Waar vandaan: SenNet Magazine > Origineel cadeau, gratis wenskaarten, cybersenior

SenNetMagazine

1. Wees dit jaar eens origineel
Wens je een idee voor een uniek en nuttig geschenk voor een bijzonder iemand die je ter harte ligt of gewoon voor jezelf, dan bevelen wij het boek ďInternet na 50Ē aan. Het is een supercadeau voor vele uren computerplezier voor iedereen die meer wil halen uit de oneindige mogelijkheden van het internet.
 
De auteur van het boek kent als geen ander de specifieke vragen van 50-plussers i.v.m. computer en internet. Pascal Vyncke is immers de beheerder van www.SeniorenNet.be dat dagelijks door tienduizenden 50-plussers wordt bezocht.
Voor meer info over het boek, surf naar: http://
www.seniorennet.be/InternetNa50Hoe vrij bent u in de verdeling van uw erfenis? Hoe stelt u een testament op? Hoe beschermt u uw erfgenamen tegen financiŽle problemen, en hoe helpt u ze met het betalen van de successierechten? In dit Dexia-dossier vindt u de meeste antwoorden:  http://www.seniorennet.be/dexia

 
2  Gratis wenskaarten voor Kerstmis en Nieuwjaar!
Verstuur naar al je vrienden, kennissen, (klein)kinderen en de rest van de familie een virtuele wenskaart!  Voor de feestdagen is het immers traditie dat we onze wensen sturen aan al wie ons dierbaar is.  Tegenwoordig hoeft dit echter niet meer via een postkaart, maar is het leuker, moderner, sneller, betrouwbaarder ťn gratis via het Internet.  Men noemt zoiets dan een "e-card".
SeniorenNet biedt je in totaal meer dan 1.000 verschillende kaartjes aan.  Voor Kerstmis en Nieuwjaar heb je de keuze uit meer dan 140.  Je kan je eigen tekstje erop zetten, zelf de kleuren bepalen en zelfs een leuk muziekje erbij opzetten.  Dit alles kan je bovendien op voorhand doen: geef de datum op wanneer het moet aankomen en wij zorgen ervoor dat het op exact die datum toekomt.
Het versturen van een e-card is gratis en je mag er onbeperkt gebruik van maken: surf naar
www.SeniorenNet.be en klik op "E-cards" of surf rechtstreeks naar: http://www.seniorennet.be/ecards/
 
3.  Cybersenior van het Jaar 2004
Wie wordt dť "Cybersenior van het Jaar 2004"?  Dat weet nog niemand, want jij kan dit mee beslissen!  Alle bezoekers van SeniorenNet worden uitgenodigd om hun keuze te maken voor de cybersenior.  Er werden 33 websites genomineerd, namelijk telkens de beste 3 van de afgelopen 11 maanden voor de verkiezing "cybersenior van de maand". 
Beslis mee wie er wint en stem op
www.SeniorenNet.be en vervolgens klikken op "Cybersenioren", of rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/cybersenioren .  Stemmen kan nog heel de maand december. Begin januari wordt de winnaar bekend gemaakt op de website.  Een interview met de winnaar zal volgen in de eerste nieuwsbrief van 2005.
 
4.  PoŽzie en sporten
Op het SeniorenNet Forum is nu ook plaats gemaakt voor poŽzie en sporten.  In het forum poŽzie kan je de gedichten van anderen lezen en ook je eigen poŽzie met anderen delen.
Het onderwerp "Sporten" biedt een plaats om vragen te stellen, te discussiŽren en te praten over alle mogelijke sporttakken.
Het SeniorenNet Forum is de plaats waar je met anderen in contact kan komen en waar je vragen kan stellen, discussiŽren en praten over allerlei onderwerpen.  Het SeniorenNet Forum is net zoals de rest van de website volledig gratis.  We kunnen nu al rekenen op meer dan 3.700 geregistreerde gebruikers.
Surf naar het SeniorenNet Forum:
www.SeniorenNet.be/forum of klik op SeniorenNet op "Forum".
 

Zin om ons een financieel steuntje te geven? Stort dan op 035-4726192-05, alvast bedankt!
Start elke dag met SeniorenNet: klik hier!
Start elke dag met de zoekpagina:
klik hier!


Met vriendelijke groeten,
Pascal Vyncke
Webmaster