Waar vandaan: SenNet Magazine > SeniorenNet Nieuwsbrief half mei 2003

SenNetMagazine

1. Seniorennet nodigt uit
Seniorennet nodigt al haar trouwe chatters, forumbezoekers, mailgroepen uit in een uitzonderlijk, aangenaam kader om elkaar te ontmoeten. Uiteraard zijn ŕlle Seniorennet sympathisanten welkom. Dit alles op donderdag 5 en zaterdag 7 juni!
Meer informatie over deze dag vindt u op
http://www.Seniorennet.be/stratovani


Hoe alles tot stand is gekomen, hoe alles ontwikkelt kan u volgen op de homepage onder de rubriek “Strato-Vani”. Daar zullen exclusieve interviews met Connie Neefs, Will Tura, Lisa Del Bo, Koffie Verkeerdt, enz… te zien zijn.


2. Seniorennet in de media

Naar aanleiding van een studie gedaan door het onderzoeksbureau Insites waarin gesteld werd dat senioren de snelst groeiende groep zijn op internet wenste de krant De Morgen hierover meer informatie te verzamelen. Uiteraard kwam de journalist bij www.Seniorennet.be terecht. Maar deze was totaal verbaasd dat de persoon die heel Seniorennet heeft gemaakt, onderhoudt, steeds verder uitbreidt en hem de gevraagde inlichtingen gaf over senioren in feite Pascal Vyncke was, een scholier van 17 jaar. Resultaat: een mooie foto op de voorpagina en een prachtig artikel op pagina 3.

Hieruit is dan een reportage gevolgd op VRT in het programma “Man Bijt Hond”, waarop we zeer veel leuke reacties kregen.


3. Enkele bezoekers zonder Seniorennet

Op 5 mei is www.Seniorennet.be enkele uren onbereikbaar geweest. De reden hiervoor was dat Seniorennet het doel was geworden van hackers die een zogenaamde “DoS-attack” uitvoerden. Niettegenstaande dat al het mogelijke wordt gedaan om Seniorennet hiertegen te beveiligen, kon onze server de meer dan 1000 aanvallen per seconde niet aan en heeft zichzelf uit veiligheid uitgeschakeld.

Na enkele uren hadden we het onder controle en werd Seniorennet terug bereikbaar voor iedereen, dat dachten we toch… Enkele bezoekers (minder dan 1%) hebben spijtig genoeg tot vrijdag 9 mei moeten wachten, want door de aanval was er een fout opgetreden die het voor sommige mensen onmogelijk maakte de website te bezoeken.

Gelukkig is nu alles achter de rug en zijn we terug volledig bereikbaar.4. Seniorennet breidt verder uit

Noteer reeds 21 september 2003 in uw agenda als bezet, want dan gaat Seniorennet een uniek en groots evenement organiseren voor ŕlle bezoekers en hun familie.

In juni zal al onze beschikbare tijd volledig worden gebruikt voor het organiseren van o.a. 21 september, maar ook nog andere ontmoetingen.

Tijdens de vakantiemaanden zal Seniorennet er stevig tegenaan gaan door het introduceren van verschillende nieuwe rubrieken,…

Surf dus geregeld naar
www.Seniorennet.be!


5. Seniorennet zoekt medewerkers

Binnenkort begroeten wij onze drie miljoenste bezoeker. Wij hebben al regematig aanbiedingen gehad van mensen die graag met ons willen meewerken. Maar spijtig genoeg konden we door onze weinige tijd hier niet altijd op reageren. Nu gaan we er tijd voor maken.

Nu zoeken we medewerkers die met hun ervaring en kennis ons willen helpen. Indien u ideeën heeft, u vlot kunt schrijven, u interessante informatie heeft, u wilt sponsoren, u mee wil betrokken worden in de organisatie van een uitzonderlijke dag (bv. 21 september of Strato-Vani), of op een andere manier wenst mee te werken aan Seniorennet: laat het ons aub weten op webmaster@seniorennet.be.

Het verplicht u uiteraard tot niets, u kunt alles doen wanneer het u past en de communicatie kan gebeuren via het Internet (e-mail, chat).


Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke www.Seniorennet.be | webmaster@seniorennet.be