Waar vandaan: SenNet Magazine > Wie zoekt, die vindt :-)

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/recentstenieuwsbrief om deze toch te lezen!

SeniorenNet Nieuwsbriefaugustus 2010

1. Nieuw dossier: voertuig huren
Doet uw auto het even niet? Moet je een uitzonderlijk grote lading vervoeren? Wil je een jubileumfeest dat tikkeltje extra geven door een oldtimer in te zetten? Het gloednieuwe dossier ‘Voertuig huren’ biedt voor elke rit en voor elk mobiliteitsprobleem de juiste oplossing. In dit dossier verzamelden we alle praktische informatie over autohuur en hoe je in 5 stappen een voertuig huurt.
Het dossier vind je terug op de rubriek mobiliteit. Of je kan er ook rechtstreeks naartoe via deze link: http://www.seniorennet.be/voertuig_huren .

2. Wie zoekt, die vindt (en nu héél gemakkelijk)
Heeft jouw printer het begeven en heb je snel een nieuwe nodig? Is jouw kapper met vakantie en wil je graag een andere contacteren?
Sinds kort hebben we de ‘Gouden Gids’ geïntegreerd in SeniorenNet zodat je op een eenvoudige manier kan vinden wat je nodig hebt! Geef een trefwoord in en je bent slechts één klik verwijderd van het resultaat. Het is direct toegankelijk door bovenaan op de site in het zwarte menu op “Telefoonnummers” te klikken. De zoekboxen staan ook op heel wat rubrieken (rechtse kolom) zoals op Culinair, Immo & Bouwen en Toerisme om het je nog gemakkelijker te maken. Of rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/gouden_gids

3. Bezoekers nog méér centraal
JIJ bent belangrijk. SeniorenNet is er voor jou, ook als je een probleem hebt met de site!
Al sinds de start doet SeniorenNet haar uiterste best om problemen die bezoekers melden zo snel mogelijk op te lossen. Sinds kort gaan we nog een hele stap verder.
Dankzij één centraal e-mail adres staat er een team voor je klaar om te helpen met elk probleem in verband met SeniorenNet. Een probleem met een paswoord? Een irritante foutmelding? Blijf je ergens vastzitten?
Stuur eenvoudig een mail naar support@seniorennet.be en wij doen al het mogelijke. Op de eerste (vakantie)maand hielpen we zo al 5.000 mensen extra!


(advertentie)
Hoe geeft u uw kleinkinderen het best een financieel zetje?
Uw kleinkinderen zijn uw grootste schat. U zou er alles voor doen. En ze houden u jong. Altijd mooi meegenomen. Maar hebt u ook al eens gedacht aan hun financiële toekomst? Want u wilt het hen toch ook een stukje makkelijker maken, voor later. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden...

4. Nieuw dossier: verhuizen
Verhuizen is een hele klus en bovendien een ingrijpende ervaring. Stress kan je dus missen als kiespijn. Kies je voor een volledige dienstverlening op maat? Of wil je goedkoop verhuizen en alles zelf in handen houden, letterlijk en figuurlijk? Het dossier 'Verhuizen' reikt voor iedere verhuissituatie heel wat praktische informatie en checklists aan om probleemloos te kunnen verhuizen.
Voor meer informatie, klik hier : http://www.seniorennet.be/verhuizen

5. Dossiers op SeniorenNet zeer succesvol
SeniorenNet steekt veel energie in het samenstellen van dossiers. Met succes, want gemiddeld bezoeken meer dan 80.000 mensen ze per maand. Goed voor meer dan 170.000 bezochte pagina’s in totaal! Een groot succes! Buiten Pensioen en Organisch tuinieren zijn er nog heel wat interessante dossiers te ontdekken. Dankzij de samenwerking met onze partners kan SeniorenNet ook regelmatig nieuwe informatie online zetten. Geïnteresseerd? Ga naar de homepage en klik op één van de tekstlinks die je in het blokje ‘Dossiers’ bovenaan rechts vindt. Of ga naar een rubriek zelf en klik daar een dossier aan.


(advertentie)
Een leuke uitstap? Ga op Sporteltrip!
Ben je de vijftig voorbij en heb je geen zin meer om elke week door weer en wind te sporten? Klets je tijdens het sporten graag bij? Dan is Sportelen jouw ding. Met dit initiatief promoot Bloso een nieuwe mentaliteit. Het dossier ‘Sportelen: de nieuwe hype’ maakt je wegwijs in dit hele gebeuren. Wil je in contact komen met andere Sportelaars? Dat kan op het SeniorenNet-forum!
Kijk op: http://www.seniorennet.be/sportelen

6. Ons boek veroverde ook al Delhaize en Carrefour!
Het vernieuwde boek ‘Internet na 50’ is zo succesvol dat het opnieuw een bestseller is. Naast de Standaard Boekhandel en Fnac komt het zo zelfs in de beperkte boekenrekken in de kleinere Delhaize of Carrefour!
Het boek, geschreven door Pascal Vyncke (webmaster van SeniorenNet), legt op een zeer duidelijke wijze uit hoe je de echt leuke dingen van het internet kan leren kennen.
Koop het boek in je supermarkt, boekhandel of bestel het via SeniorenNet (wij sturen het je thuis op). Of kijk eens naar het recente boek “Digitaal fotograferen na 50” van dezelfde auteur.
Informatie over "Internet na 50": http://www.seniorennet.be/internetna50 of "Digitaal fotograferen na 50": http://www.seniorennet.be/fotograferenna50

7. Privacy in mailgroepen maximaal beschermd
Je privacy is goud waard. Om nog leuker en relaxed te kunnen meedoen aan de SeniorenNet mailgroepen hebben we de software de laatste maanden helemaal herzien. Je e-mail adres blijft nu volledig geheim. Zo vecht SeniorenNet mee tegen spam en misbruik van de e-mailadressen van haar bezoekers. Geniet van de mailgroepen, zonder zorgen: http://www.seniorennet.be/mailgroepen

Partners SeniorenNet:

Partners SeniorenNet

Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet -  Oplage nieuwsbrief: 410.500

Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be (of http://www.SeniorenNet.nl) !

Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be
www.SeniorenNet.nl