Waar vandaan: SenNet Magazine > Zoeken, nieuws, afslanken, spyware, krantenkoppen

SenNetMagazine

1.  Zoeken
Zoeken is heel belangrijk op het Internet, en dat hebben we bij SeniorenNet begrepen.  Surf naar http://www.SeniorenNet.be, klik in het menu op "Zoeken".  Hier vind je alle grote zoekmachines: Google, AltaVista, MSN, Ilse en Yahoo om zo snel en eenvoudig te vinden wat je zoekt.  Bovendien kan je hier ook zoeken naar Belgische of Nederlandse postcodes, in het woordenboek Van Dale, de gegevensbank ouderenvoorzieningen en de visitekaartjes!
Wil je meteen een handige en overzichtelijke zoekpagina als startpagina op je computer, surf dan naar http://www.SeniorenNet.be/zoekStartpagina .  Zo kan je bij het opstarten van Internet direct op zoek.
 
2. Nieuws
Vanaf nu kan je niet enkel de krantenkoppen van de kranten op SeniorenNet lezen, maar ook het nieuws zťlf. We kunnen je dit aanbieden dankzij samenwerking met De Tijd, zodat je op SeniorenNet het nieuws heet van de naald kan lezen over binnenland, buitenland, sport, financiŽn, economie, bedrijven, cultuur en markten.  Deze rubriek werken we elke 15 minuten voor je bij.  Deze is te vinden op www.SeniorenNet.be en vervolgens in het menu klikken op "Nieuws" of rechtstreeks via www.SeniorenNet.be/nieuws .
 
3. Afslanken, spyware & literaire pareltjes
Op het SeniorenNet Forum waar je kan discussiŽren en vragen stellen over allerlei onderwerpen, werden 3 nieuwe rubrieken gestart.  Bij de eerste nieuwe rubriek kan je terecht voor vragen over Spyware.  Voor de mensen onder ons die proberen af te slanken of op z'n minst op hun lijn letten, werd de rubriek "De Slanke Lijners" op het forum geÔntroduceerd.  Als laatste werd "Columns & Kolder" toegevoegd: dit is dť plaats voor literaire pareltjes.
Uiteraard blijven alle andere rubrieken op volle toeren draaien en kan je zoals steeds vragen stellen en discussiŽren over ŗlle onderwerpen op het SeniorenNet Forum.
Voor het forum: surf naar www.SeniorenNet.be en klik op "Forum" of surf rechtstreeks naar http://www.SeniorenNet.be/forum
 
4. Sorry!
Tijdens de jaarlijkse vakantie van SeniorenNet is door een technisch probleem voor meer dan 4 GB aan e-mails verloren gegaan.  Dit komt overeen met ongeveer 38.000 e-mails.  Intussen zijn de nodige verbeteringen aangebracht zodat zulks in de toekomst niet meer kan voorkomen.
We excuseren ons indien we je e-mail nooit hebben aangekregen en je bericht dus niet konden lezen of beantwoorden.
 
5. Krantenkoppen uitgebreid
De nieuwe rubriek "Krantenkoppen" werd in een vorige nieuwsbrief uitgelegd.  Dit keer hebben we nog eens 3 kranten extra toegevoegd: namelijk De Tijd, Het Laatste Nieuws en De Gentenaar.  Voortaan kan je dus van 10 kranten alle krantenkoppen en de artikels erachter lezen, snel en overzichtelijk, om zo van de actualiteit op de hoogte te blijven. Wij zorgen ervoor dat het krantenoverzicht 4 keer per uur, dag en nacht, wordt bijgewerkt zodat je niets hoeft te missen!  Het krantenoverzicht is te vinden via www.SeniorenNet.be en vervolgens in het menu klikken op "Krantenkoppen" of rechtstreeks via www.SeniorenNet.be/krantenkoppen .
 

Zin om ons een financieel steuntje te geven? Stort dan op 035-4788731-76, alvast bedankt!
Start elke dag met SeniorenNet: klik hier!
Start elke dag met de zoekpagina: klik hier!


Met vriendelijke groeten,
Pascal Vyncke
Webmaster