Waar vandaan: SenNet Magazine > Nieuwsbrief augustus 2003

SenNetMagazine

1. 50+ festival


Ter ere van haar tweede verjaardag organiseert SeniorenNet een uniek 50+ festival, dat doorgaat op 21 september 2003 op het prachtige domein “De Schorre” te Boom bij Antwerpen (eenvoudig bereikbaar).


Tientallen vrijwilligers maken er een onvergetelijke dag van. Breng uw partner en vrienden mee. Vraag ook aan uw (klein)kinderen of ze meekomen, ook voor hen zal het een toffe dag worden!


We hebben een zeer uitgebreid programma met vele activiteiten en workshops, voor elk wat wils. Het belooft een toffe dag te worden voor je partner, vrienden en (klein)kinderen, maar vooral ook voor jezelf.


Voor meer informatie en inschrijven voor dit unieke 50+ festival, surf naar www.seniorennet.be/onzegeneratie


2. '50 jaar Matchbox' nog tot 31 augustus 2003 in het Speelgoedmuseum


Het lucifersdoosje waarin het allereerste van deze modellen werd opgeborgen, gaf zijn naam aan het alombekende merk Matchbox. Ondertussen werden meer dan 4 miljard ‘Matchbokskes’ vervaardigd. Het Speelgoedmuseum Mechelen en de Belgian Matchbox-Dinky Club sloegen de handen in elkaar en brachten voor u de mooiste exemplaren nog eens samen.


Bezoekers van SeniorenNet krijgen exclusief een korting van (volwassenen 4 euro ipv 6 euro, kinderen 3 euro ipv 3,85 euro).


Meer informatie en de kortingsbon: www.seniorennet.be/matchbox


Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke www.Seniorennet.be | webmaster@seniorennet.