Waar vandaan: SenNet Magazine > Gratis muurkalender 2009, je eigen wenskaart, veel 50+ op nieuws, tips feestdagen, brandveiligheid

SenNetMagazine

 

SeniorenNet Nieuwsbrief

 

  

 November 2008

 

InformatieWedstrijdenRadio-onderzoekResultaten van één jaar PASC@LNieuw dossier over uitvaart gelanceerd! Radio 2 populairder, Donna zakt helemaal weg Een inkomen halen uit je vermogen?Versta-test is een grootste hype geworden!Prachtige prijzen te winnen

1.  Gratis prachtige muurkalender 2009!
Een jaarkalender 2009 met prachtige foto's om aan je muur te hangen, die krijg je deze maand helemaal gratis bij het magazine
PASC@L!
Het magazine kan je kopen in de krantenwinkel bij jou in de buurt.  Wees er snel bij voor ze uitverkocht zijn!
Natuurlijk pakt magazine
PASC@L weer uit met heel wat interessants: een dossier fotografie met "maak van je foto's het mooiste album", een test om je geheugen te testen, goed vrijwilligerswerk doen, kerstmarkten, Vlaanderen bij Nederland, welke fotocamera kopen, interview met Jef De Smedt, kerstversiering, films monteren, financieel- en juridisch advies, column Marijke Bisschop en Pol Goossen, wetenschap, computertips en nog veel meer...!
Voor meer info, nabestellingen of bestellen voor Nederland, zie: http://www.seniorennet.be/magazinepascal .

 
2.  Tip voor de feestdagen: Verstuur je wenskaart met éigen foto op!
Dankzij SeniorenNet kan je eenvoudig en zonder kosten eigen wenskaarten versturen met een eigen foto.  Een originelere wenskaart voor de feestdagen kan haast niet!
De elektronische wenskaart, ook wel e-card genoemd, kan je volledig personaliseren.  Naast een eigen foto, ook een eigen tekstje, kleur, muziek,...  Het leukste van alles is bovendien dat je de wenskaarten nu al kan ingeven om op een later moment te versturen!  Doe het vandaag nog en laat ze dan automatisch toekomen  met bvb. Kerstmis of Nieuwjaar!
Deze fantastische functie is mogelijk in de SeniorenNet Fotoalbums.  Voeg je eigen foto(s) toe in een gratis album, en verstuur vervolgens vanaf dat album e-cards naar vrienden en familie.
De foto-albums zijn te vinden op:
http://fotoalbum.seniorennet.be .  Een duidelijke stap-voor-stap handleiding hoe je eigen wenskaarten te versturen kan je vinden op http://www.seniorennet.be/eigenwenskaart
 

(advertentie)
Zo gezond als een vis?
De geruchten kloppen … Omega vetzuren zijn écht zo goed voor u als beweerd wordt! Zo hebben omega 3 vetzuren uit zuivere visolie een positieve invloed op de cholesterol en verbeteren ze de concentratie en het geheugen. Bovendien helpen ze u om vlot te blijven bewegen. Waar u deze weldoeners vindt? In Efamol Omega forte, een 100% zuiver product.  Ontdek het snel op
www.efamol.be!

 
3.  Al tientallen 50-plussers in het nieuws
Eerder dit jaar is SeniorenNet gestart met het aanleggen van een databank van mensen die bereid zijn om gecontacteerd te worden door journalisten.  Zo proberen we het journalisten makkelijker te maken om 50-plussers te vinden voor een verhaal, zodat we meer 50-plussers in de media krijgen.  Uit onderzoek blijkt namelijk dat jullie als 50-plusser zélf vinden dat je te weinig aandacht krijgt in de media.
Meteen schreven er zo'n 6.000 vijftigplussers zich in. 
En dat met veel succes!  Tot nu toe konden we al heel wat journalisten helpen waardoor in totaal vele tientallen 50-plussers éxtra in de media gekomen zijn en dat zowel op de verschillende nationale als lokale tv-zenders, radiostations als in kranten en magazines!
Voel je jezelf ook geroepen om eventueel gecontacteerd te worden door een journalist?  Schrijf jezelf dan in via
http://www.seniorennet.be/senioreninmedia

4.  Tip voor de feestdagen: een prachtig computerboek!
Als je voor jezelf of voor een familielid een tof en nuttig cadeau wil, zijn één van de boeken van Pascal Vyncke een prima idee! "Internet na 50", "Veilig surfen na 50" of "Computeren na 50".
Deze boeken zijn op een leuke manier geschreven, helder en duidelijk, zodat iedereen het kan!  Ze zijn te koop bij de boekhandel, of je kan ze online bestellen via SeniorenNet, dan sturen wij ze op naar je thuis!  Bestel ze nu al, zodat je ze zeker met de feestdagen bij je thuis hebt!  Meer info:
http://www.seniorennet.be/feestdagen


(advertentie)
Gratis Vaporeyes! Exclusief voor lezers van deze nieuwsbrief!
Lezers van Seniorennet kunnen langer genieten van het comfort van Vaporeyes.
Hoe ontvang je een gratis Vaporeyes? Ontdek de speciale actie voor SeniorenNet.
Lees meer op
www.vaporeyes.be

 
5.  Eén op 3 geen brandveiligheid, meerderheid geen koolmonoxidemelder
Elk jaar zijn er heel wat gevallen waarbij mensen omkomen door CO-vergiftiging.  Spijtig genoeg zijn er nog veel meer woningbranden. 
Tijd dus om na te gaan hoe de 50-plussers hun woning beveiligen.  Voor CO-vergiftiging lijkt dit maar heel mager: niet minder dan 85,5% heeft geen CO-melder.  23% is echter wel van mening dat ze hier een keer werk van moeten maken.  Bijna de helft (42%) heeft er zelfs nooit over nagedacht.  Dringend tijd dus!
Het is nog veel zorgwekkender dat één op drie zelfs helemaal geen enkele vorm van brandveiligheid heeft, geen enkele rookmelder, brandblusser of branddeken in huis.  Toch zijn deze middelen belangrijk in het snel ontdekken van een brand en om erger te voorkomen.
Een op drie heeft wel een rookmelder thuis, bijna de helft heeft thuis een brandblusser en iets minder dan één op vijf heeft een branddeken thuis.  Slechts 7,1% heeft zowel een rookmelder, brandblusser als branddeken in huis.  Er is dus nog veel werk aan de winkel.
 
6.  Tip feestdagen!  Verstuur een e-card!
Via de SeniorenNet e-cards kan je ook dit jaar weer al je vrienden en familie verrassen met een fijne e-card!  We hebben een uitgebreide keuze aan mooie kaartjes die je kan voorzien van een eigen tekstje en muziekje. 
http://www.seniorennet.be/ecards/
 

(advertentie)
Häagen Dazs daagt je uit!
Test je brein in het spannende Häagen Dazs spel! Combineer natuurlijke ingrediënten in zo weinig mogelijk stappen en maak elke week kans op een Häagen-Dazs Beauty & Verwenarrangement of een Häagen-Dazs chocoladefondueset + bon van 5 EUR voor een Häagen-Dazs roomijsproduct naar keuze. Laat daar dan ook je inspireren door een feestrecept en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes dankzij de nieuwsbrief.
http://www.seniorennet.be/haagendazs


7.  Wanneer komt de zon op?
Wens je te weten hoe laat de zon opkomt, ondergaat, wanneer de maan opkomt en terug ondergaat?  Deze informatie kan je nu terug vinden op SeniorenNet!
In de rubriek "Weerbericht" kan je naast het kaartje van België de juiste uren terugvinden.
http://www.seniorennet.be/weer
 
8.  Tip feestdagen!  Breng het gesprek terug op gang.
Je komt binnenkort in contact met weer heel wat mensen.  Wapen je om het gesprek terug op gang te krijgen als het stilvalt, zonder over het weer te moeten beginnen.  Hou de rubriek "nutteloze informatie" in het oog.  Hier komen hele leuke, vreemde en interessante weetjes aan bod.  Gegarandeerd dat je een goede beurt maakt!
Elke dag, het hele jaar door, brengen we 2 leuke weetjes!
http://www.seniorennet.be/nuttelozeinformatie

Partners

    Partners SeniorenNet

 

 

        

 Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be © 2008  -  Oplage nieuwsbrief: 288.900 


Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be!

 

Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke

Webmaster

www.SeniorenNet.be