Waar vandaan: SenNet Magazine > Cybersenior van het jaar, 5 jaar SeniorenNet, gratis quiz, reizen, 2005 in cijfers

SenNetMagazine

  SeniorenNet Nieuwsbrief
 
    Februari 2006

 

1. Cybersenior van het Jaar 2005 !

Meer dan 13.000 senioren hebben gestemd om dé Cybersenior van het Jaar 2005 te kiezen.  Wie is de winnaar?  We hebben iedereen lang vol spanning laten wachten.
Brons gaat naar de 53-jarige Jenny Geleyns uit West-Vlaanderen met een website boordevol recepten.  Zilver gaat naar de 55-jarige Femmy uit Zuid-Holland met haar geanimeerde website die lessen geeft van Frontpage en ook een gastenboek bevat.  Dé winnaar die de titel "Cybersenior van het Jaar 2005" mag dragen is Alfons Nicalay uit Antwerpen met zijn website over keukentheorie.  We feliciteren deze winnaars van harte. 
Bekijk de hele lijst met winnaars op http://www.seniorennet.be/cybersenior2005
 
2.  SeniorenNet wordt 5 jaar jong!!
En dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan.  Hou alvast zaterdag 29 april eerstkomende vrij in je agenda!  SeniorenNet viert dan haar 5 jarig bestaan in het Kursaal te Oostende.  We maken er een toffe happening van, een écht SeniorenNet feest!  Je kan het bovendien combineren met een uitstapje aan zee.  En de locatie is uiteraard uitstekend bereikbaar. 
Je kan jezelf nu reeds inschrijven via http://www.seniorennet.be/feest5jaar en ook daar het hele programma en andere informatie vinden.  Verdere informatie krijg je vast nog via onze volgende nieuwsbrieven.  Onthoud dus: 29 april vrijhouden en surfen naar http://www.seniorennet.be/feest5jaar !!
 
(advertentie)

Klaar voor je droomscenario?
Hou je van ongerepte natuur, adembenemende vergezichten en verrassende cultuur? Dan is Groot-Brittannië het ideale decor voor jouw droomvakantie. Net zo intens als de rust in het groene binnenland is het mysterie aan de kust. Maak de oversteek naar het betoverende eiland. Bijzonder dichtbij en toch zo anders.

 
3.  Nieuw: gratis Quiz! (gisteren nog eens 2 extra toegevoegd!)
SeniorenNet heeft verschillende gratis quizzen op haar website geplaatst goed voor vele uren amusement en voor elk wat wils.  Bovendien zijn er verschillende quizzen, zodat er voor elk wat wils is.
De quiz onthoud bovendien je score, zodat je op een later moment kan terugkomen.  De vele (tien)duizenden vragen zorgen ervoor dat je bijna eindeloos kan blijven spelen.  Probeer het zéker en vast eens uit!
 
4.  Rubriek Reizen vernieuwd!
Ontdek op SeniorenNet de volledig vernieuwde reissite, nu rubriek "Toerisme", die vele honderden informatieve pagina’s bevat over de steden en regio’s in Vlaanderen en België, Europa en verre bestemmingen. U kan er ook interessante reisaanbiedingen en de beste reispromoties terugvinden. De nieuwe toeristische site vind je hier: http://www.seniorennet.be/toerisme .  U kan ook helpen onze reissite nog uit te breiden, door ons teksten of foto’s te bezorgen. Bekijk de mogelijkheden hiervoor op: http://www.seniorennet.be/meewerkentoerisme
 
5.  2005: SeniorenNet in cijfers!
SeniorenNet heeft 2005 met een groot record afgesloten.  Niet minder dan 17.000.000 vijftigplussers bezochten de website, wat een groei was van 340% ten opzichte van 2004 toen 5 miljoen vijftigplussers langskwamen.  SeniorenNet klokte in totaal af op het astronomische aantal van 1,9 miljard hits.  SeniorenNet krijgt nu meer dan 60.000 bezoekers pér dag op de site, wat zo'n 3 keer een volledig Antwerps sportpaleis is pér dag!  Het ledenaantal is bovendien ook gestegen van 71.000 naar 126.000 leden in december 2005.
Ontspanning en spelletjes zijn leuk, en dat is ook gebleken.  Meer dan 4.000.000 keren is het afgelopen jaar een spelletje gespeeld op SeniorenNet.  Er werden trouwens meer dan 220.000 elektronische wenskaarten verstuurd, moesten ze per brief effectief verstuurd worden, is dat meer dan 4,4 ton wenskaarten...
Hoeveel pagina's hebben jullie samen gelezen?  Hoeveel berichten kwamen er op het forum?  Hoeveel nuttige links?  Lees het vervolg van deze cijfers op: http://www.seniorennet.be/cijfers2005
 
6.  Korte nieuwtjes
-  De rubriek "Krantenkoppen" werd uitgebreid.  6 nieuwsbronnen werden nieuw toegevoegd.  Het nieuws wordt 32 keer pér uur bijgewerkt, nu 24/24u!  Zie http://www.seniorennet.be/krantenkoppen
-  Het boek "Internet na 50" is aan haar 11de (!) druk toe.  Meer info: http://www.seniorennet.be/internetna50
-  Een tekst "Aanvallen op websites uitgelegd" werd toegevoegd in de rubriek "Thuis op internet".  Hier wordt uitgelegd hoe zoiets werkt in normale mensentaal; want je hoort er regelmatig iets over in de media, maar wat betekent het eigenlijk?
-  Het SeniorenNet Forum heeft haar 11.000-ste geregistreerde gebruiker.  Zoveel mensen die dus met elkaar communiceren via het forum, vragen stellen en discussiëren over alle mogelijke onderwerpen.  Het forum is uiteraard gratis.  Zie snel: http://www.seniorennet.be/forum !
-  De rubriek "snelheidscontroles" die je kan vinden op de homepage van SeniorenNet, wordt terug bijgewerkt.
-  Het boek "Internet na 50" kreeg de titel "Duidelijkste boek van 2005".   Meer info: http://www.seniorennet.be/internetna50
 
(advertentie)

Verwen jezelf of een familielid met een nuttig geschenk: "veilig op het internet".

 

Met vriendelijke groeten,
Het SeniorenNet-team!

http://www.SeniorenNet.be

 
 
        
 Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2006 - Oplage: 141.400