Waar vandaan: SenNet Magazine > Betreffende nieuw dossier, of het straks sneeuwt/regent en de prijsevoluties van goud

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/recentstenieuwsbrief om deze toch te lezen!

SeniorenNet Nieuwsbrieffebruari 2010

1.  ‘Digitaal fotograferen na 50’ in top 10 bestsellers
Het succes van Pascal Vyncke’s nieuwste boek groeit! ‘Digitaal fotograferen na 50’ staat nu reeds in de top tien bij Lannoo’s bestsellers! Bovendien is een derde druk in voorbereiding!
Ontdek zelf waaraan dit succes te danken is. Bestel jouw exemplaar van dit bijzonder interessant boek.
Foto’s maken. Deze op jouw computer zetten. En zoveel meer! Aan de hand van duizenden voorbeelden en tips wordt alles op een heldere en duidelijke wijze uitgelegd. Dit in de bekende en toegankelijke stijl waarvoor de auteur reeds eerder prijzen won. Lees meer over het boek, de inhoudstabel en hoe bestellen op: http://www.seniorennet.be/fotograferenna50

2.  Nieuw dossier: Energiezuinige koelkasten en diepvriezers
Weet jij hoe je een energiezuinige koelkast of diepvriezer herkent? Op welke zaken je moet letten bij de aankoop? Hoe je jouw aankoop optimaal gebruikt? Waar je met jouw oude toestel terecht kan? En wat men ermee doet? Je leert het allemaal in het dossier ‘Koelkasten en diepvriezers’. Doe jouw portemonnee en het milieu een plezier!
Surf naar SeniorenNet.be en ga naar de rubriek ‘Interieur’. Daar vind je het ‘Dossier koelkasten en diepvriezers’. Of klik hier: http://www.seniorennet.be/energiezuinige_koelkasten


(advertentie)
Ontdek de kroon op je koffie
Met Nutroma is elk kopje koffie puur genieten. Gewone melk in de koffie verzacht, maar verdunt ook de lekkere koffiesmaak. De unieke Nutroma geconcentreerde kwaliteit (1 L Nutroma = 2,3 L melk) respecteert de koffie en zorgt voor een rijkere, afgeronde smaak. Logisch dus dat de meeste horecazaken zweren bij Nutroma. Meer info op nutroma.be.

3.  Wil jij weten waar het straks sneeuwt of regent?
De ‘Persoonlijke radar’ onder ‘Buienradar’ vertelt jou of het straks sneeuwt of regent in jouw buurt. Waarbij je de mogelijkheid hebt om echt in te zoomen op jouw woonplaats.
Hier geef je jouw locatie in. Kies je jouw gewenste ‘Zoomniveau’ en ‘Soort kaart’. Klik op ‘Toon buienradar’. Er verschijnt een duidelijke kaart waarop je de neerslagzones ziet voor de komende twee uur.
Surf naar www.SeniorenNet.be en klik bovenaan in de zwarte balk op ‘Buienradar’. Of klik hier: http://www.seniorennet.be/buienradar

4.  Volg jij de belangrijke prijsevoluties in de wereld?
De wereld evolueert steeds meer naar één grote markt toe. Dan is het handig om de laatste wisselkoersen te kennen. Maar ook de prijzen van schaarser wordende olie- en gasvoorraden hebben een impact op jouw leven. In deze tijden, waarin de waarde van geld snel kan afnemen, winnen edelmetalen als zilver, goud en koper aan belang. Het is dan ook interessant de huidige koers te kennen voordat je hier in investeert. Al deze informatie vind je bovenaan in de rechterkolom op http://www.seniorennet.be. Daar klik je op ‘€/$’. Zo kom je op volgende pagina terecht: http://www.seniorennet.be/wereldprijzen .


(advertentie)
Je vindt vast en zeker een woning die bij je past in het ruime en actuele aanbod van de vastgoedmakelaar. Op vitrine.be! Maar wist je dat vitrine.be jou ook de juiste keuze helpt te maken? Gebruik gratis onze unieke calculatoren voor het berekenen van notariskosten, gemeentebelasting, enz of plan jouw budget met de unieke budgetsimulator en leencalculator. Met vitrine.be heb je een klare kijk op wonen.

5.  Jouw route in een muisklik (uitbreiding functies!)
Heb jij de handige routeplanner op SeniorenNet al gebruikt? Vul jouw vertrekpunt en eindbestemming in. Wil je meerdere tussenstops inplannen in jouw route? Dat kan! Hiervoor klik je op ‘Voeg extra tussenstop’. Klik op ‘Bereken’. Nu wordt jouw route netjes weergegeven op de kaart. Wens je te weten wat deze route jou kost? Boven de kaart vind je een kostenindicatie op basis van de huidige brandstofprijzen.
Surf snel naar SeniorenNet.be en klik in de zwarte menubalk bovenaan op “Routeplanner’. Of klik hier: http://www.seniorennet.be/routeplanner

6.  Vul de poll in en maak het verschil!
Geef telkens jouw eigen mening op onze dagelijkse vraag, ook wel “poll” genoemd. En nog leuker: zie wat andere mensen denken!
Vul de poll in op http://www.seniorennet.be. Je vindt deze in de rechterkolom. In een rode kader. Net onder de rubriek ‘Horoscoop’ op de homepage, of helemaal rechts onderaan de andere pagina’s van SeniorenNet. Jouw stem blijft anoniem. En kan het verschil maken! De resultaten vind je op: http://www.seniorennet.be/poll.php.


(advertentie)
Jouw huis is een echte thuis. Een plek die met je meegroeit. Want ook jouw gezin en leefsituatie verandert. Misschien heb je daarom zitten denken aan renovatiewerken of aanpassingen om jouw woning energiezuiniger te maken bijvoorbeeld. Of droom je van een tweede woning? Kom alles te weten over de voordelen van groene investeringen en de mogelijkheden om jouw (ver)bouwplannen waar te maken. Klik hier.

7.  Ben jij een poëet? Of is poëzie iets wat jou aangrijpt?
Dagelijks lees je een stukje poëzie op http://www.seniorennet.be. We brengen elke dag een gedicht van een bezoeker onder de aandacht. Poëzie is belangrijk en daar werken we aan mee.
Je vindt ‘Poëzie, elke dag’ in de rechterkolom op http://www.seniorennet.be. Deze volgt op de rubriek ‘Meest gelezen nieuws’, of rechtstreeks http://www.seniorennet.be/poezie.
Heb je zelf een stukje poëzie met een boodschap geschreven? Stuur het naar poezie@seniorennet.be. En verrijk de dag van jouw medepoëten!

Tot slot: TIP van de redactie:
Zet SeniorenNet als uw startpagina, klik hier!
Je kan bovenaan de homepage rechtstreeks zoeken via Google, net zoals vroeger. Maar bovendien krijg je op dezelfde pagina ook de nieuwsflash te zien, de krantenkoppen, de files,... Via het zwarte menu bovenaan klik je bovendien door naar de buien, routeplanner, wegentoestand, radarcontroles, vertaling, opzoeken telefoonnummers, enz. Alles handig bij elkaar!
Dus: http://www.seniorennet.be/startpagina !

Partners SeniorenNet:

Partners SeniorenNet

Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be -  Oplage nieuwsbrief: 370.000

Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be !

Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be