Waar vandaan: SenNet Magazine > Horen en verstaan, primeur capaciteit, puzzelen en quizzen, woordzoeker en actualiteit

SenNetMagazine

 

SeniorenNet Nieuwsbrief

 

  

 Juli 2008 - extra lange zomernieuwsbrief

 

1. Nieuw: informatie rond horen en verstaan

Ons gehoor is de navelstreng van onze samenleving, goed horen is essentieel voor een goede communicatie. Toch hypothekeren velen met beginnend gehoorverlies hun toekom st door te lang te wachten vooraleer actie te ondernemen.

Lapperre en SeniorenNet slaan de handen in elkaar om de publieke opinie wakker te schudden: je gehoor is te belangrijk om eventjes te negeren. Ben je op zoek naar correcte en heldere informatie over het gehoor? Op SeniorenNet vind je het informatieve dossier “Horen en Verstaan” met een volledig overzicht van alles wat het gehoor aangaat: de werking, mogelijke problemen, oplossingen, enz. Bovendien kan je er zelf een hooranalyse afnemen.

http://www.seniorennet.be/horenenverstaan

 

2.  Primeur: hoogste blogcapaciteit ter wereld!!

Iedereen die een eigen gratis website wil (“blog” genoemd), spitst beter zijn oren.  SeniorenNet geeft al haar blogs een capaciteit van meer dan 1.500 megabyte aan webruimte.

Dit betekent dat echt iedereen kan genieten van een onbeperkt aantal berichten, plaats voor zo’n 15.000 foto’s, talloze functies n een enorm gebruiksgemak, allemaal in het Nederlands! 

Met deze astronomische capaciteit van 1.500 MB aan gratis webruimte zijn we zelfs op wereldvlak uniek!!  Start dus nu je eigen blog gratis op: http://www.seniorennet.be/Blog/

 

3.  Het informatieve magazine van SeniorenNet: PASC@L

We gaan verder dan alleen een website. SeniorenNet heeft ook een eigen maandelijks magazine, net zo interessant en aangenaam om lezen als SeniorenNet!

Deze maand vind je een heel dossier met de mooiste fiets-en wandelroutes met de GPS.  We leggen uit hoe je ongedierte kan bestrijden, met respect voor de natuur. Ook heel wat tips voor de zomerpicknick, de wet rond belastingvoordeel bij energiebesparing, hoe veilig draadloos surfen, computertips, de zorg van een zieke partner, …  Daarnaast komen vaste rubrieken aan bod met columns, onderzoeken, stevige meningen, enzovoort.  Je kan het magazine van SeniorenNet, met de naam PASC@L, elke laatste donderdag van de maand bij je dagbladhandel kopen.  Doen!

Meer info: http://www.seniorennet.be/magazinepascal

Win tickets! In het magazine PASC@L van juli kan je 100 duotickets voor Rimpelrock winnen!

 


(advertentie)

People Communication zoekt MARKETEER M/V

Het People Communication-team zorgt voor de uitwerking van commercile campagnes naar de actieve 50-plussers. Communicatie naar 50+ zit in de lift! Adverteerders erkennen het belang van de sterkst groeiende bevolkingsgroep van ons land. De actieve 50-plusser vraagt een bijzondere benadering, een heuse uitdaging voor een marketeer die van aanpakken weet. Interesse? Solliciteren doe je hier: http://www.peoplecommunication.be/NL/?page=11


 
4.  Nieuw: puzzelen met cryptische omschrijvingen

Het cryptogram is een kluifje voor de echte puzzelaars onder ons.  Je kan op SeniorenNet nu de CryptoQuiz vinden: woorden raden door de cryptische omschrijving te ontcijferen. Voor elk juist antwoord krijg je een punt.  Urenlang puzzelplezier gegarandeerd, want we hebben al meer dan 5.900 verschillende cryptische omschrijvingen verzameld!

Speel de CryptoQuiz op SeniorenNet door te klikken in het menu op “Quiz” en dan “CryptoQuiz”, of rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/cryptoquiz

 

5.  Nieuw: tweemaal per dag een nieuwe woordzoeker!

De redactie zet tijdens de zomermaanden elke voormiddag n namiddag een nieuwe woordzoeker op SeniorenNet, 2x per dag, 7 dagen per week! Een woordzoeker is een leuke puzzel waarbij je woorden rond een specifiek thema moet opzoeken in een tekstvak met allemaal letters. Thema’s zijn bijvoorbeeld landen, kleding, goden, dranken, beroepen, wapens, eenheden, muziektermen,… alles komt aan bod. Een tof en ontspannend tijdverdrijf tijdens de zomer!

Surf 2x per dag naar: http://www.seniorennet.be/dagwoordzoeker

 

6.  Quiz super populair

Sinds de lancering van de nieuwe quiz op SeniorenNet een aantal weken geleden werden er al meer dan 2,2 miljoen (!) quizvragen gespeeld. Een groter succes dan we ooit hadden kunnen denken.

Het is duidelijk een schot in de roos: iedereen gaat graag de uitdaging met zichzelf aan. Momenteel heeft de redactie bijna 44.000 interessante vragen verzameld over alle mogelijke onderwerpen. Zelfs wie weinig “kennis” heeft, kan urenlang quizzen. Elk juist antwoord op de Trivia Quiz levert een punt op. Gemiddeld wordt zo’n 54% van de vragen juist beantwoord.  Recordhouders zijn momenteel bezoekers die al meer dan 20.000 juiste antwoorden gaven op quizvragen! Ben jij de volgende recordhouder?

Speel zelf de gratis quiz: surf naar http://www.seniorennet.be/trivia of in het menu “Quiz” en vervolgens “Quizvragen trivia”.  Wil je liever spelen tegen echte tegenstanders, dan kan je via de chatbox ook een trivia vinden, waar je speelt tegen de andere bezoekers online.

 


(advertentie)

Zorgeloos op reis met de kleinkinderen? Perfect beschermd met VAB-Reisbijstand!

Naar het buitenland vertrekken zonder stevige reisverzekering is geen goed plan. Zeker niet als de kleinkinderen meegaan. Met VAB-Reisbijstand zit je altijd safe. De bijstandsverleners van de VAB-Alarmcentrale staan dag en nacht paraat om je snel uit de nood te helpen. Bovendien dekt VAB-Reisbijstand veel meer dan je ziekenfonds of kredietkaart! Onze waarborgen beschermen jou, je partner en je kleinkinderen een jaar lang op al jullie reizen en uitstapjes over de grens. Bovendien kan je nu, als bezoeker van Seniorennet, genieten van een uitzonderlijk aanbod! Klik hier voor een uitgebreid infopakket: http://www.seniorennet.be/vab-reisbijstand


 
7.  Blijf altijd op de hoogte van de actualiteit

SeniorenNet brengt al jarenlang het nieuws heet van de naald.  Nu doen we dit ng beter.  Door interne verbeteringen en nieuwe software zijn we sinds kort weer heel wat nieuwsbronnen uit Belgi, Nederland en daarbuiten rijker.  24/24u en 7 dagen op 7 wordt het nieuws overal gevolgd en ng sneller online gezet. Zo gauw er ergens iets nieuw verschijnt, kan je het op SeniorenNet vinden bij “Nieuws la minute”.  Wil je een overzicht per nieuwsbron, kijk dan bij “Krantenkoppen”.  Een eenvoudig en volledig nieuwsoverzicht om enkele keren per dag te bezoeken!

In het menu te vinden bij “Krantenkoppen” of http://www.seniorennet.be/krantenkoppen , en bij “Nieuws la minute” of http://www.seniorennet.be/permanentnieuws .

 


(advertentie)

Rimpelrock 2008: Een ijzersterke editie!

Rimpelrock 2008 vindt plaats op zondag 10 aug. met zowat de sterkste programmatie in haar 7-jarig bestaan!

Paul Anka, Frans Bauer, Bart Kall, Laura Lynn, Rocco Granata, The Three Degrees, Nicole & Hugo, Middle of the Road, Caals zingt Hazes, The Majestical Fools en de L&M Band brengen op het podium een gevarieerd aanbod van rock 'n roll, meezingers, oldies en zelfs disco! Meer info te vinden op http://www.rimpelrock.be

Win tickets! In het magazine PASC@L van deze maand bij uw dagbladhandel kan je 100 duotickets voor Rimpelrock winnen!


 

Partners


    Partners SeniorenNet

 

Een fijne zomer, samen met SeniorenNet!

 

Met vriendelijke groeten,
Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be

 

        

 Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be 2008  -  Oplage nieuwsbrief: 272.900