belgische weertje …)


4. Log in op de vernieuwde chatbox


In de chatbox van SeniorenNet.be kan u gezellig ‘live’ met elkaar praten. Wij staken voor u de chatbox kort geleden in een nieuw kleedje en haalden er de schoonheidsfoutjes uit. Zo negeert u voortaan een ‘lastige’ chatter en beschikt u over een reeks nieuwe ‘smileys’.


Bent u een regelmatige chatter? Dan weet u dat SeniorenNet met een nieuwe partner samenwerkt voor de chatserver. Dat was geen verandering om te veranderen. Wel omwille van een verschil in visie met de vorige chatbeheerder, die de chatbox ook voor jongeren wilde openstellen. Wij menen dat de SeniorenNet chatbox er exclusief voor senioren is. Jongeren hebben vele andere chatmogelijkheden.

We danken de beheerder van de vorige chatserver van harte voor de goede service en voor zijn inzet en wensen hem veel succes.


Heeft u de charme van online met elkaar praten nog niet ontdekt? Overwin uw drempelvrees en klik eens op die ovale knop ‘Chatbox’ bovenaan het scherm op www.seniorennet.be!
U zal al snel niet meer zonder uw online vrienden kunnen.


Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke & Seniorennet Redactie www.Seniorennet.be | webmaster@seniorennet.be