Waar vandaan: SenNet Magazine > Veilig op het internet, dagelijks citaat, nieuws

SenNetMagazine

  SeniorenNet Nieuwsbrief
 
    Oktober 2005

 

1.  Veilig op het internet !

Net zoals we ons huis beschermen tegen inbrekers dienen we ook onze computer te beschermen tegen inbrekers en vandalen via het Internet.  Wie dit niet doet kan ten prooi vallen aan virussen, hackers, oplichters, ongewenste reclame, schending van zijn privacy, enz.  Spijtig genoeg weten maar weinige mensen hoe dit echt moet: uit onderzoek blijkt namelijk dat 95% (!) niet veilig is.
Hier is nu de oplossing voor.  Pascal Vyncke, auteur van de bestseller "Internet na 50" en tevens de maker van SeniorenNet, legt in een nieuw boek "Veilig op het internet" alles eenvoudig en duidelijk uit en vertelt je hoe je jezelf kan beschermen op een eenvoudige wijze.  Dit hoeft trouwens niet veel geld te kosten, voor bijna alles zijn gratis alternatieven die evengoed zijn!
In dit boek wordt ook extra aandacht geschonken aan veilig bankieren via internet, de veiligheid van onze (klein)kinderen op het internet, oplichting via internet, veilig draadloos internet, veilig kopen en verkopen, veilig chatten, enz. Dit is een uniek boek dat je veel tijd, problemen en geld gaat besparen!
Meer informatie en bestellen, zie http://www.SeniorenNet.be/veiliginternet
!!
 
2.  Dagelijks citaat en spreekwoord

Op de beginpagina van SeniorenNet (de pagina die je ziet als je naar www.SeniorenNet.be surft) kan je vanaf nu dagelijks (!) een citaat en een spreekwoord lezen. 
Je kan dit vinden in de rubriek “Uitgesproken” netjes onder de dagelijkse weerspreuk en de dagelijkse grappige "opmerkelijke" zin.
Kijk dus élke dag naar deze rubriek op SeniorenNet en begin je dag fijn! 
www.SeniorenNet.be
 
3. Uitbreiding blogs
Wil je een eigen website maken op het Internet, ook wel “blog” genoemd, dan moet je op SeniorenNet zijn!
Opnieuw werden de ”blogs“ uitgebreid met een heleboel extra functies zoals een functie "snelnieuws" waardoor je steeds het nieuws op je blog kan zetten.  Ook nog een hele reeks andere uitbreidingen en verbeteringen werden doorgevoerd.
Een bekend computertijdschrift dat onderzoek heeft gedaan naar “blogs” wijdde meerdere bladzijden aan onze blogdienst die volgens hen tot één van de besten behoort!
Meer informatie of onmiddellijk gratis starten:
http://www.SeniorenNet.be/Blog/


4.  Meer nieuws!
Net zoals in de vorige nieuwsbrief kunnen we melden dat we nóg meer nieuws hebben op SeniorenNet!  We hebben de rubriek "Krantenkoppen" uitgebreid met extra nationaal en internationaal nieuws.
We houden nu voor onze bezoekers 24/24u en 7/7 dagen ook de website van VRT en Sporza in het oog en plaatsen steeds het nieuws in de rubriek "Krantenkoppen".  Ook hebben we 3 internationale nieuwsbronnen toegevoegd: CNN, BBC (UK) en Le Monde (FR) om zo voor onze bezoekers ook een internationaal en meertalig aanbod te geven.  Dit brengt het aantal nieuwsbronnen in binnen en buitenland op 47 zodat je snel en eenvoudig altijd het nieuws kan volgen op SeniorenNet!
Kijk zeker dagelijks of zelfs meermaals per dag op
http://www.SeniorenNet.be/krantenkoppen
!
 
5.  Korte nieuwtjes

-  Alle rubrieken "Informatie" (dus Computerhulp, Gezond Leven, Thuis op Internet, Geld en werk...) werden voorzien van prachtige foto's om alle pagina’s extra op te fleuren. Surf eens door de verschillende rubrieken op www.SeniorenNet.be !

 

- Pascal Vyncke, de auteur van "Internet na 50" en "Veilig op het internet" zal signeren op zaterdag 29 oktober 2005 om 16u in de Standaard Boekhandel Gent Sint-Baafs (Sint Baafsplein 70, Gent) en op de boekenbeurs in Antwerpen op zaterdag 5 november van 15u tot 17 u en op vrijdag 11 november van 13u tot 15u op de stand van Lannoo (stand 315 zaal 3). Info "internet na 50": http://www.SeniorenNet.be/internetna50 , info "veilig op het internet": http://www.SeniorenNet.be/veiliginternet

 

-  Een nieuwe rubriek "Webwinkels" werd toegevoegd bij "Internetshop": http://www.SeniorenNet.be/webwinkels


-  Op de homepage van SeniorenNet hebben we VRT, CNN en BBC toegevoegd aan de rubriek "Krantenkoppen".


-  Het boek "Internet na 50" is aan haar 8e druk toe: http://www.SeniorenNet.be/internetna50


-  Een nieuwe mailgroep "Mindervalide - ziekte - depressies - verdriet" werd verwelkomd: http://www.SeniorenNet.be/mailgroepen
 


1 op 3 surfers wordt opgelicht via internet.  80% van wie dénkt veilig te zijn op internet, is dit helemaal niet en foutief ingelicht.  95% van de internetgebruikers is onveilig op het Internet.
Hoor bij de overige 5% die wél veilig is op het internet en dit eenvoudig, snel en zonder veel moeite: lees het boek "Veilig op het internet"!
Kijk snel op
http://www.SeniorenNet.be/veiliginternet en steun bovendien SeniorenNet!

 
          Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2005