Waar vandaan: SenNet Magazine > Nieuwsbrief november 2003

SenNetMagazine

1. Gegevensbank ouderenvoorzieningen
Als gewone persoon is het geen eenvoudige klus om voor je ouders een ouderenvoorziening te zoeken. Zelfs voor mensen uit de zorgsector is dit een zware klus.
Vanaf nu is dit verleden tijd. Seniorennet geeft je een unieke "gegevensbank voor ouderenvoorzieningen".
Op een eenvoudige en snelle manier kan je een dagopvangscentrum, dagverzorgingscentrum, kortverblijf, rust- en verzorgingstehuis, rustoord, serviceflat of woningcomplex opzoeken.
Bovendien kan je ze makkelijk met elkaar vergelijken, zodat je een doelbewuste keuze kan maken voor welke voorziening je kiest.
Hierdoor wordt de drempel om voor je ouders een degelijke voorziening te zoeken weggenomen. Ook voor mensen uit de zorgsector is dit een lang verwacht moment om eindelijk eenvoudig en snel een gepaste voorziening te zoeken voor een patiŽnt.
Surf naar http://www.seniorennet.be/Pages/Centra/

of via http://www.seniorennet.be

vervolgens "Wonen & Zorg" in het menu aanduiden en dan "gegevensbank ouderenvoorzieningen" aanklikken.

2. Virusnieuws
SeniorenNet houd je op de hoogte van het laatste virusnieuws. Op de homepage kan je onder "Virusnieuws" informatie over het nieuwste virus vinden.
We geven je niet enkel de mededeling dat er een nieuw virus is, maar we leggen ook uit hoe je het virus snel kan herkennen.
Verder krijg je informatie hoe je je kan beveiligen tegen het virus en ook wat je moet doen indien je toch besmet bent.
Je kan de rubriek niet enkel zien op de homepage, maar ook in de rubriek 'Thuis op Internet' en dan 'virusnieuws'. Hier kan je niet alleen de laatste 10 nieuwe virussen zien, maar ook de 5 meest actieve, gevaarlijke en verwoestende virussen.

3. Koop het op SeniorenNet!
Vanaf nu kan je boeken, films, DVD's, muziek CD's en multimedia kopen via SeniorenNet; je hebt keuze uit maarliefst 3 miljoen artikelen!

Je kan eenvoudig op SeniorenNet in het menu onder InternetShop klikken op wat je zoekt. Vervolgens kan je snel iets zoeken, informatie erover bekijken of de mening lezen van de anderen.

Als iets je interesseert, dan kan je het kopen. Betalen is helemaal veilig. Je kan kiezen uit betalen met kredietkaart of via overschrijving.
Na betaling worden de artikelen naar je toegestuurd. Eenvoudiger kan het toch niet?

4. Computernieuws & vergelijkende testen
Wat is er zoal nieuw in de computerwereld? Waar hebben de ingenieurs nu aan gedacht om ons leven aan de computer te vereenvoudigen? Dat lees je nu in de rubriek "Thuis op Internet" en dan klikken op "Computernieuws". We brengen in samenwerking met DiskIdee u de nieuwtjes die te verkrijgen zijn in de computerwinkel. Neen, geen commerciŽle boodschap maar een degelijk artikel. We leggen uit wat bepaalde toepassingen kunnen en waarvoor je ze zou kunnen gebruiken.

Heb je ook al voorgehad dat wanneer je iets wil kopen in de computerwinkel, je niet goed weet wat voor jou de beste keuze is? Er zijn immers verschillende producten die al dan niet van prijs verschillen, maar precies hetzelfde doen? In de rubriek "Thuis op Internet" en dan "Testdossier" brengen we geregeld een artikel waarin op elkaar gelijkende producten worden vergeleken. Ook hier geen commerciŽle boodschap maar een artikel waarin je zelf de beste oplossing kan vinden. Iedereen heeft andere eisen en aan de hand van het artikel kan je beslissen welk product voor jou het meest geschikt is.

Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke
http://www.Seniorennet.be

webmaster@seniorennet.be