Waar vandaan: SenNet Magazine > SeniorenNet Nieuwsbrief eind maart 2004

SenNetMagazine

1. SeniorenNet 3 jaar jong!
Afgelopen zaterdag heeft SeniorenNet 3 kaarsjes uitgeblazen op de feesttaart! 3 jaar geleden, op 27 maart 2001, is
http://www.SeniorenNet.be
online gegaan. Al snel hadden we enkele bezoekers per dag. Nu, drie jaar later, verwelkomen we dagelijks maar liefst 20.000 bezoekers! Na ongeveer 1 jaar werd SeniorenNet ook in een nieuw jasje gestoken. Tijdens deze drie jaar is SeniorenNet bijna oneindig uitgebreid. Duizenden pagina's extra informatie werden toegevoegd. Er kwamen ook veel interactieve items bij: forum, chat, mailgroepen en zoekertjes zijn slechts een kleine greep uit het grote aanbod. Je vindt nu ook veel actualiteit op SeniorenNet: actueel, nieuws, sport, weerbericht, tv-gids, lotto, enz. SeniorenNet is na 3 jaar nog steeds gratis, en dit blijft zo, mede dankzij veel vrijwillige bijdragen van bezoekers, waarvoor we enorm dankbaar zijn.
SeniorenNet kreeg er ook een reeks enthousiaste vrijwilligers bij, die onder andere het forum en de chat in goede banen leiden.
We hebben 3 medewerkers van "chat" en "forum" voor een getuigenis gevraagd. Lees de 3 leuke en interessante getuigenissen:
Chatmasters (chat): http://www.seniorennet.be/g_chatmaster
Sloeber (forum): http://www.seniorennet.be/g_sloeber
Tilly (forum en chatbox): http://www.seniorennet.be/g_tilly

2. Pasfoto's en actiefoto's
Dat is wat we in deze oproep vragen: pasfoto's en actiefoto's van onze bezoekers. Stuur je pasfoto's en actiefoto's (met andere woorden ergens op vakantie, waar je lacht, tijdens het sporten, het werk, achter de computer, met je huisdier, tijdens je hobby, enz.) allemaal naar fotowedstrijd@SeniorenNet.be. Onder de inzendingen zal een onschuldige hand 20 winnaars aanduiden die gratis een Nederlandstalig pakket van "Norton Firewall 2004" ter waarde van ? 49.90 toegestuurd krijgen als beloning en dank!
De bedoeling is dat we het komende jaar op SeniorenNet de site in de verschillende rubrieken (vrije tijd, vakantie, huisdieren, gezond leven,...) extra gaan opfleuren met foto's van bezoekers, van 50-plussers. Zo willen we de site extra uitstraling geven en laten zien wie de bezoekers zijn.
Meerdere foto's toesturen mag, graag zelfs. Hoe meer foto's we binnen krijgen, hoe beter we kunnen selecteren. We gebruiken de foto's, maar je naam komt nergens op de site zodat je anoniem blijft. Stuur alles naar fotowedstrijd@SeniorenNet.be, enige voorwaarde is dat wie op de foto('s) te zien is 50 jaar is of ouder.

3. Vlaamse overheid
GeÔteresseerd wat de Vlaamse Overheid allemaal doet? Vanaf nu weet je onmiddellijk wat er gebeurt, wat de beslissingen zijn, wat de vernieuwingen zijn, enz. Wij zorgen ervoor dat je de officiŽle berichten van de Vlaamse Overheid (Informatieambtenaar genoemd) rechtstreeks te lezen krijgt op SeniorenNet. Wij plaatsen ze integraal, zonder censuur, op de website. Je kan het nieuws bovendien al lezen nog voor het in de krant komt of op tv. Dit is mogelijk omdat wij ervoor zorgen dat het nieuws binnen de 5 minuten op de website te lezen valt. De nieuwe rubriek is te vinden als uitbreiding in de rubriek "Nieuws/Sport" onderaan de pagina bij "Informatieambtenaar" of surf rechtstreeks naar http://www.seniorennet.be/nieuws

4. Pasen
Zondag 11 april is het Pasen. Verstuur je wensen via een gratis elektronisch kaartje via SeniorenNet! Surf naar http://www.seniorennet.be/ecards/ daar kan je in de rubriek "Pasen" kiezen uit zo'n 32 verschillende kaarten! Als je het niet wenst te vergeten kan je ze best meteen al ingeven en pas zondag 11 april laten aankomen. Dit is perfect mogelijk. Prettig Paasfeest!

5. Infoavonden tuin & vijver
Ben je van plan een vijver aan te leggen of is je vijverwater groener dan je gras? Doen je planten het niet zoals het moet ? Wens je meer te weten over de tuinprojecten van o.a. Jacques Wirtz en Erik Dhont ? Dan ben je meteen uitgenodigd op een van de 11 GRATIS infoavonden die SeniorenNet je dankzij haar partner GroenNet kan aanbieden. Meer informatie en inschrijven: http://www.seniorennet.be/infoavond_groennet
Kijk ook regelmatig naar onze rubriek "Tuinkriebels" op de homepage http://www.SeniorenNet.be met dagelijkse tuintip en vele wekelijkse en maandelijkse artikelen in verband met de tuin en vijver.

Start elke dag met SeniorenNet: klik hier!
Neem SeniorenNet op in uw Favorieten: klik hier!
Steun SeniorenNet: 035-0732611-11 (Fortis bank)


Met vriendelijke groeten,
Webmaster Pascal Vyncke www.Seniorennet.be | webmaster@seniorennet.be