Waar vandaan: SenNet Magazine > Gehoor testen, dossier pensioenen, dossier beleggen, verkeersregels, exclusieve voordelen, foto-album

SenNetMagazine

 

SeniorenNet Nieuwsbrief

 

  

 Oktober 2008

 

 

1.  Test je gehoor!
Dankzij een wetenschappelijk onderbouwde test kan je via het internet je eigen gehoor testen.  Ben je benieuwd hoe dat in z'n werk gaat?
De test meet de verstaanbaarheid bij lawaai en geeft na 2 minuten een betrouwbare screening.  De nieuwe test, de versta-test is een primeur op wereldvlak en werd door SeniorenNet samen met Lapperre ontwikkeld.  8 professionele mensen, waarvan 4 audiologen, zijn met de ontwikkeling 2 jaar geleden gestart.  Dankzij het meten met achtergrondlawaai geeft de versta-test een zeer nauwkeurige weergave van je verstaanbaarheid in een lawaaierige omgeving.
Test snel je gehoor, surf naar:
http://www.seniorennet.be/verstatest
Tip: Heb je twijfel over iemand anders zijn gehoor, laat die dan ook de test doen! Stuur het adres naar hen door!
 
2.  Compleet vernieuwd: dossier pensioenen
Iedereen wil graag lang en gelukkig leven. En wie financieel gezond ťn beschermd blijft, vergroot zijn slaagkansen. Neem daarom even de tijd en lees ons vernieuwde dossier "Pensioen". We geven je er heel wat informatie over de aanpak die het beste bij je levenssituatie past. Zo ben je helemaal voorbereid om nog lang en goed gepensioneerd te leven.
 
3.  Dossier Verkeersregels in het 50+ magazine
Een nieuwe editie van PASC@L, het magazine voor de 50-plussers,  is weer uit!  We pakken uit met een 16 pagina's tellend dossier rond alle nieuwe verkeersregels. Het zal je heel wat extra vertrouwen geven en je veiliger doen rijden op de weg.  Uiteraard komen nog vele andere onderwerpen aan bod: een special rond het afscheid nemen van een dierbare en hoe ermee om te gaan, ben je verzekerd tegen een natuurramp, financiŽle planning, sfeervolle films maken met de juiste kleuren, computertips, wetenschapsnieuws, puzzels, ...
Het magazine PASC@L ligt bij u in de dagbladhandel.  Meer informatie zie: http://www.seniorennet.be/magazinepascal
 
(advertentie)

Waar blijf je nu?
Nergens kun je zo heerlijk nagenieten van de zomer als in wandelparadijs Limburg. Op de website www.waarblijfjenu.be ontdek je alle ingrediŽnten voor een ideale Limburgse nazomerbreak. Kies uit maar liefst 43 uitgelezen nazomerarrangementen, verdeeld over 11 topwandelingen. Bij regenweer geniet je van de Limburgse Slechtweergarantie en 50% korting in deelnemende wellnesscentra.
Dus, waar blijf je nu?
 
4.  Nieuw: dossier beleggen
Je wilt graag weten hoe je nog verstandiger kunt omgaan met je geld? Raadpleeg dan ons gloednieuwe "Beleggen". Naast uitleg over een aantal basisprincipes van beleggen en informatie over de financiŽle markten, vind je er tal van handige tips waarmee je ook persoonlijk aan de slag kunt.
Je zult snel merken dat het samenstellen van een evenwichtige beleggingsportefeuille op jouw maat helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Volg ook alle beursontwikkelingen op de voet, met een dagelijkse blik achter de schermen van de markten, rechtstreeks vanuit de KBC-dealingroom.
 
5.  Heeft u exclusieve voordelen voor waardevolle 50-plussers?
Weldra start SeniorenNet met een lidkaart voor haar bezoekers. Doelstelling van de lidkaart is de 50-plussers die lid worden een hele reeks waardevolle en interessante voordelen aan te bieden.
Heeft u een zaak, klein of groot, en wenst u via de lidkaart een exclusief voordeel (korting, extra, geschenk,…) te bieden aan de 50-plussers, laat het ons dan snel weten!  Kent u iemand met een eigen zaak, die hiervoor in aanmerking komt (bijvoorbeeld uw favoriete restaurant), geef hen deze info dan door. Voor meer info, surf naar: http://www.seniorennet.be/oproephandelaars
 
6.  Je eigen foto-album!
Plaats je eigen foto's op het internet, om zo je vrienden en familie ervan te laten genieten!  Ben je bij de (klein)kinderen geweest en enkele foto's gemaakt?  Zet ze dan vlug op een foto-album om ze aan de anderen te laten zien!  Heb je een uitstapje of reis gemaakt?  Voeg ook dan alle foto's toe in een fotoalbum!
Je kan dit op een zťťr gebruiksvriendelijke manier doen op SeniorenNet.  En vooral: het is zonder kosten.  Vele anderen deden  het je al voor, want reeds meer dan 185.000 foto's werden er zo al toegevoegd.
Surf snel naar http://fotoalbum.seniorennet.be en ontdek alle mogelijkheden (inclusief handleiding)!
 
7.  De regenboog is rond!
Wist je dat?  Elke maand gebruiken we een andere kleur op de cover van het magazine PASC@L.  Het 50+ magazine is nu voor de twaalfde keer verschenen en hiermee zijn we de hele regenboog rond.  Als je alle magazines naast elkaar legt kom je tot een toffe regenboog!  Het magazine is te verkrijgen bij de dagbladhandelaar; vorige nummers kunnen per post nabesteld worden.

 

Partners


    Partners SeniorenNet

 

 

        

 Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2008  -  Oplage nieuwsbrief: 282.200 


Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be!

 

Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke

Webmaster

www.SeniorenNet.be