Waar vandaan: SenNet Magazine > Recordjaar, nieuwe rubriek mobiliteit, 6 cartoons, file-informatie

SenNetMagazine

  SeniorenNet Nieuwsbrief
 
    Januari 2007

 

1.  Nieuw recordjaar voor SeniorenNet
Voor SeniorenNet werd het jaar 2006 opnieuw een absoluut record: 38.600.000 bezoekers.

Ofwel een groei van bijna 230% ten opzichte van het jaar ervoor, toen 17 miljoen bezoekers langskwamen.  Ook dat was toen een gigantisch record.  Ten opzichte van twee jaar geleden (toen in het jaar 2004 zo’n 5 miljoen bezoekers langskwamen) groeide SeniorenNet 770%!

Voor het eerst bereikten we sinds oktober afgelopen jaar volgens de officiële CIM tellingen ook méér dan 1 miljoen vérschillende gezinnen pér maand!

Lees het artikel verder, surf naar http://www.seniorennet.be/cijfers2006 !

 

2.  Bezoek SeniorenNet op Langer Actief

Op zondag 14 en maandag 15 januari 2006 vindt in Expo Kortrijk de beurs "Langer Actief" plaats.  Ook SeniorenNet zal op deze beurs vertegenwoordigd zijn. In hall 6 kunt u kennismaken met 2 van onze mailgroepen : Filmen en Apple, ook is er een SeniorenNet Café.

Geïnteresseerde bezoekers kunnen exclusief een reductiekaart voor Langer Actief downloaden op http://www.seniorennet.be/reductiekaartlangeractief. Voor de eerste 25 bezoekers per dag ligt er alvast een gratis toegangskaart klaar aan de receptie, hiervoor dient u enkel deze nieuwsbrief afgeprint mee te brengen. De beurs Langer Actief opent de deuren van 10u tot 18u.

 

3.  Gloednieuwe rubriek Mobiliteit

In samenwerking met VAB kan je in de nieuwe rubriek “Mobiliteit” de brandstofprijzen in Europa, de aangekondigde snelheidsheidscontroles en allerlei autonieuws vinden.

Naast deze informatie vind je er ook wegeninformatie voor heel Europa, tips voor de aankoop van een tweedehandswagen en talloze weetjes en nuttige informatie over mobiliteit.   Deze nieuwe rubriek is zeker en vast het bekijken waard. Klik op “Mobiliteit” in het linkse menu op SeniorenNet of surf rechtstreeks naar http://www.seniorennet.be/mobiliteit 

 

(advertentie) 


Bij ongeval of pech met je wagen, is VAB aangeraden, ook voor wie met een nieuwe wagen rijdt.  Meer informatie, zie: http://www.seniorennet.be/vab_nieuwe_wagen

Een tweedehandswagen kopen mét garantie?  Via deze kortingsbon krijg je 100 euro korting: http://www.seniorennet.be/tweedehandswagen_vab_garantie !


4.  Blogs met een lach: smileys op de blogs

Voor iedereen die een blog heeft, is het sinds kort mogelijk om ook zogenaamde "smileys" te plaatsen in zijn berichten.  Dit zijn gezichtjes, zodat je eenvoudiger kan uitdrukken of je blij bent, kwaad bent of dat je een grapje verteld.  Ook voor de bezoekers die een reactie willen geven op een bericht van je blog, kunnen dit gebruiken.  Veel plezier ermee!

Zie: http://www.seniorennet.be/Blog/

 

(advertentie)


Uitzonderlijk ticketverkoop van 5 tot 22 januari 2007

Boek nu je reis en vlieg goedkoper naar meer dan 500 bestemmingen wereldwijd tijdens het ganse jaar 2007!  Met talrijke kortingen op onze reisformules ter plaatse.  Wees er vlug bij. 1 adres: www.connections.be


 

5.  Nieuwe mailgroep bloggen

Al duizenden vijftigplussers hebben een eigen "blog": een website die je zeer eenvoudig kan bedienen.

Voor iedereen die er vragen over heeft, ermee wil starten, problemen heeft of om tips uit te wisselen, is er een nieuwe mailgroep gestart voor de bloggers!  Je kan de nieuwe mailgroep "Bloggen" vinden bij de SeniorenNet Mailgroepen: klik in het menu op SeniorenNet op "Mailgroepen" of surf rechtstreeks naar: http://www.seniorennet.be/mailgroepen

 

6.  Dagelijks 6 cartoons

We hebben een extra cartoon elke dag op de homepage staan, dat maakt dagelijks 6 cartoons voor onze bezoekers.  Onze 8 cartoonisten zullen zeker iedereen wel aan het lachen krijgen, elke dag opnieuw!  De cartoon is te vinden op de homepage, en dan doorklikken naar “Cartoons” onder “Weetjes”, of rechtstreeks http://www.seniorennet.be/cartoon

 

7.  Actuele file-informatie

Op de homepage van SeniorenNet kan u onder “file informatie” de continu bijgewerkte verkeersinformatie lezen.  Ergens file, werken, ongeval of ijzel?  Je vindt het bij ons!

24u op 24u wordt deze rubriek bijgewerkt, nog voor het op de radio te horen is, kan je het overzichtelijk lezen op SeniorenNet!  Ga je dus de baan op, neem dan eerst een kijkje op SeniorenNet voor de toestand van de wegen.  Deze informatie, in samenwerking met VAB, is eveneens te vinden in onze nieuwe rubriek “Mobiliteit”; samen met een visuele voorstelling op een file-kaart.  Kijk dus op de homepage bij 'file-informatie', of surf naar de detailpagina rechtstreeks op http://www.seniorennet.be/fileinformatie .

 
We wensen u een fijn 2007!
 

Met vriendelijke groeten,

Het SeniorenNet-team!

 
 
        
 Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2007 - Oplage: 199.800