Waar vandaan: SenNet Magazine > SeniorenNet is 7 jaar jong & vernieuwd magazine van de 50-plusser - Speciale nieuwsbrief

SenNetMagazine

 

SeniorenNet Nieuwsbrief

 

  

 April 2008

 

 

1. Vernieuwd magazine vn de actieve 50-plusser
Op basis van een onderzoek bij honderden lezers n niet-lezers werd het populaire magazine PASC@L volledig vernieuwd. We hebben met zoveel mogelijk opmerkingen rekening gehouden en het resultaat mag er wezen! Het is een fris en interessant magazine geworden met een nieuwe lay-out, interessante onderwerpen, een aangepaste structuur en een vlotte schrijfstijl. Kortom, alles om je leesplezier te verhogen.

 

Je kan de nieuwe PASC@L n kopen bij de dagbladhandelaar in je buurt en elke laatste donderdag van de maand ligt een nieuw exemplaar voor je klaar. Een absolute aanrader!!

 

Onderwerpen in de PASC@L van deze maand zijn o.a. de aanleg van een kruidentuin, hoe diabetes te voorkomen, welke computer past bij jou, camera-accessoires, hangjongeren, Expo 58, een dossier "je eigen website maken" en nog vl meer!  In de rubriek "Inzicht" maak je kennis met  een "Bekende Vlaming" en je kan een "make-over" winnen  met onze styliste.
Nu bij je dagbladhandelaar.  Meer info: http://www.seniorennet.be/magazine_pascal

 

 

2. SeniorenNet is 7 jaar jong - 122 miljoen bezoekers
De website SeniorenNet startte in april 2001 en werd opgericht door de toen 14-jarige scholier Pascal Vyncke die na zijn schooltijd alle vrije uurtjes werkte aan zijn website.
Met 122 miljoen unieke bezoekers op de website tijdens de voorbije 7 jaar is het op zn zachtst gezegd een schot in de roos. 
We klokken momenteel af op 15,8 miljard hits sinds de start van SeniorenNet.be.  Vandaag de dag bereikt de website volgens officile CIM-cijfers zon 1,4 miljoen unieke gezinnen (gemeten op maandbasis).  Dat is praktisch lke 50-plusser die internet heeft!  Het zijn astronomische cijfers. 
 
Aandacht voor de 50-plusser, dat is belangrijk.  Daarom ging SeniorenNet de afgelopen jaren ook verder dan de website alln.  Naast het magazine vn de 50-plusser PASC@L blijkt ook de recent gestarte internet-tv www.Kanaal50.be een succes.

 

De website en alles daar rond maken, onderhouden n verder uitbreiden is een hele opgave.  De intussen 22-jarige Pascal doet dit samen met een honderdtal vrijwilligers die zich dag na dag blijven inzetten.  Het feit dat lke maand het aantal bezoekers blijft stijgen en dat we enorm positieve reacties blijven krijgen van de 50-plussers geven ons de energie om het telkens weer beter te willen doen. Er wordt keihard gewerkt om SeniorenNet nog verder uit te breiden en om ng meer diensten en mogelijkheden aan te bieden.
Want jij als 50-plusser verdient het!
 
Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be!


 


Poll

Dagelijks kan je op www.SeniorenNet.be links onderaan het menu de "Poll" vinden.  Hier staat telkens een vraag waarop je kan antwoorden.  Het is leuk en bovendien interessant.  Antwoorden is altijd anoniem.  Kom dagelijks langs om te antwoorden op deze vraag!Forum

Neem een kijkje op het SeniorenNet Forum.  Tienduizenden vijftigplussers komen hier dagelijks samen om te praten en discussiren over alle mogelijke onderwerpen.  Ook vragen en problemen kunnen hier gesteld worden om een oplossing te krijgen. 

Een absolute aanrader, en natuurlijk gratis: http://www.SeniorenNet.be/forum


 

Partners


    Partners SeniorenNet

 

 

        

 Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be 2008  -  Oplage nieuwsbrief: 259.800 Dit was een speciale eenmalige nieuwsbrief met slechts 2 onderwerpen.  Normaal is de editie groter.  De speciale nieuwsbrief werd verzonden voor de verjaardag van SeniorenNet.