Waar vandaan: SenNet Magazine > 5 cartoons, spel sudoku, sticker SeniorenNet, 20 hoofdpunten nieuws

SenNetMagazine

  SeniorenNet Nieuwsbrief
 
    Juni 2006

 

1.  Sudoku

Speel urenlang met Sudoku!  Deze puzzel kent wereldwijd zeer veel fans en is op korte tijd zeer populair geworden.  Aangezien ontspanning ook een belangrijk onderdeel is van SeniorenNet, hebben we ook een nieuwe rubriek bij “Spelletjes”, namelijk het Sudokuspel! 

Urenlang puzzelplezier verzekerd, want het aantal Sudoku puzzels op SeniorenNet is vrijwel onbeperkt!  Voor wie Sudoku nog niet kent, leggen we bovendien de principes uit, zodat ook jij kan starten met deze puzzels!

Surf naar http://www.seniorennet.be/sudoku en ontdek de Sudoku; of surf naar SeniorenNet, klik op "Spelletjes" en dan "Sudoku".

 

2.  SeniorenNet Sticker!

Op vraag van velen is hij er nu eindelijk: de échte SeniorenNet sticker: transparant en fris gekleurd!

Je wil er ook zo één: we sturen hem grátis naar je toe (zowel België als Nederland)!!

Laat anderen zien dat je een actieve 50-plusser bent die hoort bij de club en vergroot hiermee de bekendheid van je favoriete website!

Hoe?  Stuur ons een envelop met daarin een aan jezelf geadresseerde envelop én 1 ongebruikte postzegel van 0,46 euro (om de sticker terug te kunnen sturen), naar het adres: Stickeractie SeniorenNet, Puihoek 36, 2180 Antwerpen.  Wij zorgen dat de sticker snel bij je toekomt zodat je deze op je auto of andere zichtbare plaats kan kleven!

Wil je meer stickers?  Stuur ons dan evenveel ongebruikte postzegels van 0,46 euro als het aantal stickers dat je wenst (3 postzegels = 3 stickers,…).

 

(advertentie)


Ontspannen door de overgang

Stemmingswisselingen, opvliegers, (nachtelijk) transpireren… De overgang gaat vaak gepaard met vervelende verschijnselen. Bovendien heeft het lichaam van de vrouw extra calcium nodig om de botten sterk te houden. A.Vogel biedt een natuurlijke oplossing met Famosan Salvia en Famosan Calcium Soja.

Surf naar http://www.seniorennet.be/biohorma voor een ontspannen overgang.


3.  Dagelijks 5 cartoons!

SeniorenNet brengt nu niet minder dan 5 cartoons per dag!  Amuseer je dus en lach met de 5 cartoons, gemaakt door verschillende cartoonisten.

De nieuwe cartoonisten zijn Rudy Blomme, Ben Seys en Fish.  Zij brengen elk dagelijks een cartoon van hun hand.  Bewonder en lach met hun werk!

Surf naar www.SeniorenNet.be en klik bij weetjes op “Cartoons: elke dag 5 cartoons”; of surf naar http://www.seniorennet.be/cartoons

 

4.  Internet na 50: 12de druk!

Het boek “internet na 50” blijft een zeer groot succes hebben.  Het boek, geschreven door de webmaster van SeniorenNet, komt nog steeds voor in de Top 10 van best verkochte boeken in de boekhandels.  Het boek is intussen aan de twaalfde (!) druk, en het magische 30.000ste exemplaar is reeds verkocht.  De auteur kreeg in april nog het “gouden boek”: het 25.000 exemplaar.  Dankzij Pascal Vyncke hebben dus reeds tienduizenden vijftigplussers het internet helemaal kunnen ontdekken in een eenvoudige en duidelijke taal.

Meer informatie (en bestellen), zie: http://www.seniorennet.be/internetna50

 

5.  20 hoofdpunten nieuws

De rubriek “nieuws a la minute” heeft een nieuw onderdeel waar de 20 hoofdpunten van het nieuws worden samengebracht.  De rubriek “nieuws a la minute” is bijzonder populair bij de bezoekers omwille van het continu bijgewerkte nieuws (36 keer pér uur!).  Voor wie niet continu nieuws wil, hebben we de rubriek “krantenkoppen” die het nieuws indeelt per nieuwsbron.

Klik in het menu van SeniorenNet op “Nieuws a la minute” of surf naar http://www.seniorennet.be/permanentnieuws

 

6.  Belastingberekening

De belastingbrieven hebben we weer gekregen.  Dankzij SeniorenNet kan je via een speciale module je belastingen berekenen en kijken hoe deze zo optimaal mogelijk te maken, zodat je zeker niets teveel betaalt!  De module is te vinden in de rubriek “Geld en werk” op SeniorenNet, en vervolgens “online belastingberekening 2006”http://www.seniorennet.be/geldenwerk

 

7.  Nieuwtjes

-  De grens van 160.000 leden is overschreden, de teller staat nu op 162.891 vijftigplussers!

-  De wekelijkse taaltip op de website wordt opnieuw bijgewerkt na enkele weken te hebben stilgelegen.  Volg deze rubriek “taaltip” op de homepage van SeniorenNet; of zie: http://www.seniorennet.be/taaltip

-  De SeniorenNet Blogs, de plaats waar je eenvoudig je eigen website kan maken, hebben een aantal verbeteringen gekregen zodat het nog beter en sneller werken is!  Zie: http://www.seniorennet.be/Blog/

-  De 14.000ste (gratis) geregistreerde persoon is geteld op het SeniorenNet Forum.  Vele duizenden communiceren hier over 1.001 dingen!  http://www.seniorennet.be/forum/

-  Met de vakantie in aantocht, is het interessant regelmatig te kijken op de pagina met reispromoties die geregeld wordt bijgewerkt met nieuwe promoties: http://www.seniorennet.be/reispromoties

 

(advertentie)

Ruim 70% van de vijftigplussers surft onveilig.  Nochtans is het erg eenvoudig te doen.
Info : http://www.seniorennet.be/veiligophetinternet

 

Met vriendelijke groeten,
Het SeniorenNet-team!

http://www.SeniorenNet.be

 
 
        
 Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2006 - Oplage: 162.800