Waar vandaan: SenNet Magazine > Magazine, natuurbehoud, persoonlijke websites, vijftigplussers te dik

SenNetMagazine

  SeniorenNet Nieuwsbrief
 
    Oktober 2007

 

1.  Úw magazine ligt bij de dagbladhandelaar!

Inderdaad, úw magazine, want we werkten met veel vijftigplussers samen aan een nieuw maandelijks magazine: PASC@L.  Het resultaat mag er zijn!  Het is een magazine geworden waar u, als 50-plusser, uw levenservaring en wijsheid kan delen met de lezers. 60 pagina’s leesplezier en dit voor maar 2 euro.  Stevige meningen, stelling van de maand, wetenschap, culinair, wellness, gezondheid, voor & tegen,.. zijn maar enkele van de vele onderwerpen.  Het magazine is verkrijgbaar bij úw dagbladhandelaar!  Haal het snel en geniet van het lezen van het magazine PASC@L, het magazine ván de 50-plusser!

Het is een magazine geworden voor iedereen: mannen/vrouwen, surfers/niet-surfers. Beveel het dus zeker aan bij iedereen die je kent!
http://www.seniorennet.be/magazinepascal

 

2.  SeniorenNet gaat voor natuurbehoud met WWF!

De natuur en het milieu zijn bijzonder belangrijk.  Niet enkel voor ons, maar ook voor de volgende generaties.  SeniorenNet heeft daarom met haar nieuwe partner WWF een volledig dossier opgebouwd rond natuurbehoud.  Het leerrijke dossier geeft informatie over oceanen, kusten en zoetwater.  Het gaat ook over behoud van bossen en diersoorten.  U vindt er ook meer uitleg over giftige stoffen.  Wist je dat er in onze voedingswaren wel 1.000 verschillende chemische stoffen zitten?  Dat de ontbossing van het Amazonewoud elk jaar zo’n 27.000 km² bedraagt, bijna de volledige oppervlakte van België?  Leer ook wat jij kan doen om te helpen.

Surf naar: http://www.seniorennet.be/natuurbehoud

 

(advertentie)

Kom op verhaal in Vlaanderen Vakantieland

Zin in een (ont)spannend weekendje? Er liggen heel wat betoverende verhalen verscholen in Vlaanderen Vakantieland.

Reynaert De Vos, de Bokkenrijders, de Pompeschitter ... Klik hier en

ontdek welk verhaal jij wilt beleven en waar je heerlijk kunt overnachten. Van een B&B in het groen tot een stijlvol charmehotel in de stad.
http://www.vlaanderen-vakantieland.be/verhalen3.  Unieke samenwerking

We gaan een unieke samenwerking aan met de dagbladhandelaars.  Het magazine PASC@L wordt namelijk uitsluitend via hen verkocht en niet via abonnementen. Andere magazines laten de dagbladhandelaars veel moeite doen om een magazine te promoten, vervolgens overtuigen ze regelmatige lezers een abonnement te nemen. Op die manier worden de klanten van de dagbladhandelaars afgesnoept. PASC@L doet het anders, de lezers blijven klant bij de hen.

De dagbladhandelaars zijn alvast heel blij met dit initiatief en doen er alles aan om ons te steunen.

Ga een keer kijken bij de dagbladhandelaar bij u in de buurt en vraag zeker om meer aandacht aan PASC@L te geven!  Veel leesplezier met PASC@L!

 

4.  Persoonlijke websites krijgen meer ruimte

Iedereen die een gratis persoonlijke website heeft bij SeniorenNet, de zogenaamde blogs, kregen er weer 10 MB extra ruimte bij voor hun foto’s.  In totaal kan je nu op je blog wel 80 MB aan foto’s kwijt, goed voor zo’n 800 foto’s!

Massaal veel vijftigplussers maken gebruik van deze gratis service.  Zo hebben ze samen al bijna een half miljoen berichten geschreven op hun blogs!

Wil je zelf een eigen blog starten?  Dat kan eenvoudig.  http://www.seniorennet.be/Blog/

 

(advertentie)
U kunt niet alles plannen, maar wel uw financiële toekomst
U hebt een mooie carrière, eventueel een succesvolle eigen zaak. Maar hoe kan u uw situatie optimaliseren en uw gewenste levensstijl ook in de toekomst veiligstellen? U leest er alles over in
het dossier financiële planning, dat werd opgesteld in samenwerking met Optima. Als onafhankelijk adviseur en leider in financiële planning, kan Optima u een geïntegreerd plan voorstellen dat rekening houdt met alle aspecten van uw financiële en fiscale situatie.
http://www.seniorennet.be/financieleplanning


5.  Herinneringsdienst (handig!!)

Er zijn géén abonnementen voor PASC@L.  Het maandblad komt elke laatste donderdag van de maand uit. Wil je zeker de verschijningsdatum van het volgende nummer niet uit het oog verliezen? Schrijf je dan kosteloos in op onze herinneringsdienst.

Wij sturen je dan een herinneringsmailtje op de dag dat het magazine uitkomt.  Zeer handig! Uitschrijven is altijd mogelijk en er is geen aankoopverplichting.

Maak dus gebruik van deze handige service zodat je geen enkele PASC@L hoeft te missen.  Surf naar: http://www.seniorennet.be/herinneringsdienst 

 

6.  Vijftigplussers vinden zichzelf te dik

Driekwart van de vijftigplussers (73,6%) vinden zichzelf te dik.  Zelfs een kwart vindt zichzelf “veel te dik”.  Dat blijkt uit een enquête die SeniorenNet eind september voerde.  Van de 2.251 ondervraagden geeft 22,6% aan dat ze tevreden zijn over hun lichaam: niet te dik, niet te dun.  Een minderheid vindt zichzelf te mager: slechts 3,8%.

 

7.  Veel nieuw op KANAAL50 TV !

De laatste tijd zijn er heel wat nieuwe reportages bijgekomen op www.Kanaal50.be . Onder andere een reportage over dieet, vetten en omega’s. Je kan ook een blik werpen achter de schermen bij het drukken van de eerste PASC@L: kijk eens hoe het in z’n werk gaat in de drukkerij.  Daarnaast vind je ook nieuwe filmpjes over EHBO: reanimatie van een kind, hyperventilatie en epilepsie.  Wat dacht je van het planten van hyacinten of bloembollen planten op een terras.  Dat en nog veel meer op: www.Kanaal50.be, de gratis interactieve digitale internet TV van SeniorenNet!

 

8.  Schrijf mee!

We zoeken steeds nieuwe ideeën, tips, informatie, foto’s en meningen voor het magazine PASC@L. Deel uw levenswijsheid en ervaring! 

Overrompel onze PASC@L redactie met zoveel informatie, zodat de volgende magazines nóg beter worden.  Lees de verschillende oproepen op: http://www.seniorennet.be/oproep_pascal

 

Partners

    Partners SeniorenNet
 
Met vriendelijke groeten,
Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be
 
          Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2007  -  Oplage nieuwsbrief: 236.300