Waar vandaan: SenNet Magazine > Computertips, jaar in cijfers, gigantisch succes, cybersenior

SenNetMagazine

1.  Het voorbije jaar in cijfers
Het jaar 2004 was voor SeniorenNet een enorm succes.  SeniorenNet staat volgens de officiële CIM Metriweb cijfers in de Top 30 van de Belgische sites.  Op één jaar tijd is het bezoekersaantal verdrievoudigd, van 8.000 bezoekers per dag naar maarliefst meer dan 25.000 per dag, dat is meer dan 2 keer een boordevol Sportpaleis, elke dag opnieuw!  Volgens het officiële CIM Metriweb bereiken we maandelijks meer dan 225.000 verschillende vijftigplussers.
Samen zorgden jullie over heel het jaar voor 500 miljoen hits.  Dat is zo'n half miljoen telefoonboeken aan pagina's.  Als je deze op elkaar zou leggen, zou je een toren van 20 km telefoonboeken hebben...!
We hebben nu meer dan 71.500 leden.  Het afgelopen jaar hebben we ook een reeks grote partners en een sponsor gevonden.
Lees dit artikel verder op http://www.seniorennet.be/2004incijfers voor méér cijfers, meer vergelijkingen en om meer te weten te komen over SeniorenNet! 
 
2.   Meer dan 2.100 computertips
Op de website SeniorenNet staan meer dan 2.100 computertips, waarschijnlijk bijna alle tips die er zijn!  Ze zijn netjes gesorteerd in rubrieken.  Nieuw is dat er verschillende rubrieken bijgekomen zijn en dat het aantal computertips op enkele maanden tijd meer dan verdubbeld is.  Tips voor je computer, voor Windows XP, Windows 98, e-mail, Internet, Word, Powerpoint, enz. enz. zijn allemaal te vinden op de website.  Zo kan je heel wat tijd besparen en het computeren aangenamer maken.  Doordat er zeer regelmatig nieuwe tips bijkomen, is het aangewezen om regelmatig terug een kijkje te komen nemen!
De computertips kan je vinden op www.SeniorenNet.be en vervolgens klikken op "Computertips", of rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/computertips
 
3.  Een gigantisch succes
Dankzij de mondreclame van onze bezoekers is het boek "Internet na 50" een gigantisch succes.  Dit is hét Internetboek bij uitstek voor zowel de beginnende als de meer gevorderde vijftigplusser.  Iedereen liep storm naar de boekhandel of bestelde het boek "Internet na 50" via SeniorenNet.  De vraag was zelfs zo massaal dat de uitgeverij Lannoo niet kon volgen met drukken, waardoor het boek tijdlang uitverkocht is geweest.  Intussen zijn we reeds aan de viérde druk !!
De enorm talrijke positieve reacties over het boek aan het adres van de auteur Pascal Vyncke (en tevens webmaster van SeniorenNet) bewijzen dat dit boek zijn doel bereikt.
Heb je het boek "Internet na 50" zelf nog niet?  Je kan het kopen in de "betere" boekhandel of natuurlijk ook via SeniorenNet zélf, zodat je het per post ontvangt.  Wens je meer informatie over het boek: surf naar http://www.seniorennet.be/InternetNa50 .
 
4.  Cybersenior van het Jaar 2004
In december hebben ruim 14.000 vijftigplussers hun mening gegeven over de 33 genomineerde websites van het voorbije jaar, die op hun beurt een selectie waren uit meer dan 200 ingestuurde websites.  De winnaar is de 54-jarige Noëlla Segers geworden uit de provincie Oost-Vlaanderen met haar persoonlijke website die vooral over Paint Shop Pro gaat.   Tweede is de 53-jarige Lieve Boons geworden uit Antwerpen.  De bronzen medaille ging naar de 61-jarige Felix Reynders uit Zonhoven.  Een dikke proficiat voor deze mensen!
Voor een interview met deze winnaars en de volledige uitslag, surf naar www.SeniorenNet.be/cybersenior2004 .
 

SeniorenNet een financieel steuntje te geven? Stort dan op 035-4726192-05, alvast bedankt!
Start elke dag met SeniorenNet: klik hier!
Start elke dag met de zoekpagina:
klik hier!


Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke
Webmaster