Waar vandaan: SenNet Magazine > Zorgeloos met vakantie, energiequiz, ozon, diabetes

SenNetMagazine

  SeniorenNet Nieuwsbrief
 
    Juli 2006

 

1.  Zorgeloos met vakantie!
SeniorenNet heeft in samenwerking met haar partner VAB-Reisbijstand een overzicht van nuttige informatie verzameld zodat je zorgeloos van je reis kan genieten.  Kijk dus even na of je goed verzekerd bent tegen de risico's die je vakantiepad kunnen kruisen en overloop of je wel degelijk aan alle praktische zaken hebt gedacht voordat je op vakantie vertrekt.  Deze informatie is terug te vinden onder de rubriek "Toerisme" op SeniorenNet en vervolgens "Algemene reisinformatie": lees de twee dossiers "Goed verzekerd op reis" en "Zorgeloos met vakantie": http://www.seniorennet.be/toerisme
Leden van SeniorenNet genieten van een aantal uitzonderlijke voordelen bij VAB-Reisbijstand, zie http://www.seniorennet.be/vab-reisbijstand
Wij wensen je alvast een heel fijne reis.
 
2.  Energiequiz
Doe mee aan de nieuwe energiequiz op SeniorenNet.  In juli en augustus vind je elke dag een quizvraag rond energie op de beginpagina van SeniorenNet. De antwoorden op de vraag, samen met leerrijke tips om duurzaam met energie om te gaan, vind je telkens de dag erna.  Doe mee en test uw energiekennis!
 
(advertentie)

Nu extra voordelig bellen en surfen!
Doe zoals Tom Boonen en maak in de maand juli gebruik van de uitzonderlijke promoties van Scarlet. Scarlet One: gratis onbeperkt bellen zonder Belgacom-factuur en snel surfen, aan 39,95 euro per maand. Scarlet ADSL: zorgeloos supersnel surfen aan 24,95 euro per maand. Promoties geldig tot eind juli. Klik hier voor meer info.

 

3.  Diabetes mailgroep
Meerdere honderdduizenden mensen in ons land hebben diabetes.  Ze kunnen echter niet op veel plaatsen terecht met hun problemen.  Dankzij de nieuwe mailgroep op SeniorenNet willen wij ons steentje bijdragen om hierin wat verandering te brengen.  Hier kan je bij andere lotgenoten steun vinden, praten over de dagdagelijkse ongemakken en diabetesproblemen, communiceren met andere betrokkenen, vragen stellen en ervaring uitwisselen. 
Surf naar SeniorenNet en klik op de rubriek "Mailgroepen" of surf naar: http://www.seniorennet.be/mailgroepen
 
4.  Ozon
Als gevolg van het warme, zonnige weer, zijn er weer regelmatig overschrijdingen van de ozondrempel.  Op SeniorenNet kan je permanent de luchtkwaliteit en ozonwaarden op de voet volgen. 
We werken dit élk uur bij tussen 5.00u 's morgens en 23.00u 's avonds!  We geven eveneens informatie wat ozon en de andere schadelijke stoffen zijn en wat je hiertegen kan doen.
De informatie is te vinden in de rubriek "Luchtkwaliteit" in ons menu, ofwel rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/luchtkwaliteit .
 
5.  Nieuwtjes
-  Het Sudoku-spel waarvan we vorige nieuwsbrief melding maakten, bleek te moeilijk.  Veel geoefende Sudoku-spelers konden ze zelfs niet oplossen.  Na onderzoek bleek er iets fout te lopen.  Dat probleem werd inmiddels opgelost.  We wensen je vanaf nu dus véél Sudoku plezier !! http://www.seniorennet.be/sudoku
-  De rubriek "Cybersenioren" is terug actief na een korte onderbreking.  Kies dus elke maand de beste website gemaakt door een 50-plusser!  http://www.seniorennet.be/cybersenioren 

 

Met vriendelijke groeten,
Het SeniorenNet-team!

http://www.SeniorenNet.be

 
 
        
 Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2006 - Oplage: 164.300