Waar vandaan: SenNet Magazine > SeniorenNet Nieuwsbrief januari 2004

SenNetMagazine

1. Cybersenior van het Jaar 2003
De winnaar van de award "Cybersenior van het Jaar 2003" is gekend. Maar liefst 8.000 mensen hebben hun stem laten horen. De winnaar is Eddy Van Zaelen uit Leuven met zijn website over Congo. De winnaar van de zilveren medaille is de 57-jarige Jozef Nys uit Heist-op-den-Berg met zijn homepage.

Lees het interview met deze twee winnende Cybersenioren op http://www.SeniorenNet.be/cybersenior_2003 !

2. Computerhulp
Iedereen heeft wel eens een computervraag of computerprobleem, misschien zelfs regelmatig. Maar waar kan je terecht? Een computerspecialist is meestal niet eenvoudig te vinden.
Via de nieuwe rubriek "Computerhulp" die je vindt in het menu onder "Informatie" krijg je antwoord op al je vragen, oplossingen voor je problemen en tips om aangenamer te werken. Zo simpel is dat.

3. Problemen met Startpagina?
Het instellen van SeniorenNet als startpagina kan via http://www.SeniorenNet.be/startpagina . Er zijn echter vervelende programma's van (illegale) site's die steeds je startpagina weer zetten naar hun site. We horen geregeld van bezoekers dat steeds de startpagina SeniorenNet verdwijnt en naar zo'n andere site wijzigt.
We hebben hiervoor een oplossing gezocht. Het definitief maken van je startpagina kan met een hulpprogramma-tje. Waar het te downloaden, hoe het te installeren en hoe het in te stellen hebben wij voor jou eenvoudig en stap voor stap uitgeschreven op http://www.seniorenNet.be/startpagina-verdwijnt .
Waarom SeniorenNet instellen als startpagina?
Het instellen van SeniorenNet als startpagina heeft veel voordelen: niet steeds het adres intypen of steeds bij je favorieten gaan zoeken. Rechtstreeks starten via SeniorenNet en zo snel naar de chatbox, zoekertjes, mailgroepen, forum, het nieuws, weerbericht, de informatie of de mopjes gaan is dan heel eenvoudig. Het verder surfen op het Internet kan dan via Nuttige Links of Zoeken.

4. Steun Seniorennet
Als makers van SeniorenNet willen wij de site voor iedereen toegankelijk maken en dit blijft ook gratis. Geregeld krijgen wij van onze bezoekers de opmerking dat we de site betalend zouden moeten maken om uit de kosten te komen (hosting, datatrafic, licenties, software, en nog veel meer...). Dit willen we niet doen, opdat de site voor iedereen toegankelijk zou blijven, ook voor mensen die het financieel niet zo breed hebben.
Wat we natuurlijk wel graag hebben is dat onze bezoekers ons vrijwillig steunen. Een bijdrage, hoe klein of hoe groot ook, om de kosten te drukken is altijd zeer welkom. Je kan storten op het rekeningnummer bij Fortis Bank 035-0732611-11. Alvast bedankt!

5. Uitbreiding Zoekertjes
Heb je reisplannen en zoek je iemand om je te vergezellen, dan wordt dit vanaf nu eenvoudig. Bij de Zoekertjes van SeniorenNet is het nu ook mogelijk om reisgenoten te vragen. Op deze manier kan je iemand vinden die je gezelschap wil houden, samen de kosten kan delen en dezelfde vakantiebestemming heeft als jou.
Zoekertjes plaatsen is kosteloos en het is ook toegestaan om meerdere zoekertjes te plaatsen. Heb je andere dingen aan te bieden? Of ben je op zoek naar iets? Aarzel dan niet de andere zoekertjes te raadplegen.

Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke www.Seniorennet.be | webmaster@seniorennet.be