Waar vandaan: SenNet Magazine > Ik word deze winter niet ziek :-)

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/recentstenieuwsbrief om deze toch te lezen!

SeniorenNet Nieuwsbriefnovember 2010

1. Wapen je tegen de winter
Nu het weer kouder wordt neemt de kans op verkoudheden en ziekten toe. Hoog tijd dus om je voor te bereiden en ervoor te zorgen dat jouw reserves niet uitgeput raken. Daarom kan jouw lichaam een extra dosis vitaminen en mineralen als pepmiddel best wel gebruiken. Welke zijn belangrijk en waar zitten ze in? Het dossier ‘Het krachtigste uit de Natuur’ op de rubriek ‘Gezond Leven’ vertelt je er alles over. Verhoog zo je immuunsysteem en ga ijzersterk de winter in.
Surf naar ons dossier 'het krachtigste uit de natuur': http://www.seniorennet.be/vitaliteit

2. Jouw stem is belangrijk voor ons
Geef je stem aan SeniorenNet.be voor de verkiezing van "Site van het Jaar 2010". Neem even de tijd en geef ons je stem in de rubriek Lifestyle.
Hiermee laat je je waardering voor onze website blijken en maak je meteen duidelijk dat 50-plussers nog heel wat in de pap te brokken hebben en dat ze ook op internet, een heel sterke groep vertegenwoordigen.
Ook al heeft men de procedure om te stemmen wat moeilijker gemaakt (om ons te boycotten...?) daar laat je je toch niet door afschrikken!?
Surf naar http://www.SiteVanHetJaar.be en klik op “Stem nu”. Doe vervolgens de procedure van registreren, activeren en stemmen. Bij het stemmen kan je ons vinden in de rubriek “Lifestyle”.
Tot slot nog een tip: Ga resoluut voor 1 stem (liefst enkel SeniorenNet). Dan weegt je stem zwaarder door in de tellingen.
Alvast bedankt!


(advertentie)
Geniet deze winter optimaal van jouw muziek. Vrijblijvend testen gedurende 30 dagen en gratis levering!
Met een Bose Wave music system worden het knusse winteravonden. Geavanceerde Bose-technologieën in dit compacte systeem zorgen voor kamervullend geluid. Je hoort het verschil meteen als je naar een cd of jouw favoriete FM- of AM-zender luistert. Het systeem is eenvoudig te installeren. Test het thuis tijdens een proefperiode van 30 dagen en profiteer van gratis levering tot en met 15 januari. Klik hier voor info en gratis brochure: http://www.seniorennet.be/bose_december2010

3. Resultaten: wat spenderen we aan de goede Sint?
Met Sinterklaas geven meer 50-plussers cadeautjes aan hun kleinkinderen dan aan hun kinderen. Maar kinderen krijgen wel duurdere cadeaus. Gemiddeld wordt er 15 euro meer aan besteed dan aan de kleinkinderen. Dat blijkt uit de enquête uitgevoerd door SeniorenNet bij 1280 vijftigplussers. Zowat 29 % geeft nog een cadeau aan hun kinderen terwijl ruim 70% de portefeuille opentrekt voor de kleinkinderen. Gemiddeld gaat het om 40 euro voor een kleinkind, ten opzichte van 55 euro voor een kind. Maar sommige kinderen krijgen wel duizend euro! Het populairst zijn uitgaven van 50 en 25 euro.
http://www.SeniorenNet.be

4. Nieuw dossier : Een huislift... een slimme keuze!
Lastige trappen, zeulen en sjouwen op de trap... dat is verleden tijd. Kies voor het comfort en gemak van een huislift, voor nu én later. Want met een huislift blijf je genieten van de geborgenheid en privacy van je eigen huis zonder dat er drastische architectonische aanpassingen nodig zijn. Dit dossier vind je in de rubriek "Interieur & Inrichting" of rechtstreeks via deze link: http://www.seniorennet.be/huisliften


(advertentie)
Broederlijk delen: Een goed doel in jouw testament
Er is al heel wat inkt gevloeid over testamenten, legaten en successie. Hoe zorg je zelf voor een testament op jouw maat, rekening houdend met jouw wensen?
De informatie ‘Een goed doel in jouw testament’ van Broederlijk Delen biedt je een klare kijk op deze materie. Schenk zo een deel van je vermogen aan een goed doel zonder andere erfgenamen te benadelen!
Meer info: http://www.seniorennet.be/broederlijkdelen

5. ‘t Wordt weer cadeautjestijd.
Neen, Sinterklaas hoeft niet noodzakelijk alleen bij de kleintjes te komen. Jezelf, een vriend of familielid een sinterklaasverrassing geven is ook altijd leuk. Zeker als dat een nuttig geschenk is , waar je jarenlang plezier aan beleeft. Met de duidelijke boeken van Pascal Vyncke zal je zeker succes oogsten.
Zij zijn ook een prima geschenk voor onder de kerstboom.
Heb je Windows 7 op je computer staan ? Ga dan absoluut voor het boek “Computeren na 50”: http://www.seniorennet.be/computerenna50
Indien je beter wil leren werken met internet, vraag dan het vernieuwde boek “Internet na 50”: http://www.seniorennet.be/internetna50
Hou je van foto's nemen en wil je meer uit je foto's halen met talloze nuttige tips, dan is het boek “Fotograferen na 50” een échte aanrader.
Surf naar http://www.seniorennet.be/fotograferenna50

6. SenNet Live overdonderend succes!
Afgelopen oktober organiseerde SeniorenNet gedurende 3 dagen SenNet Live in Genk. Iedereen kon SeniorenNet en de mensen erachter ontdekken, workshops en seminaries volgen, OxyPass ontdekken… Enorm veel volk kwam af op dit evenement: bijna 10.000 mensen!
Het overdonderende succes was eveneens een opsteker voor onze vele medewerkers die jullie als bezoekers ook eens konden ontmoeten!
Enkele foto’s en een verslag kan je lezen op http://www.seniorennet.be/verslag_sennetlive


(advertentie)
Spaar voor later en geniet nog dit jaar een belastingvermindering
Doet u aan pensioensparen en wenst u voor het inkomstenjaar 2010 het maximumbedrag aan belastingen te besparen? U hebt nog tot 31 december om het maximaal bedrag van 870 euro te storten. Doet u niet aan pensioensparen? Begin er dan vandaag aan. Zo geniet u een belastingvermindering die kan oplopen tot 348 euro. Ga ook na of u aanspraak kunt maken op nog meer fiscale voordelen. Ontdek het hier: http://www.seniorennet.be/kbc_fiscaalvoordeel

Partners SeniorenNet:

Partners SeniorenNet

Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet -  Oplage nieuwsbrief: 414.700

Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be (of http://www.SeniorenNet.nl) !

Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be
www.SeniorenNet.nl