Waar vandaan: SenNet Magazine > Veilig chatten, blogs, forum, Internet na 50, recepten

SenNetMagazine

  SeniorenNet Nieuwsbrief
 
    Oktober 2005

 

1.  WERELDPRIMEUR: Veilig chatten en veilig forum
SeniorenNet heeft op 28 augustus 2005 voor een wereldprimeur bij uitstek gezorgd!  De voltallige pers was aanwezig om de nieuwe revolutie voor het internet mee te maken.  SeniorenNet maakt voor het eerst in de wereldgeschiedenis het chatten veilig, en maakt het bovendien ook mogelijk dat een forum en later ook andere toepassingen veilig kunnen verlopen! Ze maakt gebruik van de nieuwe elektronische identiteitskaart (of de SIS-kaart) die gelezen wordt in een kaartlezer. Wens je een kaartlezer te bestellen, klik dan op http://www.SeniorenNet.be/kaartlezer

Lees het artikel en verslag op http://www.SeniorenNet.be/eid !

 

2.  Blogs

Je eigen website maken is nog leuker en eenvoudiger gemaakt.  Hoe je meer bezoekers krijgt naar je eigen blog wordt ook uitgebreid en duidelijk uitgelegd, zodat je blog op veel bezoekers mag rekenen.

De capaciteit van de SeniorenNet Blogs werd de afgelopen weken sterk uitgebreid, gebruiksvriendelijker en sneller gemaakt en er werden bovendien een heleboel extra functies toegevoegd. Iedereen kan nu één of meerdere "blogs" starten, eenvoudig én gratis!

Start je eigen website, surf naar http://www.SeniorenNet.be/blogmaken

Wil je weten wat een "blog" is?  Meer informatie? Zie http://www.SeniorenNet.be/blogrondleiding

Overzichten van de bestaande blogs kan je vinden op http://blog.SeniorenNet.be

 

3.  Forum

Het SeniorenNet forum werd gereorganiseerd.  Zo is het SeniorenNet Forum duidelijker en eenvoudiger geworden zodat je snel kan doen wat je wil. 

Ook werden nieuwe rubrieken toegevoegd, zoals het "hoekje van troost" voor iedereen die zijn verhaal kwijt wil, zorgen delen, troost zoeken/vinden/geven, enz.

Er werd ook een nieuwe rubriek”Historie” en een rubriek “Evenementen” toegevoegd.  Zo kan je op het SeniorenNet Forum zeer eenvoudig discussiëren, vragen stellen, informatie verkrijgen,... over écht alle mogelijke onderwerpen.  Dit alles uiteraard gratis!

Surf naar http://www.SeniorenNet.be/forum en kom in contact met de duizenden andere forumgebruikers!

Voor een handleiding hoe je het forum kan gebruiken, zie http://www.SeniorenNet.be/startforum

 


(advertentie)

Piet Huysentruyt recepten

De combinatie van de culinaire creativiteit van Piet Huysentruyt en de kennis van Vitelma  van gezonde voeding resulteerde in Hartvriendelijk koken, een nieuw boek voor al wie lekker en gezond wil kokkerellen (met meer dan 150 cholesterolarme recepten). De Vitelma-editie van dit boek kan je bijeen sparen voor slechts EUR 6.95 en 4 Vitelma punten. U kan hier al een aantal recepten bekijken en de spaarkaart voor het boek afdrukken. Als uitsmijter kan u een etentje met Piet winnen! Surf naar http://www.SeniorenNet.be/hartvriendelijkkoken !


 

4.  Internet na 50

Het succesvolle boek "Internet na 50" van Pascal Vyncke (de maker van SeniorenNet) heeft al meer dan 21.000 mensen geholpen! 

De reacties zijn langs alle kanten zeer positief en mensen vertellen dat dit écht het duidelijkste boek is dat te verkrijgen valt.

Het boek is door het succes daarom aan haar 8e druk toe !!  Meer informatie en bestellen kan op http://www.SeniorenNet.be/internetna50  

Leer zo de écht leuke dingen van het Internet én steun tegelijk SeniorenNet!

 


Wenst u als bedrijf/organisatie te adverteren?  Dat kan!

De rubriek "Op zoek naar..." en de nieuwe website InstantCoupons.be zijn dé perfecte plaats bij uitstek!  Bereik veel mensen voor weinig geld.

Vraag snel meer informatie op http://www.SeniorenNet.be/adverterenaanvraag


 
 
          Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2005