Waar vandaan: SenNet Magazine > Kom ons bezoeken, fotograferen na 50, wisselkoersen omrekenen, feestdagen, 1 miljoen foto's

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/recentstenieuwsbrief om deze toch te lezen!
 

SeniorenNet Nieuwsbriefoktober 2009

 

1.  Kom ons bezoeken op de Actief50-beurs (gratis toegang)!
Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober verwelkomen we je graag in onze SeniorenNet-hal (hal B) op de Actief50-beurs te Genk.
Kom en ontdek er onze SeniorenNet-groepen die gestuurd worden door dynamische 50-plussers met een passie voor hun hobby. Volgende groepen stellen zich voor en staan je graag bij met raad en daad: reizen, fotografie, bloggen, filmen, foto’s bewerken, genealogie, Mac, quizgroep…  Bovendien kan je er kennismaken met onze talrijke bezoekers en vrijwilligers rond het SeniorenNet-plein en gezellig bijpraten in ons groot SeniorenNet-café.
Maak er een fijne daguitstap van want er valt heel wat te beleven! Meer informatie vind je hier: http://www.seniorennet.be/actief50seniorennet
Uniek!  Elke SeniorenNet bezoeker krijgt gratis toegang tot de beurs (normaal 7 euro); tickets gratis te verkrijgen via: http://www.seniorennet.be/gratisactief50
 
2.  NIEUW BOEK: Digitaal fotograferen na 50!
Hét gloednieuwe boek waar 3 jaar aan gewerkt werd door Pascal Vyncke, eveneens de kracht achter SeniorenNet, is vanaf nu verkrijgbaar!
Wil je meer uit je fototoestel halen?  Ben je op zoek naar een heldere handleiding?  Dan legt dit boek in een toegankelijke stijl alle mogelijkheden en handige weetjes uit. Voor zowel de beginner met compactcamera als de gevorderde amateur met digitale reflexcamera!
Er wordt verder gegaan dan een beschrijving van een fototoestel of een gewone handleiding. Met de duizenden voorbeelden in kleur en praktische tips kun je meteen écht fotograferen!
Bestel nú het boek in voorverkoop via SeniorenNet!  Dan ontvang je het als één van de eersten in je brievenbus!  Het boek is bij de betere boekhandel verkrijgbaar vanaf eind volgende week.
Meer info & bestellen: http://www.seniorennet.be/fotograferenna50
 

(advertentie)
Brigitte kust weer!
De angst voor de naderende griepepidemie zit er diep in. Overal zien we desinfecterende doekjes opduiken en mensen geven geen handen meer of zijn gestopt met de begroetingszoen. Je kunt echter ook je lichaam van binnenuit beschermen. Resisto (van VitanzaHQ) is zo'n product dat je eigen weerstand verhoogt, volledig gebaseerd op de natuurlijke eigenschappen van de shii-take paddenstoel. Neem nu al preventief een kuur. Voor meer informatie, klik hier.

 
3.  Nieuwe rubriek: omrekenen wisselkoersen
Omrekenen van/naar 44 wereldwijde munten is nu super eenvoudig dankzij een nieuwe rubriek op SeniorenNet.  Of je deze wisselkoersen nodig hebt om op reis te gaan of voor doeleinden als beleggen, je kan het snel en eenvoudig omrekenen.  Op enkele seconden heb je het gewenste bedrag omgerekend!  Bovendien zorgen we voor de recente koersen, die we meerdere keren per uur bijwerken met de laatste nieuwe koers!
Je kan de rubriek vinden via “Geld en werk” ofwel rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/wisselkoersen
 
4.  Hoe ga je om met cadeau’s en de feestdagen?
Doe mee aan onze enquête en help ons.  De enquête vraagt slechts 5 minuten van je tijd en je draagt hiermee een steentje bij om het gedrag van de 50-plussers ten opzichte van bijvoorbeeld hun kleinkinderen beter te begrijpen. 
We houden je tevens op de hoogte van de resultaten zodat ook jij ontdekt hoe andere 50-plussers hierover denken!
Alvast bedankt voor je hulp: http://www.seniorennet.be/onderzoekfeestdagen/
 

(advertentie)
Een kamer gevuld met geluid. Niet met kabels. Gratis testen gedurende 14 dagen!
Met het BOSE WAVE music system zijn er geen stapels componenten. Geen kabels die in de knoop raken. Geen gedraai aan knoppen. Geavanceerde Bose-technologieën in dit compacte systeem zorgen voor kamervullend geluid. Test het thuis tijdens een proefperiode van 14 dagen. Klik hier voor info en gratis brochure !

 
5.  Kom GRATIS naar de grootste beurs voor actieve levensgenieters
Op de Actief50-beurs te Genk kan je vele standen bezoeken, deelnemen aan workshops, testen en proeven en zelfs “swingen” op de Golden Oldies Party met muziek uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70. Je maakt er kennis met heel wat thema's die behoren tot de leefwereld van de dynamische 50-plusser. Op een interactieve manier doe je ter plaatse nieuwe ervaringen op.  De Actief50-beurs biedt een mooi overzicht van thema's die perfect aansluiten bij je 50-ste: gezondheid, comfort, vrije tijd en genieten.
En natuurlijk niet te vergeten: SeniorenNet is zeer prominent aanwezig!  De volledige B-hal is van ons (zie eerder in de nieuwsbrief)!
Meer informatie: http://www.seniorennet.be/actief50beurs 
GRATIS toegang! Exclusief voor SeniorenNet bezoekers: gratis toegang ter waarde van 7 euro: http://www.seniorennet.be/gratisactief50
 
6.  1 miljoenste foto op fotoalbums!
Proficiat!  Samen maken jullie massaal gebruik van onze gratis fotoalbums.  Afgelopen week werd de 1.000.000-ste foto toegevoegd!  Het bewijs dat de enorme mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid van de albums aanspreken.  Ook jij kan familiefoto’s, vakantiefoto’s of dagdagelijkse foto’s in een album op het internet zetten.  Je kan ze zowel delen met iedereen, als ze privé houden.  Het is gratis, snel en er zit geen addertje onder het gras!  Bekijk ook de (openbare) albums van de anderen!
Start je eigen album, of kijk eens rond op die van anderen: http://fotoalbum.seniorennet.be/
 

(advertentie)
Sparen is altijd een goed idee.
U doet het misschien al jaren via een spaarrekening. Maar wist u dat u op andere manieren kunt sparen, en zo uw rendement kunt optimaliseren? Door uw spaargeld te spreiden over verschillende spaar- en beleggingsproducten bijvoorbeeld. Begin ermee in oktober. En u doet automatisch mee aan onze tombola waarbij u kans maakt op heel wat mooie prijzen. Klik hier.

 
7.  Foto’s volledig privé houden kan!
Je foto’s via het internet delen en toch volledig privé houden?  Dat kan!  Je kan dankzij de SeniorenNet Fotoalbums je foto’s toevoegen aan één of meerdere albums en de foto’s delen met specifieke vrienden of familieleden, maar er tegelijk voor zorgen dat ze niet openbaar worden.  Super handig dus om je dagelijkse foto’s met elkaar te delen via het internet!
De SeniorenNet fotoalbums zijn volledig Nederlandstalig opgebouwd, zeer gebruiksvriendelijk, gratis en er zijn geen limieten op het aantal foto’s.
Start je fotoalbum op http://fotoalbum.seniorennet.be/registreren.php . Hoe je foto’s privé houdt, lees je stap-voor-stap op http://www.seniorennet.be/privefotoalbum.
 
Partners SeniorenNet:

Partners SeniorenNet

 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be -  Oplage nieuwsbrief: 343.300

 

Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be !

 

Met vriendelijke groeten,


Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be