Waar vandaan: SenNet Magazine > De lente komt in de tuin, zonne-energie en eigen site

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/recentstenieuwsbrief om deze toch te lezen!

 
SeniorenNet Nieuwsbrief maart 2009
 
1. Organisch tuinieren
Iedereen heeft wel eens vragen over de tuin. In dit gloednieuwe dossier op SeniorenNet over biologisch tuinieren vindt u tuintips met advies op maat over het aanplanten, het bemesten, en de verzorging van uw gazon. Bovendien ontdekt u hoe u een kleurrijke en gezonde siertuin krijgt. En vijverliefhebbers bieden we een klare kijk op het verkrijgen van helder vijverwater.  U zal merken dat organisch tuinieren niet moeilijk hoeft te zijn!
Bekijk het gloednieuwe dossier op:
http://www.seniorennet.be/organischtuinieren
 
2. 500.000ste foto!
Recent was het zover: foto nummer 500.000 werd toegevoegd aan de foto-albums van SeniorenNet!  We kunnen dat gerust een overrompeling voor de foto-albums noemen.  Deze nieuwe dienst van SeniorenNet wordt massaal gebruikt door onze 50-plussers om foto's met elkaar uit te wisselen.  Al zijn we natuurlijk ook fier dat we al deze mogelijkheden zo gebruiksvriendelijk kunnen brengen, volledig in het Nederlands.  SeniorenNet biedt wellicht de meest eenvoudige manier aan om foto's uit te wisselen, maar legt ook geen beperkingen op.  Je kan zoveel foto's delen als je maar wil met familie, vrienden of wie dan ook!
Start met het toevoegen van foto's in je eigen foto-album op:
http://fotoalbum.seniorennet.be/ , of kijk ook een keer rond in de andere (openbare) albums om de fantastische foto's van anderen te bekijken!
 
3. Weer heel wat verbeteringen
Voor wie een eigen blog op het internet wenst hebben we er weer een heleboel extra mogelijkheden en functies bij gemaakt.  Zo is het nu mogelijk om op je blog een eigen forum te plaatsen waar je bezoekers met elkaar kunnen discussiŰren, je kan ook een eigen nieuwsbrief verzenden of een agenda plaatsen. 
Deze en nog meer andere mogelijkheden zijn alle even gebruiksvriendelijk en volledig Nederlandstalig.
Ga aan de slag met je eigen blog: http://blog.seniorennet.be
 

(advertentie)
Rekent u meer dan u droomt?
Dromen doen we allemaal. Van een nieuwe keuken of een professioneel aangelegde tuin bijvoorbeeld. Of misschien overweegt u enkele energiebesparende investeringen? Dan bent u vast ook al aan het rekenen gegaan. En hebt u gemerkt dat dromen soms niet goedkoop zijn.
Ontdek hier hoe u uw plannen toch kunt waarmaken Ún fiscale voordelen kunt genieten.

 
4. De lente komt eraan!  Ook in de tuin!
De rubriek Tuinkriebels werd volledig vernieuwd.  Zo zijn we klaar voor een volgend seizoen in de tuin!  In de rubriek brengen we regematig nieuwe artikels rond 15 (!) verschillende tuinrubrieken.  Van een tuinkalender, tuindecoratie, kruiden en sierheesters over onderwerpen als bloemschikken en tuinrecepten tot kamerplanten.  Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen:
http://www.seniorennet.be/tuinkriebels
 
5. Veel zonne-energie voor 50+
Vijftigplussers zijn erg ge´nteresseerd in zonne-energie voor de woning, dat blijkt uit een rondvraag van SeniorenNet bij 2.600 vijftigplussers.  1 op de 4 vijftigplussers met eigen woning is dit in de toekomst van plan.  Zelfs 3% heeft er reeds in ge´nvesteerd.  Investeren in hernieuwbare energie slaat duidelijk ook aan bij de 50-plusser.  4,7% gaat nog dit jaar investeren in zonne-energie.
Bij wie niet ge´nteresseerd is komt vooral de reden "te duur" naar voor (28%), terwijl de reden "niet mooi" slechts voor 1,6% een breekpunt blijkt te zijn.
 
6. Supersnelle blogs
SeniorenNet heeft de afgelopen weken grote investeringen gedaan in computermateriaal.  Zo zijn er ultramoderne harde schijven aangekocht voor de blogs.  Dankzij deze aankoop zijn alle blogs van de bezoekers weer gegarandeerd supersnel, ook op piekmomenten.  Bovendien staan we nu ook klaar voor de toekomst om nog veel meer extra websites van bezoekers (blogs) te houden; en allemaal even snel.
Waarop nog wachten om met je eigen blog (website) te starten? 
http://blog.seniorennet.be
 
Partners SeniorenNet:
Partners SeniorenNet
 
        
Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be -  Oplage nieuwsbrief: 320.900
 
Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be !
 
Met vriendelijke groeten,
Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be