Waar vandaan: SenNet Magazine > SeniorenNet Nieuwsbrief februari 2004

SenNetMagazine

1. Tv-gids
Wat is er vandaag op televisie? Je kan het te weten komen door in een programmaboekje te kijken, in de krant te zoeken of… op SeniorenNet!

Via SeniorenNet kan je vanaf nu ook eenvoudig en snel kijken wat er vandaag op televisie is. Bovendien geven we een duidelijk overzicht van het programma dat nu bezig is en het eerstvolgende programma. In het menu kan je het vinden onder “Nieuws” en dan de rubriek “Tv-gids”. Daar vind je het programma van maar liefst 14 tv-zenders! Door een klik op de naam van de zender krijg je het volledige dagoverzicht, met aanduiding van het programma bezig op dat moment.


2. Huisdieren

De gloednieuwe rubriek “Huisdieren” die je kan vinden in het menu onder “Informatie” geeft een uitgebreide beschrijving van niet minder dan 14 verschillende huisdieren. Ruim 1000 pagina’s informatie met meer dan 200 foto’s werden samengesteld door verschillende dierenliefhebbers, kenners en dierenartsen.

Je krijgt antwoord op de vragen waarop je moet letten bij de aankoop van een huisdier, de verschillende rassen, hoe je ze best kan verzorgen, welke voeding, en nog veel meer nuttige tips en informatie.


3. Computercursussen

Er is extra informatie bijgekomen in de rubriek “Thuis op Internet”. Een cursus “downloaden” werd toegevoegd alsook een cursus “webpagina afdrukken”.

Bovendien werd er een informatietekst toegevoegd die op een eenvoudige wijze uitlegt hoe men analoog geluid (het gewone geluid dus) omzet in digitaal geluid.

Als laatste werd de “Verklarende woordenlijst van computertermen” omgedoopt in “Computerwoordenboek” en werden alle omschrijvingen aangepast of herschreven en de woordenlijst werd uitgebreid.


4. Forum

Het forum is een enorm succes. Deze week konden we ons 1.500-ste lid verwelkomen. Meer dan 1.500 geregistreerde mensen nemen deel aan het forum en discussiëren, stellen computervragen, delen hun kennis of praten mee in het “SeniorenNet café”. Bovendien werd er een extra rubriek “Wensen” gestart om de vele verjaardagswensen, beterschapwensen en andere in samen te brengen.

Het forum is te vinden door te klikken in het menu onder Inter@ctief en dan “Forum”.

Is het je eerste keer op het SeniorenNet Forum? Dan kan je een eenvoudige handleiding vinden op http://www.seniorennet.be/Pages/Help/forum.php


5. Dank u!

Heel wat bezoekers hebben naar aanleiding van onze vorige nieuwsbrief een vrijwillige steunbijdrage gestort op 035-0732611-11 om ons mee uit de kosten te helpen. Spijtig genoeg heeft niet iedereen zijn e-mail adres vermeld om hen een bedankje te sturen en bedanken wij hen bij deze!


Start elke dag met SeniorenNet: klik hier!
Neem SeniorenNet op in uw Favorieten: klik hier!
Steun SeniorenNet: 035-0732611-11 (Fortis bank)


Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke www.Seniorennet.be | webmaster@seniorennet.be