Waar vandaan: SenNet Magazine > Graag je mening

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Surf dan naar http://www.seniorennet.be/recentstenieuwsbrief om deze toch te lezen!

SeniorenNet Nieuwsbrieffebruari 2011

1.  Jouw mening is belangrijk!
Heb je even tijd? SeniorenNet en OxyPass willen namelijk graag jouw mening horen. Zitten we op het juiste spoor? Aan welke punten moet nog gewerkt worden? Laat het ons weten, zo kunnen we het in de toekomst nog beter doen!
Nog nooit van OxyPass gehoord? Geen probleem, alle suggesties zijn welkom.
Surf naar http://www.seniorennet.be/onderzoekoxypass en alvast bedankt!

2.  België barst ... van de bekoorlijke bezienswaardigheden
Het is officieel, we hebben het wereldrecord 'regeringsvormen' verbroken. Het positieve? België is internationaal op de kaart gezet! Mooi, want naast een wispelturige regering heeft ons landje zoveel meer te bieden. België is een prachtig land, kijk maar eens naar de vele fotoalbums op SeniorenNet. Onze troeven zijn talrijk. Een bezoekje aan de abdij van Orval? Altijd de moeite waard! Of wat denk je van het Pajottenland, rijk aan idyllische landschappen en prachtige natuur. En zeker niet te vergeten, Brugge, onze toeristische trekpleister bij uitstek. Na het zien van al die mooie foto’s van onze bezoekers zijn wij alvast overtuigd!
Meer fotoalbums vind je op http://fotoalbum.seniorennet.be/ of in het linkse menu van SeniorenNet klikken op "Fotoalbum" (bij Interactief).

3.  We gaven al voor 16.246 euro aan prijzengeld weg!
OxyPass van SeniorenNet mocht reeds veel van haar leden gelukkig maken met de tofste prijzen. Gaande van tickets, hotelbons of wellness pakketten tot een reischeque van 2.500 euro, een Bose muziekinstallatie of een massagestoel. En elke week komen er nieuwe wedstrijden bij! Ons doel: iedereen moet minstens één keer gewonnen hebben! Hou onze wedstrijdpagina dus goed in de gaten en maak ook kans op één van deze mooie prijzen.
Surf naar http://www.seniorennet.be/oxypasswedstrijden en doe mee!


(advertentie)
Zin in gezonde & smaakvolle voeding? Probeer eens een serre!
Ben je op zoek naar jouw droomserre om je eigen groenten te kweken? Bekijk dan de aanbiedingen op acd-serres.be met tal van extra voordelen. Je ontdekt er ook de beste weetjes en kweektips. Speciaal voor de OxyPass-leden bieden wij bovenop de lopende promoties voor 101 euro aan gratis extra’s.
Bekijk hier jouw OxyPass-voordeel: http://www.seniorennet.be/oxypass-acdserres


4.  Update: vanaf nu terug elke dag 3 mopjes
Lachen is gezond! Start de dag met een lach: surf naar de SeniorenNet homepage en lees onze drie mopjes. Je leest het goed, na 2 mopjes per dag hebben we er terug 3 per dag! Dat is dagelijks (minstens) 3 keer lachen!
Je kan de mopjes vinden op de homepage als "grapje van de dag" in de linkse kolom met een blauwe achtergrond, ofwel rechtstreeks: http://www.seniorennet.be/grapjes

5.  Bouwen of verbouwen? Steek hier je licht op
Een baksteen in je maag? Of dringend aan verbouwingswerken toe? Om een handje toe te steken verzamelden wij alles wat je moet weten onder één enkele klik. De rubriek 'Immo & Bouwen' biedt een lijst van handige tips voor iedere doe-het-zelver aan. Hoe pak je het aan, met welke aspecten moet je zeker rekening houden, ruwbouw, afwerking, je vindt het allemaal terug op http://www.seniorennet.be/immoenbouwen of in het linkse menu van SeniorenNet klikken op "Immo & Bouwen".
Tip: Met je OxyPass ontvang je iedere dinsdag 10% korting bij Gamma, zelfs bovenop lopende promoties!

6.  Update: Wisselkoersen terug in werking
Van euro omrekenen naar dollar of pond. Of zelfs omrekenen naar Belgische Frank of Nederlandse Gulden. Het kan terug! Omrekenen van valuta is terug hersteld en verder uitgebreid!
Je kan het omrekenen eenvoudig vinden door rechtsboven op de site (zwarte balk) te klikken op “Omrekenen”, of rechtstreeks te surfen naar: http://www.seniorennet.be/wisselkoersen

7.  Dikke sjaal of geen dikke sjaal? Dat is de vraag!
We kennen allemaal de maartse buien en aprilse grillen, maar van de februari fratsen hadden we, tot nu toe, nog niet gehoord. Een typisch voorval: je kleedt je dik aan want je verwacht nog steeds die winterse koude. Maar plots sta je daar, te zweten in je schapenwollen trui, je af te vragen wat je bezield heeft om je zo dik aan te kleden. Gaat het nu regenen of niet, zit vriezen er nog in? Het is allemaal niet duidelijk. Wij maken het jou iets gemakkelijker: blijf op de hoogte van de winterse weersperikelen en check regelmatig de weerstoestand op http://www.seniorennet.be/weer.
Je kan de pagina zeer handig vinden: de zwarte menubalk bovenaan de pagina en klikken op "Weer".

8.  SeniorenNet investeert ...
... in jou! Want jij bent als bezoeker enorm belangrijk voor ons. Jullie wensen blijven volbrengen, de site onderhouden en meegaan met de enorme groei van SeniorenNet, daar is het ons om te doen.
Zo hebben we twee extra technische medewerkers aangenomen, Dirk en Sven, voor onderhoud en uitbreiding van de site. Tevens werd een nieuwe supersnelle server geïnstalleerd, speciaal voor de fotoalbums. Het aantal albums neemt immers almaar toe en extra computerkracht was dringend nodig. Wat houdt dit concreet in voor jullie? Je kan met een gerust hart al je foto’s blijven plaatsen op de SeniorenNet Fotoalbums!
Het SeniorenNet team wenst je nog veel surfplezier op de site!!

PS:
Indien je de nieuwe Windows 7 op je computer hebt gekregen of wil meer leren werken met de computer, overweeg dan "Computeren na 50" voor Windows 7!
Een echte aanrader, en geschreven door Pascal Vyncke, tevens de oprichter van SeniorenNet! Info & bestellen op: http://www.seniorennet.be/computerenna50

Partners SeniorenNet:

Partners SeniorenNet

Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet -  Oplage nieuwsbrief: 427.900

Nog veel surfplezier op www.SeniorenNet.be (of http://www.SeniorenNet.nl) !

Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be
www.SeniorenNet.nl