Waar vandaan: SenNet Magazine > Nieuws a la minute, Pasen, slapeloosheid, 95% volzet, 100 miljoenste e-mail

SenNetMagazine

  SeniorenNet Nieuwsbrief
 
    Maart 2006

 

1.  Nieuws "a la minute"
SeniorenNet houdt je op de hoogte van de actualiteit op een heel nieuwe manier.  
We brengen vanaf nu een nieuwspagina waar we het nieuws écht permanent bijwerken, élke minuut.  Niet meer gesorteerd per nieuwsbron, maar chronologisch volgens het binnenkomen van het nieuws.  Als er dus ergens ook nog maar iets nieuws wordt vermeld op één van de tientallen nieuwsbronnen die we voor je in het oog houden, lees je het onmiddellijk op SeniorenNet!  De pagina op SeniorenNet wordt elke minuut bijgewerkt, 24u op 24, 7 dagen op 7.  Laat de pagina gewoon openstaan op je computer, en automatisch komt het nieuws op je scherm!
 

2.  SeniorenNet Feest : 95% volzet

Drie weken geleden maakten we het SeniorenNet Feest bekend dat zal doorgaan in het Kursaal te Oostende op 29 april 2006 om het 5-jarig bestaan te vieren van SeniorenNet.

Meteen stroomden de inschrijvingen binnen. Om aan alle geïnteresseerden toch de kans te geven om mee te genieten van deze fantastische happening, hebben we het maximum inschijvingen verhoogd van 1500 naar 2000 personen doordat we nu ook de laatste zaal van het Kursaal gereserveerd hebben. Al wie mee wil komen genieten van het SeniorenNet Feest, zal snel moeten zijn: reeds 1.900 inschrijvingen zijn binnen en er wordt definitief afgesloten op 2.000!  Lees verder op http://www.seniorennet.be/5jaarfeest   

 
3.  Pasen voor de deur!
Stuur je vrienden, familie en andere geliefden een passend kaartje voor Pasen!  Dankzij SeniorenNet kan je gratis elektronische wenskaarten versturen. Je hebt keuze uit tientallen verschillende paaskaartjes!  Bovendien is het aantal onbeperkt, je kan er zoveel versturen als je maar wil en dit volledig kosteloos.  Verras dus je vrienden en familie met een leuke e-card !
 
4.  Uitbreiding forum
Het SeniorenNet Forum werd uitgebreid met 5 nieuwe rubrieken!  Er is nu plaats voor het zoeken van je maten uit je legertijd en voor het ophalen van herinneringen over die tijd.  Ook de gezondheidsrubrieken werden uitgebreid.  Een rubriek "gezonde levenswijze" en bijvoorbeeld een plaats voor ernstige fysische ziekten of aandoeningen is nu toegevoegd.  Ook een rubriek voor exacte wetenschappen en techniek heeft nu zijn plaatsje gekregen op het SeniorenNet Forum zodat iedereen met zijn eigen interesse terecht kan op het SeniorenNet Forum dat nu reeds 56 rubrieken bevat. Er is dus voor elk wat wils!  Surf naar: http://www.seniorennet.be/forum/ !
 
5.  100 miljoenste e-mail !
De SeniorenNet Mailgroepen zijn een gigantisch succes.  Meer dan 13.500 mensen zijn ingeschreven op de SeniorenNet Mailgroepen.  Het succes vertaalt zich ook in het aantal e-mails: de 100.000.000 ste e-mail is verstuurd via de SeniorenNet Mailgroepen sinds de start!  Dagelijks communiceren duizenden vijftigplussers met elkaar via de mailgroepen.  Er zijn ruim 44 verschillende onderwerpen, zodat iedereen iets interessants kan vinden!  Ook een proficiat voor de tientallen mentors en administrators die samen deze mailgroepen elke dag begeleiden!
 
6.  Vijftigplussers zijn slapeloos (resultaten gezondheidsenquête)
De helft van de vijftigplussers (49,9%) heeft last van slapeloosheid. Dit blijkt uit een enquête over de gezondheid bij 2.408 vijftigplussers.  De meerderheid van de vijftigplussers heeft bovendien ook stress (59,6%) en zelfs 25,7% zegt veel tot zeer veel stress te hebben dezer dagen.  Eén derde (37%) heeft regelmatig last van hoofdpijn en 35,5% geeft aan regelmatig last te hebben van maagzuur en zelfs 7,2% zegt hiervan dagelijks last te hebben. Rugproblemen komen ook vaak voor bij de vijftigplussers. Amper 13% heeft er nooit last van.  Bijna een derde (27,2%) heeft regelmatig last van rugpijn en zelfs 15,3% kamt met constánte rugpijn.
 
 
(advertentie)

Gezonde ogen
Uw ogen zijn uw kostbaarste bezit. Om ze zo lang mogelijk gezond te houden moet u er goed voor zorgen.  Laat ze dus jaarlijks testen. Bij Pearle kan dat gratis. De gediplomeerde opticiens geven u het juiste advies én hele goede voorwaarden. Deze maand krijgt u 25% korting op alle multifocale glazen! Kijk ook op
www.pearle.be/seniorennet voor het exclusieve SeniorenNet aanbod!

 
(advertentie)

Klaar voor je droomscenario?
Hou je van ongerepte natuur, adembenemende vergezichten en verrassende cultuur? Dan is Groot-Brittannië het ideale decor voor jouw droomvakantie. Net zo intens als de rust in het groene binnenland is het mysterie aan de kust. Maak de oversteek naar het betoverende eiland. Bijzonder dichtbij en toch zo anders.

 
(advertentie)

Eén bril voor alle afstanden
Steeds meer senioren hebben last met veraf én dichtbij scherp zien. In plaats van onhandig gedoe met twee brillen is één bril voor alle afstanden (een multifocale bril) dan een échte aanrader! En zeker deze maand, want bij Pearle krijgt u nu 25% korting op alle multifocale glazen. Kijk ook op
www.pearle.be/seniorennet voor het exclusieve SeniorenNet aanbod!
 

Met vriendelijke groeten,
Het SeniorenNet-team!

http://www.SeniorenNet.be

 
 
        
 Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2006 - Oplage: 145.200