Waar vandaan: SenNet Magazine > SeniorenNet Nieuwsbrief - nieuws heet van de naald, spelletjes, blogs, op zoek naar iets?

SenNetMagazine

  SeniorenNet Nieuwsbrief
 
    Augustus 2005

 

1.  Het nieuws “heet van de naald”

De rubriek "Krantenkoppen" werd sterk uitgebreid. We hebben extra kranten en talrijke nieuws websites toegevoegd.  Zo kunt u op elk moment de allernieuwste berichten lezen over gespecialiseerde onderwerpen als beurs, financieel, technologie, auto/autosport en politiek… Bovendien werden extra Belgische en Nederlandse nieuwsbronnen toegevoegd.

De geboden informatie wordt voor u bijgewerkt 32 keer per uur, 24 uur op 24, 7 dagen op 7!

Van zodra het nieuws op eender welke bron verschijnt, kan u het lezen op SeniorenNet.be!

Deze onuitputtelijke bron van nieuws vindt u in "Krantenkoppen" in het menu onder "NIEUWS" of op: http://www.seniorennet.be/krantenkoppen

 

2.  Op zoek naar iets?

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld reizen, lekker eten, vastgoed of iets in verband met gezondheid, technologieën enz., dan kan u dit vinden op SeniorenNet in de nieuwe rubriek "Op zoek naar... “.  Deze rubriek staat rechts op élke pagina van SeniorenNet.be! 

Hier vindt u heel wat organisaties en bedrijven met een link en/of advertentie die u het leven gemakkelijker of aangenamer kunnen maken. 

Deze rubriek is de enige betalende op SeniorenNet en dankzij deze adverteerders kunnen wij het ganse aanbod van SeniorenNet gratis toegankelijk houden. Neem daarom regelmatig eens een kijkje op deze rubriek en steun zo mee SeniorenNet!

Geïnteresseerd om hier voordelig een advertentie te plaatsen die veel mensen bereikt, vul dan het formulier in op http://www.seniorennet.be/adverterenaanvraag !

 

3.  Ontspanning is belangrijk!

Daarom werd het spelletjesaanbod op SeniorenNet.be verder uitgebreid. U kunt er terecht voor talloze uurtjes spelplezier. Met een keuze uit maar liefst 114 spelletjes is er beslist voor elk wat wils.

Ontdek ze snel en raak écht ontspannen tijdens deze vakantieperiode op http://www.seniorennet.be/spelletjes

 

4.  2,8 miljoen blogbezoekers

De blogs op SeniorenNet.be zijn nog maar enkele maanden jong en we telden reeds meer dan 2,8 miljoen bezoekers! Dit bewijst dat deze unieke en gratis aangeboden dienst zeker in de smaak valt bij onze bezoekers. Er werden al meer dan 3.100 blogs gemaakt en door velen druk bezocht.

Voelt u zich ook aangesproken om een eigen webstek of blog aan te maken over je hobby, poëzie, reizen, de actualiteit of nog veel meer of u wilt gewoon even kennismaken, aarzel dan niet en surf naar http://blog.seniorennet.be !

Extra nieuwsbericht: de blogs zijn sinds deze week verdrievoudigd van capaciteit, gratis!

 

5. Start elke dag met SeniorenNet!

Wenst u elke dag wanneer u uw computer opstart en op het Internet gaat met SeniorenNet beginnen?  Volg dan de eenvoudige instructies op volgende pagina zodat je onmiddellijk op je favoriete website komt!  Snel gratis toegang tot alles en steeds met nieuws!  Surf naar: http://www.seniorennet.be/startpagina  !!

 


Wenst u een financieel steuntje te geven aan SeniorenNet.be uit sympathie?  Stort dan uw vrijwillige bijdrage op: 035-4788731-76


(advertentie)

6.  Nieuw dossier

Nu op SeniorenNet.be DOSSIER: "Online shoppen in alle vertrouwen? Het kan!"

In dit dossier stelt Vanden Borre u de uitgebreide mogelijkheden van hun website www.vandenborre.be voor. Bezoekers krijgen er extra informatie rond de beschikbaarheid, leveringstijden en technische kenmerken van de toestellen waardoor ze een aankoop in één van de Vanden Borre winkels kunnen voorbereiden of in alle vertrouwen elektro kunnen kopen via het Internet.


 
          Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2005