Waar vandaan: SenNet Magazine > Foto's met vrienden en familie delen, handig je e-mail nakijken, woordzoekers

SenNetMagazine

 

SeniorenNet Nieuwsbrief

 

  

 September 2008

 

1.  Foto's met vrienden en familie delen!
Bijzonder eenvoudig kan je foto's op internet zetten.  Je hebt bovendien de keuze om ze slechts met een beperkte kring te delen zoals vrienden of familie of om ze vrij op internet te plaatsen zodat iederéén ze kan zien. Foto's van je laatste reis, een toffe uitstap, een bijeenkomst, de tofste foto's van je huisdieren, de (klein)kinderen of de verbouwingen,... Alles kan! Voor elke reeks kan je vrij een een apart album aanmaken zodat al je foto's netjes geordend en overzichtelijk in je eigen foto-albums op het internet komen.
Zeker niet onbelangrijk: het aantal foto's dat je mag toevoegen is ONBEPERKT!  Er is geen limiet én het is gratis.  Bovendien is alles zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. We bieden je nog vele extra (niet verplichte) mogelijkheden: zoals een diashow van je foto's, mensen kunnen reacties plaatsen bij een foto, zoeken in de foto's, een gastenboek, je eigen profiel,...
Start nog vandaag!  Het is eenvoudig en zonder kosten: http://fotoalbum.seniorennet.be .  We hebben bovendien een heldere stap-voor-stap handleiding voor al wie toch nog niet helemaal zeker is: http://fotoalbum.seniorennet.be/help.php.  Ook jíj kan het!

 

2.  Handig je e-mail nakijken
We lanceren een nieuwe rubriek waarbij je je huidige e-mail kan opvragen via internet.  Bijzonder handig om bij vrienden, op je werk, op verlof of op een openbare locatie even je e-mail na te zien.  Maar ook thuis kan je er altijd gebruik van maken.  Je hoeft geen Outlook Express of iets dergelijks te gebruiken. Je kan overal aan je e-mail,
handig en snel! 
Je kan bovendien ook zélf e-mails versturen (ook bijlagen). Indien je meerdere e-mail adressen hebt, is het ook eenvoudig om de berichten uit elkaar te houden.
We hebben deze nieuwe rubriek gelanceerd op vraag van vele 50-plussers.
Surf naar http://webmail.seniorennet.be .  Een eenvoudig te onthouden adres!  Je kan daar bovendien een zeer heldere stap-voor-stap handleiding vinden om je helemaal op weg te zetten!

 


SeniorenNet trots om nieuwe fotopartner Rainbow Color aan u voor te stellen.
Sinds de opkomst van de digitale fotografie kunt u veel meer doen met uw foto’s. Maak bijvoorbeeld eens een muismat met een foto van uw laatste vakantie of een fotoschilderij van de hele familie. Dit zijn maar enkele van de mogelijkheden. Benieuwd wat u nog meer kan doen? Lees dan snel meer: http://www.seniorennet.be/rainbowtips


3.  Ben je een 50-plusser?
Dan mag je dit zeker niet missen.  Het wordt speciaal gemaakt voor 50-plussers door je favoriete website SeniorenNet: het maandblad PASC@L, vol met interessante teksten en informatie.  Zo brengen we deze maand een special rond timemanagement voor al wie een té drukke agenda heeft.  Je krijgt ook een 16 pagina's tellend dossier rond het maken van je stamboom om zo je voorouders te ontdekken. We nemen de voor- en nadelen van een laptop onder de loep en leren je hoe je vakantiefilms op een dvd zet.  We brengen je tips om een mogelijk conflict op te lossen met een bemiddelaar.  Daarnaast verwennen we je nog met computertips, een interview met Urbanus, de hondenfluisteraar,  hoe brandstof besparen, gezond en fit slapen, impotentie, orgaandonatie, tuintips, column van Pol Goossen en Marijke Bisschop en nog veel meer...
Dat alles op kwaliteitsvol papier om er in je luie zetel of waar dan ook van te genieten. Je kan "PASC@L"  kopen bij de betere dagbladhandelaar. Vraag ernaar!
Meer info, zie: http://www.seniorennet.be/magazinepascal

 

4.  Woordzoekers !!
Door de enorme populariteit van de woordzoekers heeft SeniorenNet beslist om een bijna onbeperkt aantal woordzoekers op de site te plaatsen.  Zo'n 419 miljard (!) woordzoekers staan op je te wachten!!
Zoveel is zeker: die krijg je nooit allemaal opgelost!
Met een woordzoeker ga je op zoek naar woorden in een lettervak. Het is een ontspannende bezigheid die bijzonder populair is op SeniorenNet.
Je kan de woordzoekers vinden via http://www.seniorennet.be/woordzoeker ofwel via het menu "Spelletjes" en dan "Woorden".

 

5.  Blogs véél sneller
Naast de reusachtige verhoging van capaciteit voor de blogs afgelopen maand zijn er nog heel wat andere investeringen gedaan in de SeniorenNet blogs de afgelopen maanden.  Zo werden de servers, databanken en programma’s die op de achtergrond alles in goede banen leiden helemaal hervormd. Dankzij deze aanpassingen worden de blogs nóg veel sneller dan vroeger.  Dat is aangenaam voor de blogger (website maker), maar zeker ook voor de bezoekers van je blog.  Wil je dus je eigen website starten, wacht dan niet langer en start je eigen blog!  Het is zonder kosten en echt iederéén kan het!  Surf naar: http://www.seniorennet.be/Blog/

 

6.  Populaire quiz verder uitgebreid!
De populaire Trivia Quiz op SeniorenNet werd verder uitgebreid.  Je kan je algemene kennis testen en bijschaven in deze quiz.  Sinds de lancering eind april werden intussen zo'n 6.000 (!) extra quizvragen toegevoegd zodat het totaal aantal vragen op meer dan 47.000  staat!  We blijven verder werken aan de quiz want hij is bijzonder populair.  Er werden al meer dan 4.300.000 vragen beantwoord door de quizzers en de Trivia wint elke dag aan populariteit!  De vragen gaan over werkelijk alle mogelijke onderwerpen, zodat iedereen altijd wel geregeld een juist antwoord weet. De gemiddelde score van juiste antwoorden ligt op 53%.
De quiz kan je vinden via "Quiz" en dan "Quizvragen trivia", ofwel rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/triviaquiz

 


(advertentie)
Geen beurs zoals de andere
Heb je altijd al eens een proefrit willen maken met een jaguar? Of wil je liever bier proeven of de nieuwste technieken uittesten?
Proeven, voelen, beleven, informeren,... de actief50 beurs is er voor elke actieve 50-plusser.
Wens je deel te nemen aan een initiatie of workshop(s)? De beurs is van 17 tot 19 oktober.
Bestel je toegansticket, en maak kans op vrijkaarten! http://www.actief50.be/page.php?id=3
Bezoek SeniorenNet in ons SeniorenNet Café of op onze stand: http://www.actief50.be/workshop_detail.php?id=4
Combineer het bezoek aan de beurs met een sfeervolle dansavond: http://www.actief50.be/page.php?id=7


7.  Lang verwacht... foto's organiseren en delen!
Bijna 3 jaar werkte SeniorenNet aan de nieuwe rubriek Foto-albums.  Reuzeveel werk en inspanningen om het voor jou veel gemakkelijker te maken.  Op je harde schijf staan misschien een heleboel foto's onoverzichtelijk en door elkaar, die amper door iemand gezien worden...?  Jammer toch?  Dankzij de foto-albums kan je ze allemaal perfect organiseren in aparte albums.  Een titel geven, een extra tekstje bij zetten, zoekwoorden,... alles is mogelijk! 
Wil je de foto's uitsluitend voor jezelf houden of voor een beperkte kring, dan is dat perfect mogelijk.  Niemand anders kan ze dan zien.  Wil je ze echter ook delen met andere vrienden, of gewoonweg aan iedereen, kan dat ook!  Ga meteen aan de slag, je vindt het vast leuk. Er zijn geen limieten en alles is zeer gebruiksvriendelijk: http://fotoalbum.seniorennet.be

 

Partners


    Partners SeniorenNet

 

Met vriendelijke groeten,
Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be

 

        

 Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2008  -  Oplage nieuwsbrief: 279.900