Waar vandaan: SenNet Magazine > Grapjes, invloed weer op gezondheid, horoscoop en valentijn

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/recentstenieuwsbrief om deze toch te lezen!

SeniorenNet Nieuwsbriefjanuari 2010

1. Dagelijkse voorspelling invloed van het weer op jouw gezondheid
Weer- en gezondheidsvooruitzichten waarschuwen jou voor weersomstandigheden die kunnen leiden tot migraine, symptomen van artritis, reuma, astma, winterblues en seizoensgebonden depressie.
Weersgevoeligheid kan van invloed zijn op jouw stemming. En kan de oorzaak zijn van lusteloosheid, vermoeidheid of een gebrek aan slaap.
Deze, en andere invloeden van het weer op jouw gezondheid ontdek je onder het blokje 'Gezondheid' op de startpagina van www.SeniorenNet.be . Dit blokje vind je terug in de linkerkolom en staat net onder de kader 'dag op dag'. Of rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/bioweer

2. Dagelijkse horoscoop op startpagina SeniorenNet
Kijk in de rechterkolom op http://www.seniorennet.be. En schuif de paginabalk naar beneden tot je aan de rubriek ‘Horoscoop’ komt. Klik op ‘Alle daghoroscopen’. Hier vind je dagelijks wat het lot voor jou in petto heeft. Op vlak van familie, liefde, geld en jouw andere interesses. Ook jouw lotsbestemming van gisteren kan je (her)bekijken.
Vergeet zeker niet om jouw horoscoop dagelijks te controleren. Zo begin je goed voorbereid aan de dag! Of: http://www.seniorennet.be/horoscoop

3. Resultaten onderzoek: hoe sta jij tegenover jouw pensioen?
Samen met KBC onderzocht SeniorenNet hoe 50-plussers tegenover hun pensioen staan. Verwacht men veel of weinig vrije tijd te hebben? En hoe vult men deze in? Welke voorbereidingen worden er genomen naar aanleiding van het pensioen? Wat vindt men van de huidige pensioenleeftijd? En hoe evolueert de levenskwaliteit?
De belangrijkste resultaten van dit onderzoek kan je nalezen op volgende link: http://www.seniorennet.be/resultatenpensioen


(advertentie)
Als je een dagje ouder wordt, is mobiliteit erg belangrijk. Want je wilt natuurlijk op elk moment kunnen gaan en staan waar jij wilt. De wagen blijft dan een handig vervoersmiddel. Maar misschien rijd je wel minder kilometers dan vroeger?
Wist je dat dit een invloed kan hebben op wat je moet betalen voor, bijvoorbeeld, een verzekering? Klik hier voor meer informatie.

4. Valentijn: 2 tips!
TIP 1: een kleine attentie met grote impact: verstuur een elektronische wenskaart naar jouw geliefde via http://www.seniorennet.be/ecards/ . Je hebt de keuze uit meer dan 100 kaartjes.
TIP 2: geef een origineel en nuttig cadeau: het boek “Digitaal fotograferen na 50”. Bestel het vandaag nog! Info en bestellen: http://www.seniorennet.be/digitaalfotograferenna50

5. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
SeniorenNet laat jou lachen met de rubriek ‘Grapjes van de dag’. Start elke dag met een lach dankzij de 3 nieuwe mopjes. Deze grapjes staan op de startpagina van www.SeniorenNet.be, net onder de rubriek ‘Juridisch advies’. Je herkent deze aan de lichtblauwe kader. De mopjes van gisteren en eergisteren vind je er eveneens. Of rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/grapjes

6. Eerste druk, “Digitaal fotograferen na 50” op minimum van tijd uitverkocht
Een zeer duidelijk en bijzonder interessant boek. Duizenden mensen hebben het gloednieuwe boek, over fotografie, van Pascal Vyncke gekocht. Een ware stormloop zorgde ervoor dat de eerste druk op amper 1,5 maand al volledig uitverkocht was. Waardoor zowel SeniorenNet als de boekhandels rond de jaarwisseling zonder stock zaten.
Ook de tweede druk is reeds halfweg. Wees er dus snel bij! Koop nu het boek voor jezelf of geef het cadeau voor Valentijn. Je leert mooie foto’s maken, hoe je foto’s op de computer kan krijgen en kan delen met vrienden. Maar ook hoe je jouw foto’s omtovert tot kleine kunstwerken. Aan de hand van duizenden voorbeelden en tips wordt alles op een heldere en duidelijke wijze uitgelegd. Info en bestellen: http://www.seniorennet.be/digitaalfotograferenna50

Tot slot: TIP van de redactie:
Zet SeniorenNet als uw startpagina, klik hier!
Zo start je elke dag met nieuws, rechtstreeks toegang tot het internet met Google zoeken, dagelijks grapjes en weetjes en directe toegang tot de vele interactieve en informatierubrieken van SeniorenNet! Dus: http://www.seniorennet.be/startpagina !

Partners SeniorenNet:

Partners SeniorenNet

Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be -  Oplage nieuwsbrief: 367.200

Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be !

Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be