Waar vandaan: SenNet Magazine > Het zal gezellig druk zijn!

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/recentstenieuwsbrief om deze toch te lezen!

SeniorenNet Nieuwsbriefoktober 2010

1. NIEUW: Trein op tijd? Check de rubriek ‘File & Radar’!
Heeft de treinstaking ook gevolgen voor jouw trein? Is je trein te laat door een storing op de spoorlijn?
Wij brengen de klok rond actuele informatie over de situatie van het spoor. Zo kan je controleren of je de trein op tijd kan nemen.
Check het snel in de rubriek ‘File& Radar’, uiterst links bovenaan in de zwarte menubalk, klik vervolgens op “Openbaar Vervoer”.
Wel handig, want ook op maandag 18 oktober zal het treinverkeer weer heel wat hinder ondervinden door reeds aangekondigde acties.
Ja kan ook rechtstreeks surfen naar: http://www.seniorennet.be/trein

2. Al bijna met 10.000 naar SeniorenNet Live in Genk! Jij komt toch ook?
We ontvangen je dit weekend in stijl in ons bruisend dorp waar je een heerlijke dag kan beleven! Op het SeniorenNet Plein ontmoet je onze groepen (reizen, chat, fotografie, …) in levenden lijve, je kan mini-seminaries volgen, deelnemen aan wedstrijden of je in feestelijke kledij laten fotograferen aan onze oldtimer. Rond ons stijlvolle SeniorenNet Café kan je met elkaar bijpraten en op ontdekkingsreis gaan langs de proeverstandjes. Het volledige programma vind je op http://www.seniorennet.be/seniorennetlive.
Het leuke is dat je gratis je ticket kan krijgen via http://www.seniorennet.be/gratisticketbeurs.

3. Nieuw dossier: langer van je eigen woning genieten
Natuurlijk wil ook jij zo lang mogelijk in je eigen huis blijven wonen. Maar wat als stappen niet zo goed meer gaat? Wat als je minder mobiel wordt en je angst om te vallen steeds groter wordt? Een traplift is daarom een interessante investering. Het dossier ‘Langer thuis wonen’ biedt je hierover heel wat belangrijke informatie. Langer thuis wonen in het comfort van je eigen woning, het kan echt!
Te vinden in rubriek "Wonen en zorg" of rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/langerthuiswonen


(advertentie)
Bescherm jouw gezichtsvermogen
Leeftijdsgebonden Macula Degeneratie (LMD) is een relatief ongekende oogaandoening die het gezichtsvermogen snel kan aantasten.Toch is het de eerste oorzaak van blindheid bij 60-plussers. Een vroegtijdige opsporing en behandeling kunnen jouw gezichtsvermogen beschermen. Wens je meer informatie of wil je jouw zicht testen? Klik hier: http://www.seniorennet.be/novartis_lmd

4. Gratis ticket voor Actief50-beurs (15-16-17 oktober)
Dit weekend ben je welkom op de Actief50-beurs in de Limburghal in Genk. Een interactieve beurs voor de jonge 50-plusser. Je krijgt er maximaal de kans om te testen en te proeven. Volg gratis workshops en infosessies over alles wat je interesseert en aanbelangt om gezond en actief te genieten van het leven. Zo kan je je oren en ogen testen, ervaar je wat zuurstoftherapie doet voor je huid of wat de juiste slaaphouding doet voor je fitheid. Verder kan je persoonlijk advies inwinnen op over schoonheid, gezondheid, wonen, financiën,...
De Actief50 bruist van de mogelijkheden. En het mooiste van alles: wij zijn er ook, want SenNet Live maakt deel uit van de beurs!
Gratis toegangstickets: http://www.seniorennet.be/gratisticketbeurs

5. Tuin- en terrasklussen in oktober
De maand oktober is het moment bij uitstek om tuinvoorbereidingen te treffen voor de winter die er aankomt. Kenners serveren je in onze rubriek Tuinkriebels op SeniorenNet elke maand een overzicht van alle werkjes die er in de tuin kunnen en moeten gebeuren. Naast de tuinkalender krijg je elke dag een tuintip, informatie over tuinaanleg, bloemschikken, vijverkalender enzovoort. Je vindt onze rubriek “Tuinkriebels” op de homepage van SeniorenNet, in het informatiemenu aan de linkerkant. Ja kan ook surfen naar http://www.seniorennet.be/tuinoktober


(advertentie)
Investeer in je toekomst. Op je eigen tempo
Sparen is altijd een goede gewoonte. En er zijn heel wat interessante mogelijkheden. Bijvoorbeeld al eens aan een beleggingsverzekering gedacht? Het biedt heel wat voordelen. Door uw stortingen evenwichtig doorheen de tijd te spreiden, behaal je op elk moment je voordeel. Bovendien ben je beschermd op cruciale tijdstippen. Meer weten? Klik hier: http://www.seniorennet.be/kbcsafe4life !

6. Kom naar een workshop of signeersessie
Heb je zin om tijdens de feestdagen eens andere aperitiefhapjes te serveren of wil je tips om je kersttafel dit jaar bijzonder feestelijk te dekken?
Kom dan dit weekend (15-16-17 oktober) naar de workshops die doorlopend plaatsvinden op SeniorenNet Live. Je leert er je tafel op te fleuren met eigengemaakte bloemstukjes en kunstig geplooide servetten en verneemt hoe je je gasten in stijl en volgens de juiste etiquette kan ontvangen. Alles is bovendien op een groot scherm te volgen in ons SeniorenNet Café.
Bovendien heb je ook dagelijks signeersessies van Pascal Vyncke en kan je mini-seminaries volgen.
Het leuke is dat je gratis je ticket kan aanvragen via http://www.seniorennet.be/gratisticketbeurs; meer info op: http://www.seniorennet.be/seniorennetlive

Partners SeniorenNet:

Partners SeniorenNet

Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet -  Oplage nieuwsbrief: 414.700

Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be (of http://www.SeniorenNet.nl) !

Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be
www.SeniorenNet.nl