Waar vandaan: SenNet Magazine > Optimale belastingsberekening, nieuwsreportages en gezondheidsnieuws

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/recentstenieuwsbrief om deze toch te lezen!

SeniorenNet Nieuwsbriefmei 2010

Nieuw! Volg de luchtkwaliteit in je buurt! Teveel ozon of fijn stof?
Laat je gezondheid niet afhangen van een sporadische waarschuwing in de media. Volg zelf continu de waarden in heel Vlaanderen en neem zo zelf bij hoge concentraties voorzorgen!
Door het goede weer krijgen we weer vaak te maken met te hoge ozon waarden. Ook fijn stof blijft een groot probleem bij ons. We brengen over heel Vlaanderen elk uur (!) de meetgegevens, dit zowel in cijfers als op overzichtelijke (geanimeerde) kaartjes. Naast ozon en fijn stof brengen we ook zwaveloxide en stikstofoxide waarden, want ook zij zorgen voor problemen.
Bekijk dagelijks (of zelfs elk uur) de pagina “Luchtkwaliteit”. Je kan deze op SeniorenNet vinden helemaal bovenaan in de zwarte menubalk als “Luchtkwaliteit”, ofwel rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/luchtkwaliteit

Belastingsberekening inkomsten 2009
Net als elk jaar kan je via SeniorenNet online je belastingsbrief optimaal berekenen! Bespaar het nodige geld door je brief correct in te vullen.
In de rubriek “Geld & werk” kan je klikken in de tweede kolom op “Belastingsberekening”. Of surf rechtstreeks naar: http://www.seniorennet.be/belastingsberekening

Doe mee aan het SeniorenNet-onderzoek!
Sta je er soms bij stil wat er met je vermogen gebeurt als je er niet meer bent? Ben je vertrouwd met ‘successieplanning’? En hoe sta je ten opzichte van een testament?
In samenwerking met Rode Kruis-Vlaanderen organiseert SeniorenNet een groot onderzoek naar jouw mening over successieplanning en een testament.
Klik hier om mee te werken aan ons onderzoek, we houden je achteraf graag op de hoogte over onze resultaten: http://www.seniorennet.be/onderzoek_testament


(advertentie)
Sparen, het houdt ons allemaal bezig.
Wat kan ik allemaal doen met mijn spaargeld?” Het antwoord op die vraag is voor iedereen anders. Want we hebben nu eenmaal verschillende plannen en dromen. Daarom is het belangrijk dat u gaat voor een spaar- of beleggingsformule die perfect bij u en uw situatie past. Meer weten? Klik hier.

Weerbericht goed voor jouw gezondheid
Voel jij je fantastisch als het zonnetje schijnt? Bezorgt vochtig en kil weer jou dan weer de winterblues? Je bent geen uitzondering. Het weer kan namelijk een grote invloed hebben op onze mentale en fysieke gezondheid. Meer informatie over de weer-en gezondheidsvooruitzichten die leiden tot lusteloosheid, migraine, reuma, astma en humeurschommelingen vind je dagelijks op de homepage in de eerste kolom ongeveer halverwege bij “Weer & gezondheid” of rechtstreeks via deze link: http://www.seniorennet.be/bioweer

Nieuws reportages nu echt van start!
Bekijk het nieuws met professionele reportages, gratis en 24/24u op SeniorenNet! Dat kondigden we de vorige keer reeds aan; maar door omstandigheden werkte het niet altijd. Mensen kregen foutmeldingen of de filmpjes startten niet altijd.
Verleden tijd, want alles is nu volledig operationeel! Reeds meer dan 40.000 mensen bekijken online nu al het nieuws via SeniorenNet!
We brengen het nieuws op SeniorenNet nog vaak vóórdat het op TV verschijnt, bovendien houden we een archief bij zodat je het nieuws kan bekijken wanneer het jou uitkomt!
Je kan de recentste reportages vinden op de homepage (rechtse kolom, oranje achtergrond), of rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/videonieuws

Quiz is een mega succes! 15 miljoen keren gebruikt!
Speel via SeniorenNet de leuke trivia quiz waarbij je kennis getest wordt! Je krijgt een vraag en geeft het antwoord in. Voor elk juist antwoord krijg je punten. Naast de individuele quiz zie je ook de andere spelers hun punten en kan je misschien wel in de toplijst komen op het scorebord! Reeds meer dan 15 miljoen keer (!) heeft het programma een quizvraag gelanceerd naar de bezoekers, en gemiddeld 53% daarvan werd correct geantwoord!
Probeer deze quiz ook uit! Naast een zeer aangenaam tijdverdrijf is het ook interessant om nog bij te leren!
Klik in het menu van SeniorenNet op “Quiz” en dan de tweede “Quizvragen trivia”, ofwel rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/trivia !

Leuke gespreksonderwerpen!
Soms is het niet gemakkelijk om ergens over te praten. Dat is nu verleden tijd dankzij de rubriek “Nutteloze informatie”. Een rubriek waarbij we je elke dag 2 weetjes brengen.
Volg deze dagelijkse rubriek en je hebt dagelijks weer twee leuke gespreksonderwerpen cadeau!
Bovendien kan je de rubriek natuurlijk ook volgen omdat de weetjes over wetenschap, natuur, mens en technologie gewoon leuk zijn! Wist je bijvoorbeeld dat een olifant water van op bijna 5 kilometer afstand kan ruiken? Of dat het bloed van een octopus groen is?
Elke dag kan je het weetje lezen in de tweede kolom op de homepage. Makkelijk te vinden met een blauwe achtergrond, en vlak onder de ‘krantenkoppen per krant’ en ‘videonieuws’. Of rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/nuttelozeinformatie

Tip: Ga je op reis? Maak dan ook mooie foto's!
Met het boek "Digitaal fotograferen na 50" maak je écht mooie foto's tijdens je vakantie. Het boek legt exact die dingen uit die je echt interesseren. Het boek van Pascal Vyncke is zo succesvol dat op enkele maanden tijd het boek reeds in derde druk is gegaan. Meerdere keren was het boek al volledig uitverkocht!
Het boek bevat handige tips, staat boordevol met fantastische kleurenfoto's als voorbeelden zodat je stap voor stap alles uit je fototoestel halen! Je kan het boek rechtstreeks bestellen bij SeniorenNet via deze link. Slechts enkele dagen later ligt het boek in jouw brievenbus. Of je kan het kopen bij je boekhandel in de buurt.
Meer info over het boek en hoe het te bestellen vind je hier: http://www.seniorennet.be/fotograferenna50

Partners SeniorenNet:

Partners SeniorenNet

Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet.be -  Oplage nieuwsbrief: 403.000

Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be !

Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be