Waar vandaan: SenNet Magazine > Nieuwsbrief half november 2003

SenNetMagazine

1. Weerbericht
Het weerbericht op Seniorennet is helemaal vernieuwd en uitgebreid. De weersvoospelling voor België en Nederland kan je in het menu van Seniorennet.be vinden onder "Weerbericht". Nu krijg je een gedetailleerd 5-dagen weerbericht, inclusief de windvoorspelling, zélfs per stad. Meer nog, je kan ook kijken wat voor weer het wordt in de rest van Europa en zelfs de Wereld.
En om je informatie up-to-date te houden, worden de voorspellingen tot 12x per dag vernieuwd!

2. Hoe instellen als startpagina?
Heel geregeld krijgen we de vraag hoe je Seniorennet kan instellen als startpagina op je computer. Je doet dit als volgt: surf naar www.seniorennet.be en klik links in het menu onderaan op "Maak startpagina" (onder kopje Varia) en klik dan op OK. Lukt het niet? Dan doe je het volgende: ga naar het menu Extra in Internet Explorer, vervolgens Internet-Opties. Klik dan op de knop "Huidige gebruiken". Dan zal erboven www.Seniorennet.be verschijnen. Druk dan op OK en klaar...
Het instellen van Seniorennet als startpagina heeft als voordeel dat steeds wanneer je op het Internet gaat, Seniorennet automatisch opstart. Je hoeft dan niet steeds het adres in te typen of tussen je favorieten te zoeken. Je kan dan het nieuws van de dag lezen, het weerbericht, de moppen, cartoon, computertip, virusnieuws enz. Maar ook snel even een kijkje nemen op het forum, mailgroepen, zoekertjes of de chatbox.
Zoek je iets anders, dan kan je steeds heel eenvoudig via de "Nuttige Links" of "Zoeken" het hele Internet op.

3. Autonieuws
In samenwerking met onze nieuwe partner Auto55.be bieden we je nieuws over de automobielsector. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen of de nieuwste modellen op de markt? Op Seniorennet kan je in de rubriek "Auto" het antwoord hierop lezen.
Hier vind je redactionele artikels, mooi geďllustreerd met een foto en ook talrijke testen van de verschillende nieuwe auto's.

4. Snelheidscontroles
Veilig autorijden begint met aangepaste snelheid! Maar wie onder ons heeft nog nóóit te snel gereden? Wens je te weten waar de politie vandaag snelheidscontroles doet? Dát kan je nu op Seniorennet lezen.
Laat je niet verassen en zorg ervoor dat je weet wanneer en waar er controles zijn. Vermijd boetes. Je kan de controles zien op de homepage van Seniorennet.be, kader "Snelheidscontroles".
Kom even kijken voor je met de auto vertrekt. Veilige autorit gewenst!

5. Stoppen met roken
Ben je een roker, rookt je partner of iemand van de vrienden/familie? Op Seniorennet vind je nu onder de rubriek "Gezond Leven" informatie over "Stoppen met roken". Hier kan je lezen hoe je dit het beste aanpakt. Waarom zou je stoppen met roken, wat zijn de voordelen, waar kan je steun vinden, welke zijn de moeilijke periodes, enz. Al deze informatie kan je nu lezen op Seniorennet.
Je bent trouwens nooit te oud om te stoppen. De positieve effecten van het stoppen met roken zijn net zo goed op latere leeftijd zeer duidelijk merkbaar en hebben al snel een positieve invloed op je gezondheid en op je omgeving, en ook je budget vaart er wel bij... Succes!

Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke www.Seniorennet.be | webmaster@seniorennet.be