Waar vandaan: SenNet Magazine > Kerstkaarten, cybersenior van het jaar, wablief, bedankt

SenNetMagazine

  SeniorenNet Nieuwsbrief
 
    December 2005

 

1.  Wablieft
Op 7 december heeft Pascal Vyncke, de webmaster van SeniorenNet, de “Wablieft-prijs” gekregen voor zijn “klare en duidelijke taal”.
Zowel op de website SeniorenNet.be als in zijn 2 boeken “internet na 50” en “veilig op het internet” gebruikt hij steeds duidelijke taal, is alles praktisch en glashelder uitgelegd en voor iedereen toegankelijk.  Dat verklaart grotendeels het succes van SeniorenNet en de beide boeken die inmiddels uitgegroeid zijn tot heuse bestsellers. 
Pascal kreeg de prijs uit handen van zijn voorganger ex-assisenvoorzitter dhr. Edwin Van Fraechem, die bij de overhandiging zei dat Concience zijn volk leerde lezen en Pascal de senioren leerde surfen.
Reden genoeg dus om meteen deze boeken aan te schaffen!  Ze zijn een ideaal geschenk voor de eindejaarsperiode.  Succes gegarandeerd!
Meer info & bestellen “internet na 50”: http://www.SeniorenNet.be/internetna50
Meer info & bestellen “veilig op het internet”: http://www.SeniorenNet.be/veiliginternet

 

2.  Bedankt!
SeniorenNet won de ZILVEREN award als “site van het jaar”.  Na Google, welke een internationale website is (zoekmachine), is SeniorenNet.be als béste Belgische website beloond.
Nog maar eens een bewijs dat de 50-plussers op het internet een groep is die heel belangrijk is en waarmee rekening mee moet gehouden worden!
Dankzij jullie hebben wij alle grote namen als MSN, eBay, VRT, … achter ons gelaten!  Alle medewerkers van SeniorenNet zijn dankzij deze erkenning extra gesteund om er nóg harder en enthousiaster tegenaan te gaan!  Bedankt en nog veel surfplezier op SeniorenNet.be !
http://www.SeniorenNet.be

 


(advertentie)

Hartvriendelijk koken
De combinatie van de culinaire creativiteit van Piet Huysentruyt en de kennis van Vitelma over gezonde voeding resulteerde in Hartvriendelijk koken, een nieuw boek voor al wie lekker en gezond wil kokkerellen (met meer dan 150 cholesterolarme recepten). De Vitelma-editie van dit boek kan je bijeen sparen voor slechts EUR 6.95 en 4 Vitelma punten.
Piet Huysentruyt staat echter niet alleen voor lekkere maar ook voor eenvoudige bereidingen. Het bewijs hiervan zijn de 3 nieuwe receptenfilmpjes, die je rechtstreeks kan bekijken op Seniorennet. Ze tonen je stap voor stap hoe je op een eenvoudige manier lekkere, gezonde gerechten klaarmaakt. Het proberen waard!   http://www.SeniorenNet.be/hartvriendelijkkoken


3.  Cybersenior van het jaar 2005
Wie wordt dé "cybersenior van het jaar 2005"?  Dat beslis jij!  SeniorenNet doet traditioneel een verkiezing van een cybersenior van het jaar; dit is iemand die zélf een website heeft gemaakt en die jij als bezoeker het beste vond!  27 vijftigplussers werden zo door de SeniorenNet bezoekers zélf gekozen het afgelopen jaar.  Uit deze 27 zal nu uiteindelijk één echte "cybersenior van het jaar 2005" worden gekozen.
Hoe?  Surf naar de rubriek "cybersenioren" en geef zelf punten aan de verschillende websites.  Alle stemmen worden uiteindelijk samengeteld en op basis hiervan maken we begin januari dé "cybersenior van het jaar 2005" bekend.  Laat dus snel je stem horen en surf naar http://www.seniorennet.be/cybersenioren of klik op SeniorenNet op “Cybersenioren”.
 
4.  Kerstkaarten !
Stuur naar al je vrienden, familie en kennissen een elektronische wenskaart met je eindejaarswensen!  Je kan GRATIS zoveel kaartjes versturen als je maar wenst via SeniorenNet.  Je hebt een uitgebreide keuze uit prachtige kaarten.  Je kan er je eigen tekstje, muziekje of kleurtje aan toevoegen. 
Je kan zelfs op voorhand je kaartjes ingeven om op een látere datum te laten versturen.  Zo komt het zeker op de juiste dag toe!  Ga zeker eens kijken, er werden weer heel wat prachtige kaarten toegevoegd!  Surf naar http://www.seniorennet.be/ecards/ of klik op SeniorenNet in het menu op “E-Cards”.
 

5.  “Er zal altijd een zon zijn?”
Louis Neefs, de Vlaamse zanger met het zeer herkenbare stemgeluid, blijft 25 jaar na zijn dood ongemeen populair.  Toch is dit het allereerste boek over deze zanger van eigen bodem, de gentleman die een stem had van internationale allure.
Wie kon het verhaal van Louis Neefs beter vertellen dan zijn zus Connie Neefs, vandaag zelf een succesvolle zangeres.
http://www.neefs.com/boek.html

 

6.  Snel naar SeniorenNet?
Wil je graag elke keer starten met SeniorenNet als je het internet opgaat?  Dat kan heel eenvoudig!  Hoe? Dat kan je lezen op http://www.seniorennet.be/starten
SeniorenNet is immers een ideale uitvalsbasis om dagelijks nieuws te lezen (Krantenkoppen), iets te zoeken op het internet met één of meerdere zoekmachines (Zoeken), informatie te zoeken in de vele rubrieken, je dagelijkse humor of snel naar je favoriete plek gaan op het forum, chatbox of mailgroepen. 
Wil je graag wat ontspanning?  Dan kan je vanaf SeniorenNet meteen naar de rubriek “Spelletjes”.
Hoe dus elke dag starten met SeniorenNet: surf naar: http://www.seniorennet.be/starten

 


Doe jezelf, je kinderen of kleinkinderen een plezier en schenk het boek "veilig op het internet"! 
Want VÉILIG internetten is belangrijk!
http://www.SeniorenNet.be/veiliginternet


 

Het SeniorenNet-team wenst je een vredig Kerstfeest en een gelukkig 2006!

 

Met vriendelijke groeten,
Het SeniorenNet-team!

http://www.SeniorenNet.be

 
 
          Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2005