Waar vandaan: SenNet Magazine > Fotoquiz, verstuur je eindejaarswensen, culinaire vragen, kalender 2009, vitaliteit, wedstrijden

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/recentstenieuwsbrief om deze toch te lezen!
 

 

SeniorenNet Nieuwsbrief

 

  

 December 2008

 

1.  Nieuw: fotoquiz! (aanrader!)
Een fantastisch leuke quiz die we lanceren op SeniorenNet!  Een gloednieuw spel waarmee je punten kan verdienen door te beschrijven wat je op de foto ziet.  Het spel stimuleert je creativiteit, geheugen en taalgevoel.  Hoe meer trefwoorden je kan vinden, hoe meer punten je verdient.  Het spel bevat een leuke variatie aan prachtige foto's waarmee je jezelf dagelijks urenlang kan amuseren!
Tijdens het spelen krijg je bovendien extra tips en kan je ook zien hoeveel punten de andere spelers intussen halen.
Een absolute aanrader!  Speel de fotoquiz op: http://www.seniorennet.be/fotoquiz

 

2.  Verstuur je eindejaarswensen!
Dankzij de gratis SeniorenNet e-cards kan je je eindejaarswensen via de computer versturen!  Stuur naar al je vrienden en familie een e-card met je Kerst- en Nieuwjaarswensen.  Je hebt keuze uit honderden verschillende kaartjes die ꪮ voor ꪮ prachtstukjes zijn.  Doe het bovendien al vandaag!  Je kan de e-cards laten aankomen op een datum in de toekomst, zodat je zꬥr op de juiste dag de kaart verstuurt!
Surf snel naar http://www.seniorennet.be/ecards en kies daar uit de rubriek "Kerstmis & Nieuwjaar" je gewenste kaart! 
Weet je niet goed hoe te beginnen?  Een handleiding is te vinden op http://www.seniorennet.be/ecardshelp (advertentie)
Moeilijk te been?
Bij pijnlijke gewrichten of verminderde mobiliteit is een trap een heus obstakel. Gelukkig zijn er vandaag genoeg oplossingen om de trap te overbruggen. Met de trapliften en huisliften van ThyssenKrupp Monolift geniet u opnieuw van het comfort van uw eigen woning. Elke dag opnieuw.
Een traplift of huislift in uw huis? Bekijk hier de mogelijkheden.

3.  Culinaire vragen?
Tijdens de eindejaarsperiode ga je ongetwijfeld iets anders klaarmaken dan gewoonlijk tijdens het jaar.  Wij helpen je met deze zware klus!
Heb je namelijk een culinaire vraag, van welke aard dan ook?  Vraag het dan onze chef!  Hij probeert iedereen te woord te staan en gaat je vraag of probleem trachten op te lossen.
Het advies is kosteloos.  Bovendien kan je ook een kijkje nemen in de reeds honderden gestelde vragen van andere bezoekers en zo nog vꪬ bijleren!
"Vraag het aan de Chef" staat in de rubriek "Culinair" van SeniorenNet: http://www.seniorennet.be/culinair .  In dezelfde rubriek kan je bovendien bij "Recepten" nog vele honderden recepten vinden!

 

4.  Gratis muurkalender 2009 te krijgen bij de dagbladhandelaar
Een enorm succes is onze muurkalender 2009.  Deze zit gratis bij het magazine PASC@L.  Doordat het magazine op vele plaatsen uitverkocht is, hebben we alle dagbladhandelaars nog 10 extra kalenders toegestuurd.  Elke dagbladhandelaar kan dus nog 10 mensen blij maken met een gratis kalender.  De kalender is gratis zonder verdere aankoopverplichting, zolang de voorraad strekt.
De muurkalender bevat prachtige foto's en zal niet misstaan aan uw muur.  Bovendien is er ook aan gedacht om de feestdagen, schoolvakanties, maanstanden, weeknummers,... te vermelden!
Haal de gratis muurkalender dus snel bij je dagbladhandelaar, of koop indien nog voorradig het magazine PASC@L waar de kalender ook gratis bijzit!
http://www.seniorennet.be/kalenderdaarom(advertentie)
U wilt meer zekerheid voor uw geld.
Ontdek dan ons tijdelijk aanbod kasbons: een kasbon op 3 jaar met een vaste jaarlijkse coupon van 3,75 %, of een kasbon op 5 jaar van 4 % met kapitalisatie van intresten. De interesten zijn onderworpen aan 15 % roerende voorheffing. Dit aanbod is geldig tot en met 31 januari 2009 (behoudens vervroegde afsluiting).
Ontdek, alles over ons aanbod veilige spaarformules.

5.  Nieuw: dossier Vitaliteit
Ons immuunsysteem heeft het moeilijk de laatste tijd. Het wordt overbelast door stress, verkeerde voeding, milieuvervuiling,... Al deze factoren verzwakken het immuunsysteem, een fenomeen dat nog wordt versterkt door het verouderingsproces.  Samen met Vitanza HQ, stelt SeniorenNet u haar nieuw dossier ҖitaliteitҠvoor: hierin leest u meer over kwaaltjes waar u na verloop van tijd mee te maken kan krijgen: hartproblemen, vitaminetekorten, veroudering, kanker, ziekten, diabetes,Šen hoe u uw lichaam en geest met de rijke voedingsstoffen uit de plantenwereld kunt verwennen, om zo terug te winnen aan levenskwaliteit en te genieten van een evenwichtig en lang leven!
http://www.seniorennet.be/vitaliteit

 

6.  Uw persoonlijke wenskaart!
Eerder in de nieuwsbrief kon je al lezen dat je wenskaarten kan versturen.  Er is echter nog mꪲ mogelijk!  Je kan namelijk ook een eigen foto gebruiken voor je eigen wenskaart!
Dankzij de SeniorenNet Foto-albums kan je ꪮ of meerdere foto's toevoegen in een album, en deze vervolgens gebruiken om een wenskaart te versturen naar vrienden en familie.  Een perfecte oplossing voor deze feestdagen, waarbij je n䧠origineler kan zijn!
De foto-albums zijn te vinden op http://fotoalbum.seniorennet.be/ . Een stap-voor-stap handleiding hoe een wenskaart te versturen van je eigen foto, is te vinden op http://www.seniorennet.be/eigenwenskaart .  Succes verzekerd!

 


(advertentie)
Pensioensparen in tijden van crisis
Zijn pensioenspaarfondsen nog interessant? Ja! Want sparen voor later kan op verschillende manieren. Als u niet van grillige beursschommelingen houdt, is een pensioenspaarverzekering bijvoorbeeld een interessante keuze. Of kies voor de zekerheid van een individuele levensverzekering.
Meer weten? Klik hier voor het dossier pensioen op SeniorenNet.

7.  Cadeautip!
Geef (of vraag voor uzelf) een waardevol cadeau waarvan je een heel jaar plezier zal hebben.  De boeken "internet na 50", "computeren na 50" of "veilig surfen na 50" zijn super handige boeken waarmee je veel kan leren.   Het is een cadeau dat een boekje opendoet over computer- en internetgebruik.  Het zal je leven een stuk aangenamer maken in computer- en internetland!
De boeken zijn te koop bij de boekhandel in uw buurt, of te bestellen via SeniorenNet: dan worden ze toegestuurd via de post.  Meer info & online bestellen: http://www.seniorennet.be/feestdagen


8.  Win! Win! Win!
SeniorenNet heeft er weer 2 nieuwe wedstrijden bij!  Dagelijks kunnen we 10 mensen een maandkuur duoLifeΠgeven met een waarde van 69,5 euro! 
Wekelijks kunnen we nog eens 2 mensen blij maken met een Beauty & Verwenarrangement of een chocoladefondueset.  Deze extra wedstrijden komen bovenop de reeds lopende wedstrijden. Doe mee en win!  De wedstrijd is er ook voor ꡠhttp://www.seniorennet.be/wedstrijden

 

Partners

    Partners SeniorenNet

 

 

        

 Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be ɠ2008  -  Oplage nieuwsbrief: 293.000 


Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be!

 

Prettige eindejaarsfeesten!

 

Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke

Webmaster

www.SeniorenNet.be