Waar vandaan: SenNet Magazine > SeniorenNet vernieuwt, fotograferen en tips voor de auto

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/recentstenieuwsbrief om deze toch te lezen!
 

SeniorenNet Nieuwsbriefdecember 2009

 

1.  SeniorenNet vernieuwt!
Je mag trots zijn op het nieuwe jasje van jouw favoriete website. Nu is SeniorenNet echt dé startpagina van de actieve 50-plusser.  Nog gebruiksvriendelijker en nog beter. Je kan perfect blijven werken zoals je gewoon bent. Alles blijft op dezelfde plaats staan.
Toch biedt het vernieuwde SeniorenNet jou veel meer dan alleen een moderner uitzicht: extra mogelijkheden en functies (de routeplanner werd uitgebreid, …),  nieuwe rubrieken (omrekenen, poëzie, horoscoop,….),  al het actuele nieuws, meer aandacht voor jouw interesses,.. En zoveel meer!
Al deze wijzigingen kwamen er niet zomaar. Daarom willen we alle mensen bedanken die meegeholpen hebben. Maar vooral jou! Bedankt!
Ontdek en beleef de nieuwe website op www.seniorennet.be

 

2.  Tip: zet als startpagina
In plaats van Google of een andere site kan je NU SeniorenNet als startpagina instellen! Je kan namelijk ook vanaf jouw favoriete website zoeken via Google. Dit dankzij de Google-zoekbalk die je bovenaan de pagina vindt. Daarnaast krijg je onmiddellijk een actueel nieuwsoverzicht onder “Nieuwsflash” en “Krantenkoppen”. Via de bovenste zwarte menubalk heb je rechtstreeks toegang tot de rubrieken ‘files’, ‘weer’, ‘buienradar’, ‘routeplanner’, ‘vertalen’, ‘telefoongids’, enzovoort.  En als je even zin hebt in iets anders kan je op de homepage ook de mopjes, cartoon, weetjes, enzovoort lezen.
Start elke dag via SeniorenNet, klik hier: http://www.seniorennet.be/startpagina 

 


(advertentie)

Uw pensioen. Wat roepen die woorden bij u op? Rust, genieten, uw zin doen? Het is voor iedereen anders. Want hoe u al uw plannen invult, zal afhangen van uw inkomen, uw gezinssituatie, uw leeftijd, enz. Daarom is het belangrijk dat u nu al goed voorbereid bent zodat u later volop kunt genieten. Zo wordt uw pensioen echt iets om naar uit te kijken. Klik hier en kom er alles over te weten.


 
3.  Fotograferen na 50 gaat in tweede druk !!
Als je (nog) op zoek bent naar een tof en nuttig cadeau, voor iemand anders of jezelf, zijn de boeken van Pascal Vyncke een prima idee! Je kan kiezen uit "Veilig surfen na 50", "Computeren na 50" of het nieuwe succesboek “Digitaal fotograferen na 50”. Dit laatste boek is wegens enorm succes meteen in tweede druk gegaan!
Al deze boeken geven iedereen op een heldere en duidelijke wijze inzicht in het besproken thema. Aan de hand van talloze voorbeelden worden alle mogelijkheden uitgelegd en ontdek je vele handige weetjes.
Je kan deze boeken bij de boekhandel kopen. Of voor levering aan huis kiezen en via SeniorenNet bestellen op http://www.seniorenet.be/fotograferenna50 , http://www.seniorennet.be/computerenna50 of http://www.seniorennet.be/veiligophetinternet 

 

4.  Met de auto weg?
Voor je de baan opgaat met jouw wagen kijk je best even op SeniorenNet! Via de zwarte menubalk bovenaan heb je toegang tot zeer waardevolle informatie:  Je kan nagaan waar er files zijn. Wegenwerken en snelheidscontroles vind je onder “File & radar”. Je kan jouw route uitstippelen met de “Routeplanner” of nagaan wat de toestand van het wegennet is via “Wegentoestand”.   Wil je weten of er neerslag is of komt? Neem dan zeker een kijkje bij “Buienradar”. Het weerbericht lees je onder “Weer”. Al deze items vind je in de zwarte menubalk bovenaan jouw favoriete startpagina: http://www.seniorennet.be
Met de auto weggaan was nog nooit zo veilig!

 


(advertentie)

Je vindt vast en zeker een woning die bij je past in het ruime en actuele aanbod van de vastgoedmakelaar. Op vitrine.be! Maar wist je dat vitrine.be je ook de juiste keuze helpt te maken? Gebruik gratis onze unieke calculatoren voor het berekenen van notariskosten, gemeentebelasting, enz of plan je budget met de unieke budgetsimulator en leencalculator. Met vitrine.be heb je een klare kijk op wonen.


 
5.  Community site van het jaar!
Dankzij jou is SeniorenNet “Site van het jaar” in de categorie ‘Community’ geworden. In de algemene eindstand staat SeniorenNet op een mooie 13de plaats. Dit is een overwinning voor alle bezoekers van SeniorenNet! Maar vooral een bevestiging dat we allen goed bezig zijn! Proficiat!
Bekijk je website en ontdek: http://www.SeniorenNet.be

 

6.  Tip voor Nieuwjaar: verras iemand met een e-card!
Naar jaarlijkse traditie kan je jouw vrienden en familie verrassen met een leuke SeniorenNet e-card. Nu kan je kiezen uit een nog groter aanbod, gratis, mooie kaartjes, die je kan voorzien van een eigen tekstje en muziek.  Kies vandaag nog de e-card die jij wilt versturen! Na jouw keuze hoef je de e-card niet meteen te verzenden. Je kan namelijk kiezen op welke dag jouw kaartje verzonden wordt. 
Surf snel naar http://www.seniorennet.be/ecards/ en kies daar uit de rubriek “Kerstmis & Nieuwjaar (UITGEBREID !!!)” de kaart die jij wenst te verzenden!
Weet je niet goed hoe te beginnen? Een handleiding vind je op: http://www.seniorennet.be/Pages/Help/ecards.php

 


(advertentie)

Verhuizen omwille van een trap? Dat nooit!
De trap is vaak het argument om te verhuizen. Zeker indien door de fysieke toestand het gebruik van een trap als een inspanning wordt ervaren. Gelukkig zijn er vandaag genoeg oplossingen om de trap te overbruggen.
Ontdek de mogelijkheden van de trapliften en huisliften van ThyssenKrupp Monolift en blijf in alle comfort van uw thuis, woonomgeving en bestaande vrienden- en familiekring genieten!


 
7.  Wegwijs op de nieuwe site?
Wil jij alles te weten komen over jouw vernieuwde SeniorenNet?
Neem dan zeker een kijkje op volgende link: http://www.seniorennet.be/nieuwesite .
Hier wordt in heldere taal uitgelegd waar je jouw vertrouwde rubrieken vindt. Wat er veranderd is. En krijg je enkele tips om de website aan je eigen eisen aan te passen.

 

Partners SeniorenNet:

Partners SeniorenNet

 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be -  Oplage nieuwsbrief: 361.000

 

Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be !

 

Met vriendelijke groeten,


Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be