Waar vandaan: SenNet Magazine > Site van het jaar, wedstrijd, 50-plussers aan de top, nieuw & feestdagen

SenNetMagazine

  SeniorenNet Nieuwsbrief
 
    November 2005

 

1.  Website van het jaar! – Leuke prijzen te winnen

SeniorenNet werd genomineerd voor "site van het jaar" en roept je op om voor ons te stemmen!

Er wordt alle dagen keihard gewerkt om van SeniorenNet een toffe site te maken en om alle diensten gratis te kunnen blijven aanbieden,al bijna 5 jaar lang! Het zou een mooie blijk van erkenning zijn voor alle medewerkers. Spendeer 2 minuten tijd en stem voor ons op deze verkiezing, want de 50-plussers moeten óók van zich laten horen, het internet heeft niet enkel jongerenwebsites !!  Bovendien zijn er talloze leuke prijzen te winnen!

Hoe?  Surf naar www.sitevanhetjaar.be , klik op “Stem nu” en stem bij "Professionele sites" voor SeniorenNet, te vinden rechts onderaan die pagina bij "Portaal/zoeken" (nr. 98).  Meer uitleg hoé te stemmen met een stap-voor-stap handleiding op je scherm, zie http://www.seniorennet.be/sitevanhetjaar.php (aanrader!)

Alvast bedankt!

 

2.  Nieuw

De maker van SeniorenNet heeft een nieuw en super handig boek geschreven: “Veilig op het internet”

om voortaan iedereen véilig op het Internet te laten surfen: een múst, ook voor u!

Uit cijfers blijkt immers dat 1 op 3 surfers wordt opgelicht via internet en dat 80% van wie dénkt veilig te surfen op het internet, dit niét doet, wegens foutieve informatie.

Reden voor Vyncke om na het gigantische succes van "internet na 50" op een even toegankelijke en duidelijke manier uit te leggen hoe je op een eenvoudige manier, veilig kan surfen.

Meer info en bestellen: zie http://www.seniorennet.be/veiliginternet

 

3.  50-plussers aan de top: nieuwe versie SeniorenNet Blogs

Senioren aan de top, dat willen we!  Bij SeniorenNet kan je zélf je eigen website maken zónder dat je een computer freak moet zijn, zelfs een totale leek kan het!

Dankzij de nieuwe versie van de SeniorenNet blogs die de laatste dagen werd ingevoerd is het nóg eenvoudiger, nóg gebruiksvriendelijker en nóg leuker om je eigen website te maken! 

We blijven hiermee aan de top: de beste blogdienst met de meeste mogelijkheden, en vooral: de meest gebruiksvriendelijke!  En je leest het goed: helemaal gratis!

Start snel je eigen website: http://www.seniorennet.be/Blog/ of bekijk daar de kunstwerkjes van talloze andere bezoekers!

 

4.  Feestdagen

Het is weer bijna zover: de eindejaarsfeesten komen eraan.  Daar horen wensen en cadeautjes bij!

-  Wil je kaartjes versturen voor de feestdagen naar al je vrienden en familie?  Doe het dan met de gratis 'e-cards' van SeniorenNet.

Verstuur zovéél kaartjes als je wil naar zovéél mensen als je maar wil, helemaal gratis! Je hebt bovendien keuze uit duizenden verschillende kaartjes, kleurtjes en muziekjes!  Snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk en héél fijn om te ontvangen!  Surf naar http://www.seniorennet.be/ecards/

- Zoek je nog een idee om als cadeau te vragen voor jezelf of als geschenk voor een familielid?  Bestel dan de bestseller "internet na 50" om de échte leuke kanten te leren van het internet en nog méér uit je computer te halen! Veel duidelijker dan eender welke cursus wordt alles stap voor stap uitgelegd in duidelijke taal en op maat van de 50-plusser. Surf naar http://www.seniorennet.be/internetna50

- Op zoek naar een perfect cadeau: pak dan uit met het gloednieuwe boek “Veilig op het internet”.

Het is een tof en nuttig boek perfect geschikt voor zowél jong als oud die VEILIG op het internet willen surfen.  Het helpt je veel problemen met je computer te voorkomen en vele euro’s te besparen bij de beveiliging van je computer. Kortom het perfecte cadeau!

Surf naar http://www.seniorennet.be/veiliginternet

 

 

Met vriendelijke groeten,

Het SeniorenNet-team!

http://www.SeniorenNet.be

 
 
          Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2005