Waar vandaan: SenNet Magazine > Actuele luchtkwaliteit, hooikoorts, feest, toerisme, vergeten?

SenNetMagazine

  SeniorenNet Nieuwsbrief
 
    Mei 2006

 

1. Hoe is het gesteld met onze luchtkwaliteit?
SeniorenNet brengt in samenwerking met IRCEL actuele gegevens over de luchtkwaliteit in BelgiŽ. Je kan in ťťn oogopslag zien hoe gezond het is waar je woont.
De gegevens van talloze meetstations in BelgiŽ worden elk uur bijgewerkt.
Zo kan je eenvoudig zien hoeveel van het gevaarlijke fijn stof in de lucht zit of hoe hoog de ozonconcentratie is. Ook van de andere vervuilingen krijg je een overzicht.
De overzichtelijke tabel samen met de nauwkeurige kaartjes, zorgen ervoor dat iedereen steeds op de hoogte is hoe gezond het buiten is!
SeniorenNet geeft eveneens bij alle metingen extra uitleg zodat je ook weet waarom nu bijvoorbeeld ozon, fijn stof of stikstofoxide gevaarlijk is voor je gezondheid.
Surf dus regelmatig naar de pagina "Luchtkwaliteit" die te vinden is in het linkse menu van SeniorenNet onder het kopje "Nieuws"; of rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/luchtkwaliteit

2. Hooikoorts? Allergie?
Het is weer voorjaar en dit betekent voor vele mensen een loopneus, tranende ogen en niezen. SeniorenNet wil deze mensen actuele informatie bieden i.v.m. hooikoortsallergie. Zo brengen we elke werkdag in samenwerking met het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid een voorspelling hoe erg de allergie zal zijn en eveneens gegevens over de gemeten waarden van de afgelopen dagen van het stuifmeel samen met een overzichtelijke grafiek.
Eveneens brengen we op SeniorenNet een heleboel informatie over hooikoorts: wat is het, wat zijn de oorzaken, een allergie kalender, weetjes en ook 21 tips om je allergie onder controle te krijgen!
De actuele allergie informatie kan je vinden op de beginpagina van SeniorenNet, onder de titel "Actualiteit" en vervolgens "Allergie"; of rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/allergie
 
(advertentie)
Abonneer u op het blad van fortuin.
Bent u op zoek naar betrouwbaar beleggingsadvies? Dan is De Belegger de juiste optie. Als abonnee krijgt u elke week 20 paginaís duidelijke analyses en concrete tips van onze analisten. Objectief, overzichtelijk, geargumenteerd. U volgt ook de evolutie van onze unieke reŽle beleggingsportefeuille op de voet.
Voor 2 gratis nummers, kijk op www.belegger.be/DBproef
 
3. Nieuwe functies mailgroepen
De SeniorenNet mailgroepen hebben er de afgelopen weken een hele reeks nieuwe functies bij gekregen. Zo is het mogelijk om een onderschrift (ook wel handtekening genoemd) automatisch toe te voegen aan elk bericht, zodat je dit zelf niet meer elke keer hoeft te doen. Maar er werden ook grote inspanningen geleverd om het programma en het zoeken in het archief te versnellen. Bovendien werden er nog verschillende andere functies toegevoegd. Surf naar http://www.seniorennet.be/mailgroepen 
of klik op "Mailgroepen" in het menu van SeniorenNet om zo eenvoudig en snel mee te doen!
 
4. 29 april
SeniorenNet vierde afgelopen 29 april haar vijfde verjaardag. Het was een feest om nooit te vergeten! 2.000 vijftigplussers hebben er een onvergetelijke dag gehad in het grote Kursaal te Oostende. Het was een goedgevulde dag met talloze evenementen, workshops, demonstraties, optredens, enz. De duizenden vijftigplussers hebben daar met elkaar kunnen kennismaken en ook met het hele team enthousiaste SeniorenNet-medewerkers. We hebben er met z'n allen voor gezorgd dat dit een fantastisch feest is geworden!
Voor foto's en verslagen die de bezoekers die dag zelf hebben gemaakt, kan je terecht op volgende pagina: http://www.seniorennet.be/forum29april  
 
5. Toerisme
Je wil een reis boeken of je bent op zoek naar meer info over je gekozen reisbestemming?
Je vindt het nu ook op SeniorenNet in de aparte rubriek "Toerisme" met honderden pagina's informatie over alle mogelijke landen en bestemmingen, inclusief citytrips, cruises, luxereizen maar ook uitstapjes in eigen land. Eveneens hebben we informatie om reizen te boeken en bieden we interessante promoties aan.
Ontdek de rubriek "Toerisme" op http://www.seniorennet.be/toerisme
 of klik op "Toerisme" in het linkse menu van SeniorenNet onder "informatie".
 
6. Gegevens kwijt?
Heel wat SeniorenNet-bezoekers die bijvoorbeeld het wachtwoord vergeten zijn voor het forum, mailgroepen,... durven dit niet te vragen. We hebben het allemaal echter al wel eens voor. Geen nood!
SeniorenNet heeft namelijk een speciale pagina "Paswoord vergeten", waar je zeer eenvoudig je gegevens kan opvragen!
Blijf dus niet bij de pakken zitten. Ben je een gegeven vergeten? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/paswoordvergeten
, selecteer het gewenste onderdeel en geef je e-mail adres op en wij sturen je de nodige gegevens toe!
 
(advertentie)

Net zoals je woning dien je ook je computer te beschermen tegen inbrekers.
Dit hoeft helemaal niet duur te zijn!
Kijk snel op: http://www.seniorennet.be/veiliginternet

 

Met vriendelijke groeten,
Het SeniorenNet-team!

http://www.SeniorenNet.be

 
 
        
 Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2006 - Oplage: 158.100