Waar vandaan: SenNet Magazine > Nieuwsbrief juni 2003

SenNetMagazine

1. Hotnews op Seniorennet
In samenwerking met de De Standaard Online kan je sinds kort het laatste nieuws lezen op Seniorennet.be, zeg maar het "hotnews". Als er iets gebeurt in de wereld, staat het binnen de 15 minuten op Seniorennet.

Seniorennet brengt je op de hoogte van het nieuws in binnen- en buitenland, over cultuur, economie, beurs, media en sport.

Bovendien krijg je niet enkel het "hotnews", maar ook nieuws dat vandaag de dag in de krant staat, kan je lezen op de website.

Met deze knappe verruiming van het nieuwsaanbod blijven we ook nog steeds het nieuws van de Vlaamse Overheid aanbieden, op dezelfde pagina, helemaal onderaan.

Je kan het nieuws lezen op www.SeniorenNet.be, door in het menu "Nieuws" aan te klikken.


2. Tuinkriebels

De natuur is prachtig en fantastisch. Nog leuker wordt het als je de natuur heel dichtbij kan brengen: in je tuin. Maar wannr moet je wt doen? Wat moet je dze week doen in je tuin? En wat met je vijver?

Seniorennet heeft vanaf nu haar rubriek "Tuinkriebels" op de homepage helemaal vernieuwd. Wekelijks kan je op Seniorennet lezen wat je deze week of dit weekend best doet in je tuin of op het terras?

Ook de vijver wordt niet vergeten:elke maand een nieuw artikel met onder meer ook tips wat er dze maand best gedaan wordt aan je vijver.

En als kers op de taart: lke dag een tuintip. Elke dag geven we een tip wat je in je tuin kan doen, of wat je beter nit doet.

Surf dus dagelijks naar http://www.Seniorennet.be, op de homepage kan je alles lezen onder "Tuinkriebels".


3. Grapje van de dag

Lach je graag? Natrlijk! Lachen is gezond!

Daarom trakteert Seniorennet al haar bezoekers sinds kort op 1 grapje per dag extra. Hierdoor kan je elke dag op de website 2 grapjes en een cartoon zien, om de dag humoristisch te beginnen (of te eindigen).

Je kan de grapjes lezen door te surfen naar www.seniorennet.be en vervolgens "Lach van de dag" aan te klikken.

Veel lachplezier!


4. Lotto

De lotto-cijfers weten nog vr ze op TV getoond worden? Jawel, het kan! Vanaf nu vind je op Seniorennet reeds 10 tot 45 minuten vr de uitzending de cijfers. Hoe? De trekking is namelijk bijna nooit rechtstreeks, waardoor de cijfers reeds gekend zijn en... al op Seniorennet staan!

Seniorennet geeft vanaf nu niet enkel overzichtelijk de lotto- en jokercijfers weer, maar ook in n klap de winstverdeling. Zo weet je onmiddellijk hoeveel je gewonnen hebt.

Maar ook Keno en het nieuwe spel Pick-3, met een dagelijkse trekking, kan je op Seniorennet zien. Surf naar www.seniorennet.be en vervolgens "Kansspelen" aanklikken in het menu.

--------------------------------------------------------------------------------
Advertentie:

TE KOOP: Exclusieve eengezinswoning aan de Damse vaart met uitzicht op de polders, kerk en molen van Damme. Lees verder.

--------------------------------------------------------------------------------


Onze nieuwe partners:

www.groen.net
Groennet NV ging begin 1999 van start. Het is een initiatief van enkele groenfanaten. Die kregen snel de steun van NV Sydes, een dochteronderneming van de Vlaamse Uitgevers Maatschappij.
Daardoor werd een echt professioneel beheerde site rond tuin, bloemen en planten mogelijk. De beste groen-medewerkers werden en worden aangetrokken: Paul Geerts, Ivo Pauwels, Elsie De Raedt, Mark Demesmaeker, Jan Van de Sijpe,...
De nieuwste technieken voor onderhoud, beheer en vooral consultatie van de site worden toegepast om de bezoeker zo aangenaam mogelijk van dienst te zijn.
www.pondlibrary.com
The Pond Library is een onafhankelijke, Nederlandstalige, informatieve website voor de vijver- en koiliefhebber alsook voor de professionelen begaan met deze hobby. The Pond Library is geen winkel noch een organisatie. Het is een informatief gerichte site die voor iedereen vrij toegankelijk is. Met het Internet als modern, goedkoop en snel medium willen ze iedere vijver en koi genteresseerde kosteloos alle informatie en service aanbieden.
The Pond Library werd geboren in 1995 onder de naam "De Virtuele Siervijver". Door het succes van de site en de opmars van de koi werd later een meer omvattende, symbolische naam "The Pond Library" gekozen wat in het Nederlands "De Vijver Bibliotheek" betekent.
Ondertussen is The Pond Library uitgegroeid tot een gewaardeerde site met hoge naam en faam. De site bestaat uit een team van vrijwilligers, beroepsmensen, professionele schrijvers en specialisten die n doel voor ogen hebben "het bekomen van al uw benodigde informatie over de vijver en koi hobby omdat het kunnen beschikken over professionele en correcte info deze hobby een echte hobby maakt" Dit betekent niet alleen het ter beschikking stellen van artikels maar ook het aanbieden van verschillende diensten zoals een forum, een foto's, zoekertjes, een bedrijvengids en zoveel meer.
The Pond Library mag dan ook bekeken worden als een allesomvattende website voor de vijver en koi wereld.

Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke www.Seniorennet.be | webmaster@seniorennet.be