Waar vandaan: SenNet Magazine > Ik behandel je als Vip

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/recentstenieuwsbrief om deze toch te lezen!

SeniorenNet Nieuwsbriefseptember 2010

1. Energie advies!
Wist je dat 2 millimeter ijs op de binnenzijde van je koelkast en diepvriezer het verbruik met 10% doet stijgen? Laat die hoge energierekening vanaf nu voor wat ze is. Via het gloednieuwe Energie Advies-luik op SeniorenNet vind je iedere week een nieuwe tip om het energieverbruik van je koelkast of diepvriezer zo laag mogelijk te houden. Dit nieuwe onderdeel vind je terug op de homepage, bij “Energie Advies” (linkse kolom bij “Vraag & Antwoord”). Ook via het archief kan je voorgaand ‘Energie Advies’ steeds consulteren:
http://www.seniorennet.be/energieadvies

2. Bekijk SeniorenNet in levende lijve! (gratis t.w.v. 7 euro)
Jij bent uitgenodigd op SeniorenNet Live op de Actief50-beurs. Gedurende 3 dagen kan je ons ontmoeten en meer ontdekken over SeniorenNet. Rond het thema “Feesten & Genieten” toveren we een volledige beurshal van 2000 vierkante meter om tot hét evenement half oktober. Op ons SeniorenNet-plein kan je kennis maken met de mensen achter de verschillende groepen (fotografie, reizen, chat…).
Je dag zal goed gevuld zijn want we organiseren ook workshops, wedstrijden, standjes waar je kan proeven, signeersessies,… Kom gezellig bijpraten in het SeniorenNet-café! We lanceren bovendien ook iets gloednieuw dat je ter plaatse kan ontdekken (zie verder nieuwsbrief).
Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 oktober ben je van harte welkom in de Limburghal te Genk. We verwachten een zeer gezellige drukte. Normale toegang voor de beurs Actief50 is 7 euro, jij krijgt van ons gratis tickets.
Meer informatie: http://www.seniorennet.be/seniorennetlive en je gratis tickets ontvangen: http://www.seniorennet.be/gratisticketbeurs
Tot dan!

3. Leer werken met Windows 7!
De computerwereld staat niet stil. Op een zeer duidelijke manier kan je stap-voor-stap de nieuwe Windows versie leren. Een nieuw boek van de meermaals bekroonde auteur Pascal Vyncke is nu uit: “Computeren na 50 met Windows 7”. In heldere taal leer je echt werken met Windows 7 en de vele (nieuwe) mogelijkheden ervan. Dit fantastische boek is een nuttig cadeau voor vrienden, familie of jezelf. Zowel voor de absolute leek die nooit een computer gebruikte, als voor wie al met eerdere Windows versies vertrouwd is.
Je kunt het nieuwe boek vinden bij de betere boekhandel. Of bestel het via SeniorenNet en krijg het gemakkelijk opgestuurd naar huis!
Meer info en bestellen, surf naar: http://www.seniorennet.be/computerenna50


(advertentie)
Hoor, zie, test, vraag en verwonder...
Breng op zondag 3 oktober tijdens de Open Bedrijvendag een bezoek aan Lapperre hearing systems en laat u meevoeren in de wondere wereld van de innovatieve hoortechnologie.
Laat uw gehoor uitgebreid testen en ontvang uw persoonlijk hoorprofiel én een advies op uw maat. Interesse in anti-lawaaidoppen? Geniet die dag van de uitzonderlijke OBD actie van -25% op alle op maat gemaakte gehoorbescherming... meer info: http://www.seniorennet.be/lapperre_openbedrijvendag2010

4. Jij bent onze VIP!
Ben je een enthousiaste SeniorenNet’er? Dan hebben we een perfecte mix: jij steunt ons en wij geven je in ruil hiervoor echte kwalitatieve voordelen en Vip-behandelingen. Het principe is eenvoudig: als een grote vriendenclub kunnen we veel voordelen krijgen.
Initiatiefnemer achter SeniorenNet, Pascal Vyncke, bedacht de OxyPass. Het is een eigen-zinnige Vip-kaart voor levensgenieters. Met de Vip-kaart steun je niet alleen SeniorenNet, je geniet als Vip van extra kwaliteit, kortingen en promoties bij shoppen, uitgaan, gastronomie, reizen, hotels en aankopen…
De OxyPass Vip-kaart wordt gelanceerd op de Actief50-beurs half oktober (zie eerder nieuwsbrief). Maar je kan deze NU al bestellen via voorbestelling!
Kom in onze vriendenclub en geniet dubbel en dik van de voordelen, bestel nu de kaart op: http://www.seniorennet.be/besteloxypass , meer info over de OxyPass: http://www.seniorennet.be/oxypass .
PS: Met hoe meer we zijn, hoe groter de voordelen!

5. Alles over je kostbare ogen.
Een nieuwe bril nodig? Raadpleeg het volledige vernieuwde dossier “Kijken en Zien” om te weten waarop je allemaal moet letten bij de aanschaf van een bril. In dit dossier krijg je informatie over het gezichtsvermogen en optimale verzorging van je ogen. Er wordt ook aandacht besteed aan een aantal oogproblemen waaronder cataract en macula degeneratie. Het vernieuwde dossier vind je via de rubriek ‘Gezond Leven’, of ga via deze link rechtstreeks naar het dossier: http://www.seniorennet.be/kijkenenzien


(advertentie)
Weet u wat wel, niet of zelfs dubbel verzekerd is?
Het dagelijkse leven evolueert snel en brengt altijd nieuwe situaties met zich mee. Denk maar aan verbouwingen, een nieuwe sport als hobby, een buitenverblijf. Het is belangrijk dat ook uw verzekeringen aangepast worden aan die nieuwe situaties. Zo bent u altijd zeker dat u goed verzekerd bent, voor de juiste risico’s. Klik hier en doe de check-up: http://www.seniorennet.be/kbc_checkup

6. SeniorenNet zoekt enthousiaste fotomodellen.
Je voelt je als actieve 50-plusser goed in je vel? Je hebt uitstraling en wordt graag gefotografeerd? Doe dan mee aan onze modellenwedstrijd! Misschien wordt je wel ons SeniorenNet Fotomodel!
Op ons SeniorenNet Live evenement organiseren de gevorderde fotografen van SeniorenNet een fotoshoot aan een prachtige oldtimer. Ze zijn daarvoor op zoek naar modellen die in feestelijke outfit willen poseren. Iets voor jou? Kan je naar Genk komen op 15, 16 of 17 oktober? Stuur dan bliksemsnel een mailtje met een recente foto en je maten naar fotomodel@peoplecommunication.be, dan zorgen wij voor je outfit.

7. Kent u een bedrijf dat promoties wil geven aan 50+?
We willen de 50-plussers groeperen via de OxyPass. Het bedrijf geeft voordelen aan de leden, in ruil voor gratis reclame. Als je een bedrijf kent of een medewerker die ons zou kunnen helpen om mogelijke promoties, kortingen of andere voordelen te geven aan onze club, stuur dan deze (contact)gegevens door naar oxypass@peoplecommunication.be.
Alvast bedankt!
PS: meer info over de OxyPass, zie: http://www.seniorennet.be/oxypass .


(advertentie)
Toyota vindt autorijden opnieuw uit met de nieuwe Auris Hybride
Diesel wordt goedkoper en is minder vervuilend dan benzine? Vroeger klopte dat. Nu niet meer. Want vandaag bestaat er eindelijk een echt alternatief voor diesel. Toyota vindt autorijden opnieuw uit met de nieuwe Auris Hybride. Een wagen die nog economischer, krachtiger, ecologischer en beter uitgerust is dan al zijn voorgangers. En die tot 8 jaar garantie biedt. Meer info: http://www.seniorennet.be/toyota_auris

8. Betaal je niet te veel voor telefonie, tv en internet?
We namen de partner EuroSys in de hand die een gratis check-up doet van je facturen. Op ons SeniorenNet Live evenement (15-16-17 oktober, zie eerder in nieuwsbrief) kan je misschien tot 150 euro besparen! Neem dus je facturen mee van gsm, internet, tv en vaste telefonie naar de Actief50 beurs in de Limburghal te Genk. Wij zorgen reeds voor gratis toegang (zie eerder nieuwsbrief), en met deze sterke actie kan je nog eens een hoop geld extra besparen!
http://www.seniorennet.be/seniorennetlive

9. Professionele foto van jezelf op een oldtimer?
Een fotograaf maakt een foto van jou op een oogverblindende oldtimer Packard 120 uit 1958 op ons SeniorenNet Live evenement (zie eerder nieuwsbrief). Wie een OxyPass heeft en in feestelijke kleding naar ons evenement komt maakt kans op één van de fotoshoots. Laat het even via e-mail weten op oldtimer-actief50@seniorennet.be .
Dankzij Dockx Rentals hebben we deze luxe-wagen die zeer gegeerd is door verzamelaars en gebouwd in de Verenigde Staten op ons evenement staan.
Meer info: http://www.seniorennet.be/seniorennetplein

Partners SeniorenNet:

Partners SeniorenNet

Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet -  Oplage nieuwsbrief: 414.700

Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be (of http://www.SeniorenNet.nl) !

Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be
www.SeniorenNet.nl