Waar vandaan: SenNet Magazine > Dag op dag, financiële informatie, cartoons, mailgroepen, ook dat nog!

SenNetMagazine

1.  Dag op dag
Welke gebeurtenissen zijn er exact een aantal jaar geleden gebeurd, juist dag op dag?  SeniorenNet brengt dagelijks een aantal belangrijke gebeurtenissen, geboortes en overlijden van bekende mensen en ook feestdagen of herdenkingen samen in de nieuwe rubriek “Dag op dag”.  Zo vertrok bijvoorbeeld op 1 juli 1903 de eerste Ronde van Frankrijk, werden op 1 juli 1968 de onderlinge douanerechten afgeschaft tussen de EEG landen. Op 1 juli 1961 werd prinses Diana geboren, Pamela Anderson op 1 juli 1967, enz.
Lees zo élke dag op de homepage www.SeniorenNet.be onder “Weetjes” en vervolgens “Dag op Dag” wat er allemaal gebeurde! 
 
2.  Actuele financiële informatie
Geld is voor ons allemaal erg belangrijk. Wat doen we met onze spaarcenten? Op de website SeniorenNet lees je handige tips en overzichten.
Surf naar www.SeniorenNet.be en klik op de homepage op “In de kijker”.
Weet je bijvoorbeeld over hoeveel spaargeld we met z’n allen beschikken? Lees het op “Uw rijkdom en uw spaarboekje”.
Regelmatig zullen ook verschillende spaar- en beleggingsproducten worden doorgelicht, met pro en contra.  Lees bijvoorbeeld: “Beleggen zonder wroeging”.
Alle informaties rond geld, geldkwesties en beleggingen die aan bod komen zijn gebaseerd op betrouwbare bronnen. Objectieve, onafhankelijke en niet-commerciële informatie, daar staat SeniorenNet voor.
Voor de redactie van deze actuele tips doen we een beroep op Jan L. Bauwens, financieel journalist in samenwerking met de financiële website Analist.be
 
3.  Elke dag 2 cartoons
In samenwerking met 4 bekende cartoonisten brengt SeniorenNet nu dagelijks 2 cartoons: de cartoonisten Tom, Klier, Evertkwok en Quirit staan hiervoor in.
Vermits het cartoonisten zijn met elk een verschillend genre, is er zeker voor iedereen wat grappigs bij. 
De cartoons zijn elke dag te vinden op onze homepage www.SeniorenNet.be: klik in de kader onder “Weetjes” op “Cartoons”.
 
4.  Ook dat nog!
De nieuwe rubriek “Ook dat nog” legt vooral de nadruk op het 'randnieuws'.  Hier komen onderwerpen aan bod die minder of geen aandacht krijgen in de andere media, soms met een grappige noot gebracht.
Surf naar de homepage van www.SeniorenNet.be en klik vervolgens op de rubriek “Ook dat nog”.
 
5.  Vernieuwing Mailgroepen
De SeniorenNet Mailgroepen kregen de laatste weken een grondige vernieuwing.  Je kan nu (eindelijk?) opmaak geven aan je e-mail berichten: tekst in het vet plaatsen, een kleurtje geven, een achtergrond kiezen, opsommingen maken, enz.
Bovendien is het nu ook mogelijk de e-mails op de website zelf te bekijken via een archief dat terugloopt tot november vorig jaar.  Zo kan je e-mails die je gemist hebt lezen of indien je nieuw bent in de groep de vorige berichten lezen om zo snel te kunnen volgen. 
Het versturen van de e-mails zélf is ook sneller en gebruiksvriendelijker gemaakt.  Verder beschik je over een nóg betere helpfunctie en is het inschrijven op meerdere mailgroepen tegelijk eenvoudig gemaakt.
Surf naar de mailgroepen door in het menu te klikken op “Mailgroepen”, of surf er rechtstreeks naar via: http://www.seniorennet.be/mailgroepen
 

Zin om ons een financieel steuntje te geven? Stort dan op 035-4726192-05
Start elke dag met SeniorenNet:
klik hier!
Neem SeniorenNet op in uw Favorieten: klik hier!


Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke
Webmaster
www.Seniorennet.be 
webmaster@seniorennet.be