Waar vandaan: SenNet Magazine > Maak jij soms foto's?

SenNetMagazine

Beste bezoeker,
SENIORENNET NIEUWSBRIEF - november 2009
Nieuwsbrief onleesbaar? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/recentstenieuwsbrief om deze toch te lezen!
 
 1.  Maak jij soms foto’s?
Dan interesseert dit je zeker: digitaal fotograferen na 50. Je leert mooie foto’s maken, hoe je foto’s op de computer kan krijgen en delen met vrienden, maar ook hoe je jouw foto’s omtovert in kleine kunstwerken.  Aan de hand van duizenden voorbeelden en tips wordt alles op een heldere en duidelijke wijze uitgelegd. Het gloednieuwe boek van Pascal Vyncke is net uitgekomen en legt deze en vele andere thema’s in de bekende en toegankelijke stijl uit waarvoor de auteur reeds eerder prijzen won. In het boek “digitaal fotograferen na 50” krijg je informatie waar jij echt naar op zoek bent.
Koop het boek bij jou in de boekhandel, of bestel het via SeniorenNet. Slechts enkele dagen later ligt het bij jou in de brievenbus!
Lees meer over het boek, de inhoudstabel en hoe bestellen op:
http://www.seniorennet.be/fotograferenna50
 
2.  Jullie waren massaal aanwezig op Actief50
Een hele beurshal werd ingevuld door SeniorenNet, en dat hebben ze in Genk geweten!  We ontvingen meer dan 7.000 SeniorenNet bezoekers die door hun massale opkomst het werk van de vele medewerkers beloonden. Met talloze TV-schermen, computers en een fotostudio transformeerden we de betonnen beurshal om tot een echt SeniorenNet-plein. In een moderne en professionele omgeving konden onze groepen zich voorstellen naast de proefstanden, signeersessies en auditorium.
Lees meer, bekijk de foto’s en de winnaars van de hoofdprijs op:
http://www.seniorennet.be/actief50verslag
 

(advertentie)
Geniet van uren leesplezier met Reader’s Digest!
Wilt u profiteren van de meest interessante artikelen, de meest betrouwbare informatie en de spannendste verhalen? Houdt u van verrassende cocktails van artikelen over gezondheid, reizen of huis en tuin? Ontdek op
http://www.seniorennet.be/geschenkrd ons speciale aanbod met gratis welkomstgeschenk en de Unieke Tevredenheidgarantie!

 
3.  SeniorenNet weldra in een nieuw kleedje
Je website SeniorenNet groeide in 8 jaar tijd uit tot een van de 20 grootste sites van België, met zo’n 1.300.000 unieke bezoekers die samen meer dan 15 miljoen pagina’s bekijken per maand. Door de continue uitbreiding van de mogelijkheden en inhoud werden we er attent op gemaakt dat het stilaan tijd was om de website aan te passen, te vernieuwen.
Gebruiksvriendelijkheid is nog meer dan vroeger de basis geworden. Twee jaar onderzoek, testen en overleg met bezoekers opdat we nog meer de échte startpagina van de actieve 50-plusser zullen zijn. Neem dus stilaan afscheid van het huidige uitzicht. Afspraak half december voor het vernieuwde SeniorenNet!
 
4.  Jij kan ons helpen: stem voor ons!
Breng je stem uit voor SeniorenNet bij de verkiezing “Site van het Jaar”.  Jij kan daadwerkelijk het verschil maken met je stem.  Toon dat ook de 50-plussers op het internet zitten!
Surf naar
http://www.sitevanhetjaar.be en volg de procedure.  Zoek in de lijst naar de titel “Community” en daar zal je “SeniorenNet” zien staan. Klik daar op het vierkantje voor “SeniorenNet”. Vervolgens helemaal onderaan klikken op “Verstuur”. Dat is alles!
HINT: om je stem maximaal door te laten wegen, klik je géén andere websites aan, enkel SeniorenNet!
 

(advertentie)
Zeldzame 7 jaar oude Spaanse topwijn tegen stuntprijs!
Wij hebben een zeer exclusieve wijn voor u gevonden. De Spaanse Casa Safra Gran Reserva uit 2002. “Gran Reserva” betekent dat deze topwijn meer dan 2 jaar op houten vaten is gerijpt. De wijn heeft een zeer uitbundige smaak van gekonfijt fruit, pruimen en vanille. Een ware sensatie! Exclusief voor de lezers van SeniorenNet, nu voor slechts € 3,95 ipv € 7,95! Klik hier voor info en online bestelling:
http://www.seniorennet.be/wijnvoordeel

 
5.  SeniorenNet cruise naar Noorwegen (Noordkaap)
Op vraag van vele bezoekers van SeniorenNet, na een unieke ervaring van de eerste SeniorenNet cruise naar Noorwegen, heeft onze mailgroep ‘reizen’ een prachtig aanbod kunnen bekomen voor een unieke cruise.
Een korting van zo’n 800 euro, plus gratis drank tijdens de maaltijden, gratis bustransfer en 2 uitstappen met een waarde van 123 euro.
De reis start op 25 juni 2010 in Dover. Twaalf dagen en elf nachten vaar je langsheen de kust van Noorwegen. Het voordeelpakket loopt tot 4 december en de plaatsen zijn beperkt. Wees er dus snel bij! Meer info:
http://www.seniorennet.be/cruise25juni2010
 
6.  Reeds 25.000 gratis foto’s gedownload
Je kan gratis foto’s downloaden, en dat hebben we geweten! Sinds de lancering van de gratis fotodatabank van SeniorenNet werden reeds 25.000 gratis foto’s gedownload. 
Normaal moet je bij gebruik van foto’s van eender welke databank of website veel geld betalen.  Vaak doen mensen dit niet (bewust of onbewust) waardoor ze auteursrechten schenden en potentieel juridische problemen kunnen krijgen.  SeniorenNet wil hier verandering in brengen door tienduizenden foto’s gratis online beschikbaar te maken. Zo kan je je eigen blog, wenskaarten, menukaarten,… opfleuren zonder enige kosten en heb je juridische zekerheid.
Blader zelf door de foto’s op:
http://fotodatabank.seniorennet.be 
 

(advertentie)
Als zelfstandige of zaakvoerder van uw vennootschap werkt u hard om uw zaak uit te bouwen. En dat werpt vast en zeker vruchten af. Maar hebt u al gedacht aan uw pensioen? Een extra budget zal zeker welkom zijn wanneer u stopt met werken. Begin er daarom vandaag al aan. Zo geniet u nu al fiscale besparingen en morgen een ruim pensioen.
Meer weten? Surf naar:
http://www.seniorennet.be/kbczelfstandigen

 
7.  Helft 50-plussers vermijdt winkels zonder elektronisch betalen
De betaalkaarten zit duidelijk in de lift bij de 50-plussers. Zo sterk zelfs dat de 51% van de 2.400 ondervraagden aangeeft om een winkel te vermijden als ze merken dat deze niet worden aanvaardt.  Ruim 1 op de 10 vijftigplussers gaat zelfs zover dat ze bewust nooit nog één stap in deze winkel zetten. 
Dit lijkt een sterk signaal naar de winkeliers: wil je de actieve 50-plusser nog als klant, dan heb je een kastje om te betalen met je kaart!  Het kan je dubbel zoveel klanten opleveren.
 
8.  Tevreden?
Jij bent tevreden over SeniorenNet? Heb je vrienden gemaakt via SeniorenNet? Heeft de site jouw leven veranderd? Of kan je ergens echt van genieten? Laat het ons weten, jouw verhaal delen we graag met andere bezoekers!
Vind je dat het net iets beter kan? Ook jouw kritische mening horen we graag!
Vul deze korte enquête in:
http://www.seniorennet.be/tevreden 
Alvast bedankt!
 
9.  Cadeautip!
Een gouden idee voor jezelf, of voor een familielid? Vraag het boek “digitaal fotograferen na 50” van Pascal Vyncke. Het kwaliteitsvolle boek met harde kaft en volledig in kleur is een prachtig geschenk om te krijgen, maar vooral ook om zelf te geven!  Je kan het bij de boekhandel kopen, of je per post laten toesturen door via SeniorenNet te bestellen:
http://www.seniorennet.be/fotograferenna50 
 
Partners SeniorenNet:
www.SeniorenNet.be/partners
 
Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be !
 
Met vriendelijke groeten,
 
Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be -  Oplage nieuwsbrief: 347.300